Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

laura, asa stiam si eu despre fular. oricum eu nu il suport. chiar daca stiu prea bine vantul din constanta..
unde ai gasit cosmonaut?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

saracul copil, cum sa nu doarma deloc?
eu am fost la doc. suntem bine

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele,

Mai trec si eu pe aci :D.de citit va citesc aproximativ mai mereu..
Curaj fetele care vor bebe 2, sa va iasa din prima :).
Ludmila si Goldstick: bine ati venit in delfinariu :*
Eu noaptea ii trag o pereche de ciorapi pe el, ceva pantalonasi si body cu o bluzita , ca domnu nu doarme invelit, nu suporta.asa a fost si iarna trecuta...asa ca sunt obisnuita deja.Am fost la medic saptamana trecuta cu el, ne-a dat iar niste Ca si mi-a zis sa mergem la un ortoped ca i se cam pare ca are platfus.o sa mergem saptamana viitoare, fiindca saptamana asta tot suntem in alergaturi.nush ce sa ma mai fac cu el, voi va plangeti ca nu mananca picii, la mine e invers, ar manca non stop.asa ca tre sa fiu foarte atenta cu el, ca mai si fura de pe masa.are 11, 3g si 81cm.
Umbla peste tot, deschide toate usile, se suie pe masa, blatu de la bucatarie, bate cainele, ma musca intr-o veselie de cateva zile (ii ies caninii) ..vreesa mereu sa ne ridice bluza ca sa se uite la buric si evident sa bage degetul zilele trecute a scos feonu din sertar si l-am prins cand incerca sa-l bage in priza...se suie pe masa din maini, ca maimutele, eu spalam vase si era liniste..si l-am gasit in sufragerie ajunsese deja cu bustul la masa .de culcat se culca singur cand ii e somn, ziua pe la 1-2 se suie in pat si adoarme imediat si seara sta pe langa noi si pe la un 9jumate 10 se suie pe canapea si gata.

Va pupez

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Chiar asa, Bamboooo!!

Herbosophy am folosit si eu si s-a stopat din caderea parului.
Dar ce par bogat aveam in sarcina, s-a dus nene', s-a dus..

Fularul si eu stiu ca nu e ok, ca se inmultesc acolo crocobaurii in nestire, dar eu oricum nu ii pun la gura, ca daca e asa crunt afara, ne plimbam prin alte parti sau stam in casa. Si la noi in Bc bate vantul tare tare, dar mereu a fost asa..

Noaptea il culc intr-o salopetica din aia cu totul din bumbacel subtire. Am gasit f faine in mall la Piciul (producator roman cu magazin de desfacere in Vaslui) si am dat 29.9 lei (sper sa nu gresesc), dar sunt frumusele, pretul bun si materialul f bun. Imi spunea o prietena ca la magazinul fabricii sunt chiar mai ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Seara buna si de la noi!
n-am mai reusit sa intru azi. Teo a fost la gradi, n-a dormit, adica a ramas la somn, dar nu a dormit si doamna era foarte suparata ca a fost singurul copil care nu a dormit. A fost sotul meu sa il ia, eu de regula am gura mai mare si i explicam doamnei ca dupa ce nu a mers la grdi 2 saptamai nu cred ca e o tragedie ca nu a dormit. Eu cred ca i-a deranjat pe cei din jur, dar cred ca si pentru asta ar fi trebuit sa gaseasca o solutie.
Tati l-a certat ca la- facut de ras, ca doamna i-a facut observatie si de astea. Cand au ajuns acasa l-am certat eu pe tati, pe ascuns asa si acum cand l-am culcat pe Teo, am facut un joculet care-i place lui.

Adica Teo se baga in pat, eu ii dau laptele lui Albert 280 ml, le spun rugaciunile, totul cu lumina stinsa, apoi il pun pe alnbert in patut, uneori adoarme inediat, alteori ne urmareste asa culcat cum e.

Asa si joculetl lui Teo e cu degetele care se plimba si fiecre degetel e un personaj. Azi unu a fost mami si unu Teo. Si zic, hai sa ne jucam- eu eram teo,Teo era mami. Si zice Teo, ai dormit la gardi, eu zic daaaa si ii explic beneficiile. Apoi zice acum mami zici ca esti teo si n-ai dormit. Si eu zic, n-am dormit si el spune- pai daca n-ai dormit nu mai pleci din gradinita, aici stai toata ziua, nu te mai ia mama ta. Am zis ca n-am auzit bine, eu nu i-am spus niciodata asa ceva. Si il intreb pe cine a auzit el ca a zis ceva si am aflat ca doamna i-a zis asa astazi cand nu dormea. Ei maine merg la doamna si cu cuvinte alese ii explic ca chiar daca ea iese la pensie anul asta si are destula experietna pe teo l-a speriat si o sa-i sugerez alte vorbe mestesugite sa-l faca sa doarma. Daca i-a spsu asa nici nu ma mir ca n-a dormit, o fi stat cu inima in gat ca nu-l mai luam de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

michelle, pai eu cum ziceam noaptea in cam.lor am 20 gr. asa ca ii dau body cu maneca lunga, pijama si sac de dormit-fara maneci, grosime..sa zic ca o paturica,deci nu e sac de iarna. nici nu cred ca voi folosi anul asta, pt ca stefan se dezveleste, asa ca mai racoare de atat nu voi face noaptea, indiferent de factura la gaz. .
dar daca e mai mult si cu juma de grad, deja bodyul poate fi cu maneca scurta.
otilia, dar tu cum te descurci si cu job si cu fetele? nu mai zic nimic de casa si sot..
ilinca..ioi..asa sunt eu..azi zic..no, raman la huedin..maine zic..vin la cluj..poimaine..reintru in concediu de la 1 ian..om mai nehotarat decat mine, greu gasesti.dar lucruruile se aranjeaza ele cumva..deocamdata..este loc la Cj ..colega de la huedin care era in CIC vine din 6 ian. la serv (ne gandeam noi ca dc nu zice nimic, poate face bb 2)...mi-e groaza de condus, de accidente..daca voi lua note mari (bien, aici tre sa fie vreo minune, eu ma rog sa iau notele minime)..probabil voi alege CJ.(si probabil dupa vreo luna doua voi regreta)
dc reintru in concediu, te anunt, sa ne vizitam, ca tampim iarna cu nazdravanii in casa.
al meu piscotel a reusit si el sa se urce pe canapea..ioai..zici ca e gimnast! urca sus-sus piciorusul..si apoi nu stiu cum se arunca asa pe canapea, de ma si umfla rasul.
stefan..aceleasi crize dupa ce iese de la gradi- eu m-am lamurit pe deplin, e pur si simplu refulare la el. noi tre sa ne inarmam cu doza dubla de calm, sa reusim sa il luam acasa..azi spre ex a plans =de rasuna gradinita, cu aruncaturi pe jos- ca de ce am venit prea devreme (era ora 5 jumate, mai erau 3 copii), ca el vrea sa mai stea sa se dea cu bicicleta. daca nu era asta, isi gasea absolut orice alt motiv. ieri a urlat ca i-am zis sa se dezbrace si desi la gradi poate, acasa nu poate si urla si tipa ca el nu poate si nu poate..
dupa gradi, juma de ora-o ora nu ne intelegem. urla absolut orice ai face. apoi e linistit, se joaca singurel, nu se bate cu fra-su..mananca, facem baita si la nani.
si cu toate astea, desi emotional e cum va spun, cateodata atat il vad de mare..si cum se mai prosteste si el sa faca ca frate-su..incep sa se joace impreuna, ii mai las cate 5 minute singurei in camera..e greu(disperant in cazul meu cateodata), dar frumos

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

of, mai dar ce s-a mai sictirit doamna..tu parca tot ziceai ca nu merge cu drag Teo la gradi..eu banuiesc ca ceva ceva nu-i place, nu numai faptul asta ca ar vrea acasa cu tine si cu albert, ca lor la varsta asta le place sa fie cu copii multi. mai fa joculete din astea si poate vei afla ce se mai intampla pe la gradi. poate ar trebui sa o schimbi..zic si eu..

aaa..psih. zice ca stefan asa isi exteriorizeaza el emotiile si asta e, nu avem cum sa ii impunem sa nu mai faca asa, ca nu vrea sa faca asta intentionat, ci pt ca asa simte. usor de zis, mai greu pt noi de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Si mie imi pica parul foarte tare. O fi de la vopsitul des din ultima vreme, tre sa incep iar un tratament ceva.

Ilinca, multumim de gandurile bune, azi a fost mai bine, albert s-a simtit mai bine, ii fac in contiuare aerosoli cu flixotide si ii dau imunice si vit c si ulei de peste. Azi a fost vesel si relaxat, nu l-a mai calarit teo toata ziua si s-a simtit. Am iesit si afara un pic.

Crissy, urechiusele minunii tale erau primele pe lista de maslu. N-am reusit sa deschid documentele. Poti trimite pe mess, ca pana pricep eu cum sa deschid...? Multumesc mult.

Si eu la albert sunt mult mai putin stricta decat la teo, a mai gustat si lucruri nerecomandate. Chiara m vazut ieri la emisiunea traieste sanatos despre alimentatia coopiilor si zicea dr ca e recomandata carnea de porc slaba. Si lui Teo i-am dat tot aproape de 3 ani. Dar acum nu mai inteleg eu, sarmalele ce au? Eu i-am dat lui Albert facute special pentru ei, cu carne de curcan si orez, am facut combinat, rosii si varza umplute cu carne. Eu cred ca nu se dau sarmale de alea adevarate cum se faceau odinioara, cu afumatura si smantana, dar asa nu vad ce e rau. O foaie de varza invelita in carne. Eu le-am facut asa, ca am facut pentru noi de astea porcesti si stiu ca si ei vor ce mancam noi. Asa ca le-am adaptat. Oi fi prea relaxata cu mancarea?

Eu zic ca nu le dau porcarii sa manance. Si n-am avut probleme sa refuze vreunul din ei ceva de mancare, dar le-am dat legume de cate ori gatesc cu ei in bucatarie, Teo si acum mananca din morcov, telina, ceapa, rosie, asa crude cum le pregatesc eu, mi le ia de pe tocator si mananca. Si albert la fel. Asa musca si din lamaie. Mananca patrunjelul tocat, etc.

Eu am urat mereu fructele si legumele, e un chin sa mananc si acum si am vrut sa incerc sa-i obisnuiesc altfel. La ei a mers, dar sunt copii si copii.

Aoleu, cat am scris. se vede ca am avut o zi mai usoara azi. Sper sa nu mai vizionez nici un film in noaptea asta printer suspinele lui albert.

Mergi la inceput

cris..si eu profit de laptopul sotului- ca al meu e plin de praf..in loc sa invat, am citit ce ati scris voi. rusine sa imi fie!
gata inchid tot, ma duc sa imi mai vad o data minunile adormite si la nani cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Noaptea noi facem 21 de gr. pe hol. Asta inseamna 21.5 la radu in dormitor, si max. 20 la noi. Dormitorul nostru e cel mai friguros si mica doarme dezvelita asa ca-i pun pe sub salopetica de noapte body scurt si ciorapel. O sa incerc s-o culc in saculetul de dormit fara sa-i mai dau ciorapel, dar nu prea am curaj, mi-e ca si mai des o sa se trezeasca.
Eu am luat in august salopetele de noapte de la Kiabi cu 80% reducere, adica am dat aprox. 8 lei pe buc..Am facut super afacere, mai ales ca sunt de calitate destul de buna.
Alice, caciulita cosmonaut am luat din Carrefour.
Noapte buna. Ma duc sa-l alint si pe sotu putin inainte de culcare.

Mergi la inceput