Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 5

eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Goldstuck, o pupam pe dulcica Hanna! Felicitari pt noua sarcina, sa fie intr-un ceas bun! ![]() Alina ![]() ![]() |
FELICITAAAAAAARIIIIIIIIIIIIII!!!! INCA O GRAVIDUTA PRINTRE NOI! BRAVO FETELE!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

paula_m spune:
Otilia, si mie mi-a fost dor de tine!!! Poze cu frumusetile tale nu ne arati si noua?
Goldstuck, felicitari, sa ai o sarcina usoara si o nastere mai usoara decat la Hanna!!
Alina, eu i-am cumparat creioane colorate, dar nu cred ca a fost cea mai buan idee a mea. Acum am multe haine colorate, nu nimereste hartia pe care tb sa scriem. Cred ca e o idee mai buna o tabla de scris!!
Otilia, si pe mine ma batea gandul sa-i cumpar lui Raul platelina din aia de care zici tu, dar ma gandeam ca e prea mic. Iulia se joaca cu ea, sau numai le incurca pe surorile ei?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a

crissy77 spune:
bumblebee, de ce tii musai sa-i cumperi carioci? Noi avem creioane cerate. Dar cel mai mult ii place sa le roada

eladea2005 spune:
CRISSY, offff, si voi bolnavioare???? mama lui de frig si nde iarna....asa m-as muta in tarile caldeeeee...unde pot sa stau cu fundu gol (sau aproape...
)
bumble, eu am niste carioci 'washable', care se spala usor de pe piele, haine... am si niste carioci care au in varf niste stampilute, cu dferite forme...creioane colorate cu gramada...oferta e f variata...
dar cum zicea cineva, e f buna pt ei tablita magnetica, pe care pot desene cu un creion care nu scrie decat pe tablita...
aaa, si eu am mai cumaprat cand era Eric de vreo 2 ani un 'aqua doodle'...acu se jaoca amandoi cu el...e un covoras destul de marisor, iar creioanele sunt umplute cu apa si cand desenezi cu ele pe covoras, lasa urme colorate ...
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...

crissy77 spune:
Eu intentionez sa fac plastilina in casa, exista retete pe net, am gasit si un filmulet (insa nu stiu unde gasesc coloranti alimentari, in GH nu exista). Daca mai baga si in gura, nu-i pb

crissy77 spune:
eladea, da, si noi cu muci. Tocmai ma laudam joi la maica-mea ca uite, de cand ii dau Elisei miere cu catina nu a racit deloc, nu s-a intamplat in niciun an pana acum sa mearga la camin 5 saptamani CONSECUTIV. Iar vineri... cine mucea?! Cum a venit frigul, cum au venit si racelile. Asta e.
Fug, o aud pe B vociferand. Cum de nu o fi trezit-o si pe sor'sa...

eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 Eu intentionez sa fac plastilina in casa, exista retete pe net, am gasit si un filmulet (insa nu stiu unde gasesc coloranti alimentari, in GH nu exista ![]() ![]() Cristina cu ![]() |
crissy, poti comanda de aici
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...

ramonavlas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
cum e Raisa, cum a fost ieri seara? m-am tot gandit la voi ![]() 1an + ![]() " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Tu, am ajuns acasa, a mancat si a dormit toata noaptea. Nu avea febra, era doar calduta.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

puiutz_mic spune:
Goldstuck, felicitari pentru bb2! Sa-ti dea DD sarcina usoara si nastere si mai usoara!
Michelle, hai ca o sa va raspunda barza curand, eu asa presimt! Vezi ca si la Mirela i-am spus ca va fi cu noroc ultimul FIV si chiar asa a fost Si bravo pentru blondina isteata! Si eu am observat ca fetitele sunt mai receptive la a invata lucruri noi. Si eu petrec destul de mult timp aratandu-i lui Raducu animalele in carti, explicandu-i cum face fiecare, cum se numeste etc. F. greu a reusit sa retina maimuta si lupul, dar chiar si pe acestea le mai incurca intre ele
. Insa se pricepe de minune la telefonul mobil mi-a scos pe ecran o gramada de widget-uri, mi-am batut capul vreo saptamana sa aflu cum sa scap de ele... tot el ne-a bagat ceva parole pe la cateva posturi TV (ca sa radeti, da, e si unul special pentru adulti printre ele
).
Alice, ma bucur ca esti bine!
Crissy, tot asa si eu, ma minunez de Raducu ca nu a racit inca...sa vedem cat timp tine minunea... Sanatate la printesele voastre!
Paula, imi place tare de tine! Auzi la ea, cica nu era pregatita nici pentru Raul , pai sa ne luam de mana...si eu ma simt tot mai nepregatita pe zi ce trece pentru Raducu
...sper sa ne vina si noua curajul pentru bb2... totusi, am ceva probleme de santate de rezolvat si nu stiu cat de curand voi reusi
Azi de dimineata Raducu a fost cu telefoanele in mana...nu cred sa am sanse sa pape azi fara ele... Aseara efectiv a urlat pana nu mai avea aer si nu vroia sa pape iaurtul, arata in continuu catre telefon sa i-l dau Degeaba mai incercam eu sa ii spun povestea de la pranz, ca i-l dau dupa ce mananca...imi acoperea vocea cu urletele lui... Ce sa mai zic si ce sa mai fac...poate intr-o zi se va plictisi si de tel. mobil
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

puiutz_mic spune:
Fetele, cum faceti voi omleta pentru bebei? Fiarta, presupun bine?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!