Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***
Raspunsuri - Pagina 22
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor,
astazi sunteti cam profunde pentru o zi de vineri (adica subiectele sunt serioase)
inapreda - eu stiu ca pana si la gradinitele de stat se cer analizele astea "clasice", cum de la voi au primit copii asa? iar dupa o absenta mai mare (mai mult de 4 zile, la noi, de ex, dar cred ca asta-i regula) copilul se reintroduce in colectivitate numai cu avizul de la medic
voi ati facut analiza asta? ca am cunoscut 2 familii cu aceasta problema si copilul nu s-a "infectat" de la gradi ci de acasa si toti erau bolnavi, mari si mici
pana si exudatele eu consider ca-i bine de facut odata la toata familia , sa se stie exact cu se sta
eu va incurajam cu mersul la gradi 1 saptaman pe luna dar noi am experimentat chiar si 3 zile /luna ca asta este
parerea mea este sa nu-l duci la gradi decat este perfect sanatos, nu mai are fir de mucisor si nici urma de tuse, chiar daca dr spune ca-i totul ok pentru ca inseamna ca nu-i 100% sanatos si se va reimbolnavi muuult mai usor si repede
nu conteaza ca mai sta o saptamana acasa dar macar dupa aceea poate prindeti 2-3 saptamani cursive (ca mai mult cu cred ca ar trebui sa-ti faci iluzii)
v-am mai spus ca primul an e ingrozitor din punctul asta de vedere (cu exceptiile de rigoare, desigur
)
aspectul cu banii - desigur ca exista o frustrare in plus dar... asta este
eu una trebuie sa platesc suma intreaga, indiferent daca merge 1 zi sau toata luna (asta ca sa vezi ca se poate si mai rau
)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
novus spune:
Am vizionat aseara pozele cu profa turmentata
Ilinca
si cu gravida super radioasa si mai frumoasa Olga
!! am admirat-o si pe fotogenica Chitibus de care mi-e dor
si pe Cata care e o super tipa ![]()
Andiaroro, condoleante si din partea mea 

Si vorba lui Mada, cred ca e f greu sa spui ca ai tai nu mai sunt 
InaPreda, cu gradinita nu prea stiu ce sa-ti raspund ca oi suntem casnice deocamdata ![]()
Am uitat sa zic ca tare mi-a placut subiectul ce ni l-ai dat cu gradinitele si sunt de acord cu autoarea topicului si cu Sabina pe care o mai tot citesc pe DC si o admir 
Pisik, si la noi toata lumea il stie pe tati Pisi
; daca o intreb cum ma cheama pe mine, raspunsul e mami
Revin
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Bianca, eu nu te cert,nici nu te felicit
dar sincer te inteleg 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gina2008 spune:
BIANCA
! M-a induiosat relatarea ta ca "l-ai batut" pe Vladimir!
La cat de mamoasa si iubitoare esti tu cu el sunt convinsa ca nu l-ai batut, nici macar cum zici. Nu uita ca nicio mamica nu e wondermamica! Asta e, se mai intampla. Nu am cum sa te judec si nici nu vreau sa o fac.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Bianca2503 spune:
INA, tu cu gura ta ai zis ca nu esti convinsa ca Ian trebuie sa mearga la gradi si ca l-ai dat doar de gura lumii. Acum esti convinsa?
Gianina34 spune:
bianca - chiar crezi ca nu vei mai avea parte de "scene" din astea si ca le vei aborda zen? ha
eu una consider ca oricum ai avut multa rabdare cu alea 15 minute de "negociere"
cred ca eu sunt aia care trebuie pusa la zid, nu tu, ca in ultimul timp chiar nu ma mai tin nervii si nici macar nu mai astept sa ia amploare criza ca stiu ca invariabil ajung in acelasi punct asa ca o stopez de la primele semne mai pronuntate, trimitand-o la ea in camera pana se linisteste ("linistirea" se produce in 30-60 secunte dupa care ma duc , o iau in brate si facem ce trebuie facut si pana atunci refuza cu indarjire)
pe mine una ma termina nebunia din fiecare dimineata cand ma trec toate apele si cand in sfarsit iesim pe usa, sunt asa ravasita si obosita ca nu-mi doresc decat sa ma trantesc pe scaun in masina si sa plec (acum am noroc ca nu o mai duc eu la gradi ca sa ma mai stresez si cu cantatul ei din tot sufletul a cantecelelor de bebe (asa le zice ea la cutiutele muzicale) in frigul din masina ca nu reuseste sa se incalzeasca , in conditiile in care o stiu cu gatul rosu+....)
anamariame spune:
Neata!Avem 3 subiecte mari si importante de discutat si nu stiu cu ce sa incep. Le iau in ordinea aparitiei:Ela, la a doua ta interventie, tu mi-ai lasat impresia ca lucrurile sunt foarte clare. Nu exista nicio sansa sa il faci pe Dan sa se razgandeasca. Asa e? Nu e doar o impotrivire de moment?Pentru ca daca e asa...eu nu am lucruri placute de zis, ci dimpotriva, cam dureroase. Dar pentru ca va stiu foarte putin, o sa ma abtin sa le scriu aici.Ina, sotul tau are o gandire tipic masculina, fapt ce nu ma surprinde, iar noi femeile cautam culori de gri...Eu chiar nu stiu ce decizie as lua in locul tau. Daca e sa trec totul prin filtrul experientei mele, cred ca ti-as zice sa il tii acasa pe Ian, sa nu se chinuie mititelul cu raceli repetate. Daca e sa fac un efort de a privi obiectiv, ori acum, ori la anu', aceste raceli vor aparea, el trebuie sa isi intareasca sistemul imunitar, si odata si odata, trebuie infruntat si acest aspect.Eu voi incerca sa o tratez pe Eva cu Wormex, si nu cu Zentel. Sper sa fie ok. De luni incep tratamentul, pana atunci mai avem antibiotic. Daca situatia e serioasa, 10 zile de antibiotic mi se par ok, noi am patit exact ce ti-a zis tie dr, am intrerupt antibioticul la 7 zile si am luat-o de la capat.Bianca, chiar nu ma asteptam la asa un mesaj de la tine de dimineata! Asta nu inseamna ca te cert, nu as face asta. Nu stiu daca mai tii minte ce povestea pisigri cu ceva vreme in urma, copiii simt cand aceste rabufniri ale noastre sunt sincere si ne iarta usor, chiar ea povestea ca dupa crizute de-ale Ilincai si tipete de-ale ei, plang amandoua si apoi is cele mai bune prietene. Asa ca nu fi prea amarata, stiu ca doare, dar Vladimir va uita repede.O singura mentiune am de facut: era ok Vladimir dimineata? De ce era asa mofturos? Poate coace ceva (Doamne-ajuta sa nu fie asa!)Va pupam, iarasi ajung la 11 la birou, insa cafeaua a fost tare buna!
Gianina34 spune:
olguta - esti tare frumoasa burticoaso
deabia astept poze "uriase"
pupacesc inca-odata chitibusul nostru drag si frumos si pe davidutzul scumpel foc
salutam si noi pisikul
![]()
Bianca2503 spune:
Sunteti niste dragute. e adevarat ca trebuie sa se stabileasca o ierarhie, dar nu asa. Ma simt de kkt. Si aseara a facut niste crize.
Sper sa ne treaca pana ne revedem
Gina2008 spune:
INA, din acelasi motiv expus de Anamariame vreau sa continui si eu cu dusul la gradinita al lui Calin. Si noi, in luna octombrie, vom avea doar 5 zile bifate de mers la gradinita. Si probabil ca pana in aprilie-mai tot asa o vom tine. O saptamana la gradinita, 2 acasa. 2 la gradinita, 3 acasa... Dar asta e primul an! Tre' sa ai noroc chior (ca Mada cu Adela) sa nu se imbolnaveasca des. Si la anul vei trece fix prin acelasi lucru.
Dar e doar o parere. Normal ca daca tu simti ca nu trebuie sa-l mai duci, nu o sa-l mai duci. 
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui