Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Va multumesc tuturor pentru incurajare!

Ce ma doare cel mai tare e faptul ca toata lumea ma sustine si-mi spune ca e decizia cea mai buna, numai consortul meu (cel care ar trebiu sa-mi fie cel mai aproape) nu intelege avantajele unei perspective de viitor pentru Ianis Am incercat de toate, si sa nu-l mai agasez cateva zile cu tema asta, insa n-am reusit, si tactica pasilor mici, si ce alternativa avem in RO, si l-am asigurat de n ori ca nimic nu e definitiv, la primul semnal al lui ne intoarcem acasa...

Degeaba, daca acum cateva zile imi zicea sa-i dau timp sa se obisnuiasca cu ideea, azi mi-a zis sa ma duc eu singura sa ma conving ca nu e totul atat de roz, ca imi voi da seama ce pierd atunci cand voi incepe serviciul. Dar el in Germania n-o sa vina niciodata, nici macar in vizita. Pentru ca el n-o sa se adapteze, n-o sa-i placa. Mi-a dat ultimatum: ori stau in Ro si-mi caut job (chiar si mai prost platit), ori ma duc incolo, dar destram familia, sa nu-i caut lui job si lui Ianis gradi pentru ca noi n-o sa existam acolo ca familie... Daca tin neaparat sa raman eu, n-am decat, daca vreau sa-i asigur lui Ianis, asta e! divortam, mi-l da pe Ianis in Germania si el ramane aici

Acum nu stiu ce sa fac... plang si ma consum, sa ma duc totusi sa vad care-i treaba dar sa-mi pun la mare incercare familia, sau sa dau cu piciorul la oportunitatea asta si sa-mi pun o stampila pe frunte de condamnat, pentru ca eu aici nu sint fericita.

Elena, mami lui Ianis Cezar (04.04.2009)

Ela, io as merge...as continua pe drumul asta si mai tarziu sotzul tau va fi cel care isi va da pumni in c***ie.

Daca ai de ales alege cu gandul la Ianis.

Mergi la inceput

Olga, esti minunata!

Iti dai seama ce rasfat o sa fie pe capul tau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

hello fetele..
azi am fost si eu la sofat(cu hsband)..si sunt fericita, pentru ca mi-a spus"conduci super, nu ma asteptam"mai ales..avand in vedere ca eu am facut scoala pe un logan fara servo..fara nimic si eu am un opel astra caravan...ma bucur:)))
barbatii mei au fost 2 zile la buc..am pus si poze pe facebook, Andrei a fost impresionat de parcul IOR.:) acolo sta fratele meu:)

Ela, bafta multa in luarea unei decizii sunt convinsa ca o vei lua pe cea mai buna pentru voi:*:*:*

Mergi la inceput

Ela, sa stii ca daca te muti la Munchen venim si te vizitam. Nu o sa duceti lipsa de prieteni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Oli, am uitat sa zic, imi place cum s-a vopsit sora ta: ii sta minunat roscata! Oricum, e una dintre febleturile mele din familia ta de frumoase( pe langa tine, Chiti si mama ta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bianca multumesc

Anaan o sa-i zic. O sa se bucure foarte mult

Olga, mamica lui David iepurasul si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ELA, grea decizie, oricum Dan trebuie sa stie ca si daca ramai "n-o sa mai fie la fel". Fiindca o sa ramai mereu cu gandul "ce-ar fi fost daca" si o sa rabufnesti tu intr-o buna zi. Si fiindca - si Dan trebuie sa stie - tu traiesti langa un partener, nu langa un sef autoritar. Si ca daca e vorba de "ori, ori", e usor sa pui conditii. La fel de simplu ai putea sa-i zici si tu "daca raman, divortam; daca vrei sa fim impreuna, vino cu mine". Dar nu sa pui conditii e solutia.

Sa nu te superi de ce zic, dar eu banuiesc ca, pe langa sperietura de schimbare, cred ca este si un pic complexat de situatia asta in care tu esti motorul familiei. Un orgoliu masculin stupid, stiu, dar care provoaca neplaceri in toate casele.

Pe tine te mai leaga altceva de Ro, in afara de Dan si Ianis?

Pune-l sa-si imagineze viata fara voi, fara tine si Ianis. Ar suporta?

Si eu am acasa una bucata urs care nu vrea sa emigram. Insa ca sa nu imi taie cu totul elanul am ajuns la concluzia ca macar pentru cativa ani am putea pleca. Acum imi ramane numai sa gasesc jobul, nu?

si iti uram sa aveti o saptamana de reflectie fructuoasa.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Complimentez si eu pozatele: OLGA radioasa, ILINCA betivanca - da, profa - si Novuselu' aramie.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

ELA, nu stiu ce sa zic decat ce am zis aseara: inima ta stie, intreab-o si ascult-o mai bine. Tarie si inspiratie iti doresc

OLGA, ce abonament ai facut la medlife? cat platesti pe luna si ce include?
F frumoase pozele. Ce iubitor s-a facut David, mai sa nu o cred pe mama cand mi-a povestit cum a sarit pe Ana. Clar trebuie sa o mai punek de-o intalnire.

Despre faza asta cu emigratul si cu cine vrea si nu vrea, recunosc ca si eu cochetez cu gandul si Pisicul e ala conervator. Numai ca noi nici nu avem meserii din astea sigure afara sau nu stim vreo limba mai dificila cum e germana de exemplu. Pe Mada si Costin si pe altii ca ei ii vad plecati de un milion de ori, dar, pe de alta parte, ce ne-am face daca nu ar mai fi si trei rataciti ca ei prin tara, oameni si buni in meserie si cu suflet, chiar ca am muri in casa de frica de a merge la doctor

Si daca tot am adus vorba de Pisic, sa mai inveselesc un pic atmosfera.La gradi se "studiaza" zilele astea familia si ne-a spus azi una dintre educatoare ca toti copiii stiu ca pe tati Ana il cheama Pisic, pentru ca Ana la intrebarile: cum ii cheama pe mami si tati raspunde invariabil Ioana si Pisic

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna dimineata!

ELA grea decizie ai de luat. Dar cum a zis si MONN, va fi greu de indurat si pentru tine, daca vei decide sa ramai aici. La fiecare "rascruce" te vei gandi "daca...". De fiecare data cand te vei uita la Ianis te vei gandi cum ar fi crescut acolo... Si asta pentru multi ani de acum incolo...

Iti spune un om care a avut doua sanse de genul asta. O data in New York si a doua oara in 2001 cand al meu sot avea un job asigurat in Karlsruhe... Si eu m-am impotrivit. Dar m-am impotrivit cum o face Dan acum cu tine. Si? La ce mi-a folosit... mi-am dat seama dupa ani ca am ratat o sansa uriasa. Si acum ma gandesc cum l-as fi nascut pe Calin in Germania sau un SUA, cum ar fi crescut el acolo total dezinhibat si fara melteniile din tarisoara noastra draga...

Dar pentru voi cred ca asta e "the trenul". Acum cat e Ianis mic si nu intra in sistem prea tare...

Insa e greu sa te gandesti si ca Ianis va creste fara tata...

Of, asa rau imi pare, nici nu stii! E AUR ceea ce ai tu la indemana si imi pare asa rau ca Dan nu vede asta!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput