Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Neata si de la noi si o cafea mare si tare! eu zici ca am sticla in ochi, ca o fi de la lentile, ca o fi de la filmele vazute azi noapte, nu stiu. Albert s-a culcat aseara pe la 9, pe teo l-am mai tinut ca trebuia sa-i fac baie si Albert era foarte obosit si marait.

Ieri a fost greuuuu, n-am mai avut asa o zi, Berti bolnav, Teo nervos si plictisit, asa au fost toata ziua. N-au dormit decat cate o jumatate de ora pe la pranz, deci erau terminati amandoi.

azi l-am dus pe Teo la gradi, e al meu sot acasa si l-a dus el dimineata si tot el poate sa ia la 4.

Crissy, multumesc mult, am vazut pe mail ca mi-ei trimis fisele, cred ca tre sa-mi fac cont de gmail, sa le vad, nu? Nu ma mai pricep decat la forumeala, in rest s-au spalat toate din creier.

Fetele cu mai mult de una bucata copil acasa, cum fac eu sa deseneze Teo fara sa-l calareasca Albert? L-am pus pe teo la masuta lui si pe albert in scaunul de masa, le-am dat foi si creioane, ei bine, nu e bine. Albert vrea exact ce culaore are Teo, ce carte are Teo, nimic altceva. Nu stiu cum sa fac cu ei, a prins si teo gustul desenatului si pictatului anul asta si acu nu-l lasa fratesu.

Crispro,noaptea trecuta, ma gandaem al tine, orbecaiam prin casa si ziceam vai vai saraca Cris, cum rezista ea in fiecare noapte cu treziri, ca eu ma trezesc de o saptaman si sunt cheauna de cap.

Albert tuseste foarte putin ziua, de cateva ori, dar noaptea are niste accese, aseara seinneca cu mucozitatile si tusea asa cam un minut pana nu mai putea respira. Apoi, imediar era ok. Mi-e sa nu dam peste vreun astm ceva, oare la ce varsta se poate determina asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Alice, mami harnicuta, las-o mai usurel cu treaba,sa nu se revolte bebelinu. Cum te simti?

Fetele care va pregatiti de bebe2, sa va ajute Doamne-Doamne sa fie cum e mai bine.

Daca e cineva interesat la biserica Sf Andrei din Drumul Taberei e joi la 16, maslu cu 20 de preoti. Abia astept sa merg si eu, n-am fost niciodata la un maslu cu atat de multi preoti. O sa ne gandim si la voi si fiti sanatosi cu totii.

Merg sa-i fac aerosolii lui albert, pana acum nu m-am simtit in stare.

Pupam si o zi usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Elena, operatie e bine. Sper. Adica nu ma doare sau ceva. Pai gata curatenia pe sapt asta, doar asa de intretinere ca nu ma controleaza nimeni.

La noi in cada e un friiiig nu au dat inca drumu la caldura. Stranuta mara de dimineata. Am bagat niste calorifere dar nu prea se simte ca daca sunt toate usile deschise.. Sper doar sa nu raceasca iar

Ramona, la mine a doua luna a fost cu noroc
Va tin pumnii asteptam vestile

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Andreea, eu vreau cafea, dar din aia buna, caramel.
Merci de urari, eu chiar vreau copil repede, dar pt asta tb sa ne mobilizam si eu si Cosmin si sa ne punem serios pe treaba. Luna asta am pierdut ovulatia, sper ca luna viitoare sa fim mai pe faza.... Pana atunci facem antrenamente Oana, nici eu nu sunt pregatita de bb2, eu nu sunt pregatita nici de Raul...
Am tot intrebat-o pe Andreea duminica cum e cu 2 copii, mi-e un pic groaza...dar tb facut si bb2.
Raul e marait rau. Plange din orice, si nu asa maraiala, urlete si lacrimi. Sper sa fie dintii. Ii dau chamomilla si seara nurofen. Gingia de jos e destul de umflata. Vai , de abia astept sa il vad cu toti dintii...asa va invidiez pe mamicile cu copii care au toti dintii...
Raul mananca cartofi. Pai daca nu erau cartofii, jur ca nu stiu ce i-as fi dat de mancare. Cam de 3 ori pe sapt avem cartofi in meniu. Orez nu mananca. De fapt nu-mi place mie si chiar am obs ca daca e ceva ce nu-mi place mie, am o retinere in a-i da copilului, desi stiu ca nu se poate sa avem aceleasi gusturi.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata! Eladea, multumim de cafea, va insotesc si eu.

Bun venit goldstuck!

Si noi am inceput sa trimitem scrisori la barza din august, insa nu au ajuns pana acum

Programul nostru este cam asa:
- trezirea pe la 9-10 (in ultimele zile s-a trezit in jur de 8)
- 3 masuri LP, o felie de paine cu unt/gem/cascaval/branza sau restul de budinca din ziua precedenta
- vreun fruct pe la 11 (acum i-am facut compot de gutui)
- pranzul la 13-13.30: carne, oua, legume
- somn 14-17 de 2-3 ore
- gustare/cina 18-19: lactate, fainoase, legume
- somn 22-22.30

Ieri am facut ciorba de perisoare si un pui intreg pe sticla la cuptor, iar garnitura o tava de cartofi (intai ii fierb un pic, apoi ii pun la cuptor la 200 grade sa se faca crocanti)

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Cristeo suntem bine mersi de intrebare. Azi merg la control, cred ca imi va da ceva supliment de fier ca mi-au iesit cam prost analizele.

Anca, cum mai e sasha cu tusea?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca
Michelle, dar ce multe stie Bianca! Cum o faci sa fie atenta la tine? Sau asa e felul ei, receptiva si atenta? A mea ma trateaza in general cu fundul cand incerc s-o invat ceva si aproape niciodata nu repeta dupa mine sau cand o intreb. Lucrurile pe care le stie le spune singura in contextul potrivit.

Pai stau si ma joc cu ea, de ex. la casuta sunt desenate animalute, apoi avem carti cu animalute, sau ne uitam pe geam, ea sta in picioare pe pervaz. E atenta, da, asculta ce ii vorbesc.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

bumblebee - bravo pt Victor ca adoarme singur!

puiutz - e o idee buna si metoda ta! Bravo!!

ooana - e f bun inceputul cu cereale, tot asa sa o tineti!

ramo - o zi frumoasa Raisei la gradi!

paula, ramo, ilinca - sa auzim cat de curand vestea cea mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Vin si eu la si un biscuit ca mic dejun.

Am citit vestea cea mare asa ca va urez sa vi se indeplineasca dorintele. Va tin pumnii sa aveti o odisee minunata impreuna.

Ramona
Paula
Ilinca
Michelle

Eu va admir pentru curaj caci eu n-am avut niciodata in plan sa am copii de varste apropiate dar destinul a avut alte planuri pentru mine si uite asa am ajuns sa experimentez.

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Fetele cu mai mult de una bucata copil acasa, cum fac eu sa deseneze Teo fara sa-l calareasca Albert? L-am pus pe teo la masuta lui si pe albert in scaunul de masa, le-am dat foi si creioane, ei bine, nu e bine. Albert vrea exact ce culaore are Teo, ce carte are Teo, nimic altceva. Nu stiu cum sa fac cu ei, a prins si teo gustul desenatului si pictatului anul asta si acu nu-l lasa fratesu.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

1. Avem o cutie mare de tot cu carioci multe si inca o cutie cu creioane colorate. La inceput cele doua mari stau la masa, le dau cate o mana de culori si carioci iar pitic pe covor exploreaza ce e prin cutii.
2. Am cumparat o carte speciala cu niste carioci care coloreaza doar cartea aceea adica degeaba vroia sa mazgaleasca pe desenele surorilor mai mari. Din pacate a durat minunea cam doua saptamani ca acum le baga in gura si pe fata e ca un indian.
3. Ieri s-au apucat de colorat cele mari. Pitic a prins penarul Anei care are trei fermoare si multe multe culori si pixuri in el asa ca aproape o ora a avut de lucru la fermoare si scos/bagat la loc culori.
4. Avem niste resturi de creioane cerate cu care isi mai face de lucru din cand in cand dar pe care nu le-as recomanda la anumiti pereti .

Ca o concluzie e musai sa fii intre ei tot timpul. Si cum e prea mic sa poata colora atunci cel mai bine este sa aibe preocupare cat coloreaza cel mare. Eu prefer sa o las sa umble prin ele, chiar si prin cutia cu agrafe, cleme si gume de sters. La sfarsit e mult de strans dar ce nu facem noi pentru liniste si armonie in casa.
Altfel, daca nu am timp sa stau intre ele, singura solutie este sa fie in camere separate.
Bucura-te ca inca nu este Teo la scoala sa ii scrie pe caiete

La noi are mare succes jucatul cu coca (plastilina aceea de tip nou, dough). Au o masuta de plastic afara la geam, o masinarie care face spaghete, forme de biscuiti si se joaca toate trei. Asa ma bucur ca pot face si eu curat in casa cat se joaca ele si mai le si pot supraveghea.

Rody, ma bucur ca ai inceput sa vezi serviciul cu alti ochii. Sper ca te-ai impacat intre timp cu gandul ca mama ta face anumite greseli fara sa vrea dar e cea mai buna varianta pentru Isa, pentru tine, pentru totiin situatia actuala. E foarte bine ca a putut sa vina sa va ajute caci stim amandoua ce greu este sa duci copil mic la gradinita, sa fugi la munca, sa nu poti sta la serviciu 5 minute in plus ca trebuie sa mergi sa iei copilul. Nici nu mai zic cat e de greu cand se mai imbolnaveste. Iar pentru fete e minunat sa aibe o bunica sa le resfete, cineva de care sa se ataseze in afara de parinti.
Ludmila, Golstuck, bine ati venit in
Alice, Adriana, imi place mult de voi cum va descurcati si insarcinate si cu un copilas mic care va solicita toata atentia. Sa aveti sarcini cat mai usoare!

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

crissteo, of draga de tine, nasoala zi ai avut...stiu ce inseamna...
cat despre astm, eu stiu(dar nu sunt f informata pe tema asta) ca trebuie sa aiba pb repetate, netratate corespunzator, care recidiveaza si care pot duce catre un astm, ceva de genu...dar cel mai bine mergi cu el la medic si te lamureste...snatate multa!

cat despre activitatile fratelui mai mare.... asa e si la noi...si eu vreau sa-l pun pe Eric sa lucreze putin dintr-o carte de activitati pt copii de 3-4 ani...dar Filip evident ca vine si el calare, si vrea si el exact acelasi lucru... deci stiu cum e...asa ca ii dau si lui o foaie si un creion si-l las sa mazgaleasca... mai intervin cand vad ca se incinge atmosfera, deh...asta e...si asa va fi pana va creste Filip si va intelege unele lucruri...

michelle, bravo, deci te-ai isncris si tu in cursa pentru barza...sa dea DD sa vina cat mai repede....
felicitari pentru delfinasa cea isteata...adevarul e ca fetitele sunt mult mai maleabile, lucrezi mai usor cu ele, sunt mai atente, etc. stiti voi... cele care avem baietei trebuie sa mai asteptam un pic sa creasca...si o sa vedeti la un moment dat ce boom va fi...asa am patit cu Eric...undeva dupa 2 ani jumate, efectiv a explodat si ma minunam in fiecare zi de cat de multe stie si cat de repede prinde...e f istet, stie f multe chestii pt un copil de varsta lui (stiu ca miroase a lauda, dar nu e...)

l-am adormit e Filip, desi n-as fi vrut...acu sa vedem ce vom face cu somnul dupa ce vine Eric de la gradi...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput