Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***354***
Raspunsuri - Pagina 17
Gianina34 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Daaaaaaaa!!! Noi ne-am "programat" maine la vizitat, dupa ce vine mandra de la teatru... o duc la oi. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
sambata dimineata probabil

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Da, Biosept se numeste, e produs de Fares. Sunt niste pilule care se beau. De cand am inceput sa le iau, ma simt mai bine, dar nu stiu sa va spun exact daca e efectul lor sau asa evolueaza laringita asta. Copiilor sub cinci ani nu li se poate administra medicamentul asta ( nu e recomandat). |
Dadui si eu pe net dupa bioseptul asta: antibiotic, antiviral si antifungic asupra unui spectru larg de germeni patogeni, vermifug, antiinflamator, imunostimulent, antifebril, expectorant, emolient. Mai sa fie! Pe urma, ne marturisesc domniile lor: creste rezistenta organismului si sustine mecanismele de aparare ale organismului. Asa mai merge.
Vestea buna e ca laringitele sunt in majoritate virale, deci nu e nevoie de antibiotic (natural sau nu).

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui olishka Bebe am renuntat sa fac in plus orice ecografie, cu atat mai mult amnio. A vorbit si ginecologul meu cu dr care mi-a facut ecografia si i-a zis ca inafara de acest "semn" nu mai exista nimic suspect. Si dr ecografist si ginecologul au zis ca in locul meu nu ar face amnio, dar ca este decizia mea ce vreau sa fac. Medical, dr ginecolog mi-a zis ca nu-mi recomanda. Si oricum am stat eu si m-am gandit ca as face degeaba toate aceste lucruri si doar as cheltui timp si bani, caci eu oricum n-as face niciodata avort. Nu-mi ramane decat sa raman optimista si sa sper ca bebe este ok. Asa am inceput sa cred, desi mai apar cateodata ganduri negre, dar sunt mult mai bine. |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Gianina34
sambata dimineata probabil ![]() |
Noi sambata dimineata avem alt program... ca noi numai cu programare lucram

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
Inca una si ma duc! Se vede ca mi-am revenit in forta, nu? ![]()
Acum vreo 2 zile, Adela studia o figurina cu Kitty:
- Ate! Ale codisa!
- Da, mami, are codita.
Apoi continua:
- Si Luca ale codisa! Si Max ale codisa! Si Da'ius ale codisa! Si Aban ale codisa!
- Mami, dar toti baieteii de la voi de la gradi au codita? (am intrebat eu in nevinovatia mea copilareasca
)
- Da! Si tati ale codisa! ![]()
![]()
![]()
L-am sunat pe ta'su in garda sa il anunt! 

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
| citat din mesajul lui denisamada Inca una si ma duc! Se vede ca mi-am revenit in forta, nu? Acum vreo 2 zile, Adela studia o figurina cu Kitty: - Ate! Ale codisa! - Da, mami, are codita. Apoi continua: - Si Luca ale codisa! Si Max ale codisa! Si Da'ius ale codisa! Si Aban ale codisa! - Mami, dar toti baieteii de la voi de la gradi au codita? (am intrebat eu in nevinovatia mea copilareasca - Da! Si tati ale codisa! L-am sunat pe ta'su in garda sa il anunt! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Inca una si ma duc! Se vede ca mi-am revenit in forta, nu? Acum vreo 2 zile, Adela studia o figurina cu Kitty: - Ate! Ale codisa! - Da, mami, are codita. Apoi continua: - Si Luca ale codisa! Si Max ale codisa! Si Da'ius ale codisa! Si Aban ale codisa! - Mami, dar toti baieteii de la voi de la gradi au codita? (am intrebat eu in nevinovatia mea copilareasca - Da! Si tati ale codisa! L-am sunat pe ta'su in garda sa il anunt! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Ohohoooooo!
Si nu a venit tati din gard aval-vartej?
Bine ca a studiat problema...stie la ce sa se astepte.
Eu stiu un baiat care a descris mamei sale pasarica ca fiind "ca doua clatite una langa alta".
andiaroro spune:
Ella
- Felicitari!!!!Ai pus piciorul acolo.
E prea complexa situatia ca sa te putem ajuta cu sfaturi concrete, dar in cazurile astea numai politica pasilor marunti functioneaza. Oricum, chiar si instalarea ta definitiva acolo in post cere energie si alte contexte favorabile. Iar emigratia, se stie ca e una dintre cele mai stresante mutari din viata unui om, asa ca Dan are nevoie, in primul rand, de timp sa se obisnuiasca cu ideea ca drobul de sare a cazut deja.
Multa rabdare si inca putina sansa....
Cl: Biosept-ul asta e antibiotic, asa cum e vaccinul homeopat, vaccin...Ce ti-e cu marketingu' asta!
Bronsolita suna "altfel" decat bronsita. Aici nu se chinuie copii cu furtunase ci se scot secretiile de catre kinetoterapeuti cu masaj. Scuipa tot,dar cu niste urlete....Brrr! Dr si Kine zic ca urla ca se sperie si ei de ce scot, dar ca nu-i dureros.
La noi s-au innebunit toate brusc ca a tr sa-mi impachetez barbatul si sa-l trimit in Ro sa-si inmortmanteze bunica. O nebunie totala sa cumperi bilet in ziua plecarii.
Edit: Era a lui bunica. Ai mei, nu mai sunt ......
Altfel copii sunt bine, cu traznaiutele obisnuite...
In fiec dimineata, cand trec cartela lui Alex prin aparat pentru masa de pranz, vad in usa de la grupa mica(la noi la gradi au primit copii nascuti cel mai tarziu in dec 2008) o fetita cu un ursulet in brate. Are niste ochi imensi si ofteaza din cand in cand de mi se rupe sufletul. In clasa ei sunt copii care mai plang si copii care se joaca linistiti. Ea nu se misca de langa toc, pana nu o muta educatoarea de acolo ca sa inchida usa.
Gianina34 spune:
condoleante andiaroro

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate