Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ziceati ca nu le dati zahar deloc, si cum le dati pastele cu branza sau cu lapte? Asa sec? Eu pun 1 lgta de zahar brun

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna ziua dragi mamici!
intru si eu pe fuga sa va zic ca tudorache al meu are muci si tuseste, haraie in piept. pediatra mi-a zis sa-i dau humex expectoral, i-am dat prima tura si se pare ca nu mai haraie chiar atat de rau. azi-noaptea a fost jale cu el, m-a trezit de vre-o 10 ori in urlete ca ba i se infunda nasul, ba se ineca, ba pierdea suzeta,etc etc... sper ca la noapte sa fie ceva mai bine.
alergia e tinuta in frau. i-am luat o mixtura mentolata care ii usuca bubitele si nu ii mai dau mancarime.
ceva leacuri babesti pt tuse stiti????
Ludmila si goldstuck Bine ati venit la noi!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

michelle, corina, sanatate la pui...

crispro, si tie, mami...n-ai fost la medic totusi?

pt tuse: ceai de ceapa, de ridiche cu miere, mai gasiti pe net si altele.. aaa...si mierea de cimbrisor...sau de tei...eu am cumparat din ambele si le dau ...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ridiche neagra scobita si pui o lingurita de miere in scobitura, acolo se aduna un suculet pe care il bei. Noi cam asa facem, dar fetele procedau altfel cu ridichea, parca o macerau cu miere? Nu stiu exact..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Ziceati ca nu le dati zahar deloc, si cum le dati pastele cu branza sau cu lapte? Asa sec? Eu pun 1 lgta de zahar brun

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

si eu pun zahar in mancarurile care necesita zahar...la fel cum fac cu sarea...altfel gustul ala fad chiar n-are cum sa le placa... deja sunt marisori si mai vor si altceva...stiti ca e varsta la care se plictisesc repede de orice...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Salutare dinou! Eu cind am intrat aici pe forum, va spuneam ca Vladut nu vrea sa manince mai nimik toata ziua! Ei bine, astazi a plins sarmanul de foame, eu preparam ciorba pentru el si pina sa o termin , copilul meu tipa de foame! indata cum am terminato, l-am hranit si a mincat atit de bine,doamne!!! el minca si eu ma saturam cum numai il primveam!!! Asa ca fetelor,toti copii o sa inceapa sa manince normal,ceva ii deranjeaza, si banuiesc ca dintisorii sint cu pricina!!! Rabdare tuturor mamicilor!!! pofta de mincare vine indata la toti copilasii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara!!!

Goldstuck iti urez si eu bine ai venit si sarcina usoara in continuare

RAMONAAAAA revin cu intrebarile mele :la cresa este TV??Ce analize v-au cerut?In cat timp ai dus dosarul complet?Mc

Off fetele cu mancarea asta e greu tare,imi imaginez prin ce nervi treceti.Eu nu ma mai stresez cu el,de cateva zile pranzul il ia abia pe la ora 18,timp de 9 ore el traieste cu titi,dar nici nu il fortez ca face scandal.

Zahar brun si sare ii pun in mancare,cateodata ce-i drept.Nu stiu care e faza cu iodul,eu stiam ca nu e bun,tocmai si de asta mi-am luat,cand am fost la salina,cateva pungi de sare fara iod.

SANATATE multa bolnaviorilor,observ ca sunt din ce in ce mai multi.
Noi momentan suntem ok,Paul nu a mai racit din mai,asta dupa cura cu Bronho,in schimb eu si tat-so o tinem intr-una in raceli.

Costumatia este alcatuita din :body cu maneca scurta,bluza,colantei si blugi relativ subtiri,ghetute,fesulet,manusi (Paul are si vara mainile reci) si momentan un hanorac cu blanita pe dedesubt.La iarna ii voi da body cu maneca lunga,blugi mai grosi si gecuta.

Multa bafta fetelor care s-au pus pe treaba cu bebe nr 2 ,sper sa se prinda rapid.

Off,de maine trebuie sa merg in cautari de hainute noi,nu am nici un chef,eu sunt tare friguroasa si nu-mi place sa ies din casa acum.
Mai nou Paul ma musca cand ii interzic ceva,dar musca atat de tare ca sunt plina de colti pe mana,parca's bilet compostat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

si raducu composteaza de nervi...si de fericire cateodata. dar musca tare,imi dau lacrimile.inca nu am o solutie :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Btz_Oviiiiii, ti-am mai raspuns dar cred ca nu ai vazut mesajul meu.
TV - nuuu la cresa, nici eu nu as fi de-acord desi pe Raisa nu o pasioneaza.
Analize: coproparazitologic si exudat.
Dosarul: l-am dus luni si atunci am si lasat-o la cresa. Vezi ca analizele sa fie de maxim 5 zile inainte sa depui dosarul.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Fetelor mie imi cade parul foarte tare. La voi? Ce sfaturi imi dati? cind imi spal parul gramadesc un pumn de par din apa! Imi cadea si mai inainte,da acuma de cind cu Vladut,cade ingrozitor.de 2 luni l-am intarcat si nustiu,ar trebui sa se opreasca. Vladut deja face nani de la 20:30,sper sa doarma bine!

Mergi la inceput