Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

eu inca vad sa ma epilez, sau ma rog, chiar daca inghinal nu vad, inca nimeresc:-))
insa simt ca mi se ridica copilul in gat cand imi trag piciorul inspre mine sa ma epilez, ca eu fac baie in cada, in fund, tre' sa ma relaxez atat cat imi permit in stadiul asta, sa ma intind, nu imi place sa fac dus.
sunt Rac, inainte stateam peste 1 ora in cada, acum am rarit-o la maxim jumatate de ora si cu cada doar jumatate sau un sfert, nu prea fierbinte sa nu ma supraincalzesc
mi-e dorrrrrrr de o baie adevarata, cu cada plina, cu spuma, uleiuri, fierbinte, o carte si de un dormit pe burta
ahhh, ma apuc de ordine prin casa ca visez cam mult

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

22+ cu iubirea mea

subscriu la tot ce ai spus tu legat de o baie adevarata...nu-mi place dusul mai ales acum ca a venit frigul, fac baie cu cada pe un sfert ,apa calaie ,mi-i frica sa nu fie prea calda,si rapid ,ma ridic destul de greu din cada ,of ,astea tre' sa le mai induram inca putin apoi ne rasfatam cu spuma si altele
eu inca ma epilez inghinal cu aparatul ,nu ma deranjeaza(doare) deloc si inca vad zona crepusculara ,ma mai ajut in oglinda

eu nu am vizibila linia neagra ,doar putin conturata dar mult mai jos de buric ,care inca nu a iesit ,sta la locul lui...

iar soacra-mea care sta foarte aproape de noi(la 5 min)vine in vizita o data la 3-5 ani,o bucurie nu alta ,in schimb vine mama cand e nevoie si desi ne certam in bucatarie ,ma intelege si lasa de la ea,clar as vrea sa ma ajute ,doar cu bucataria si curatenia cand vine bebelusa

minunea mea 28+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna ziua burticutelor!!!!Bun venit si noilor burtici alaturi de noi.Sa aveti sarcina usoara , bebelusi sanatosi la termen si frumosi.
Ieri am acut o zi excelenta, ne-m vazut cu bebelusul , f vioi avea treaba sa isi bage degetelele de la picioruse in gurita, in rest masurat si analizat pe toate partile este bine ne-a asigurat d-ul dr. are 780gr,si poarta (numarul )5 cm la talpitza- a masurat-o ptr ca tot se juca cu ea si ne-o arata.Placenta gr 2-asta ca vorbeati zilele trecute de gradele placentei -sunt de la 0 la 3 dar se pare ca la varsta asta gestationala atat tb sa fie .Ideea este clara bebe este ok , eu sunt oktb sa fac doar un sumar de urina si HLG si ne vedem peste 5-6 sapt -am ceva kg luate , ma rotunjesc pe zi ce trece am luat pana acum 6kg, ceva urme pe burtica se vad si la mine -dunga maronie zilele astea am vazut si ceva pete pe fata -masca gravidei se numeste si ar tb sa dispara dupa nastere... acum avem un avatantaj ca nu mai este soare dar ultraviolete sunt si ele accentueaza ,asa ca ar fi bine sa ma dau cu fond de ten cand ies afara dar imi este atat de lene ...
Sophia -eu am reusit sa ma epilez cu ceara acum 2 sapt. am gasit o d-na care se pricepa f bine sa epileze gravidute daca vrei putem merge impreuna...o sa fi frumoasa si super sexi la cununia civila.
Happymummy sanatate multa bebeline si ai grija sa nu o iei si tu ,incearca cu lamaie , catina etc etc
Alinaspor la curetenie .. si eu ar tb sa fac operatiunea asta zilele astea.
Nu mai stiu cine spunea de calcat (ca de .. am si eu o varsta ).. am si eu la greu .. am zis ca o sa experimentez calcatul cand stau in fund cu masa de calcat la niveleul meu .. poate iesie ceva ...
Olima bucur ca esti pozitiva,si sa vezi ca bebe o sa fie f bine, sanatos si norocos.
Off credeam ca numai eu ma trezesc noaptea , daca stiam ca nu sunt singurica intram pe net sa stam la povesti .. de cateva nopti ma trezesc la 2 si pana la 4 butonez telecomanda ...-diseara oun si eu mere in camera poate are efect si la mine dupa cum a zis
Legat de soacre si de mame ... cred ca un ajutor este bine venit in perioada aia - dar cred ca cel mai bine este sa ne implicam sotii in tot ce priveste cresterea si educarea copiilor.
Gata iar m-am intins cu vorba si cate mai aveam sa va spun ... intru sa citesc ce ati mai scris .
Va pupacesc pe toate si sa auzim numai de bine .
Pupici si toate cele bine

25 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Hello!
vad ca vorbiti de epilat si soacre. Cu epilatul nu am probleme momentan, inca mai pot folosi aparatul, ma doare ca si pana acum, adica suport. Acolo unde nu vad, folosesc lama. Dunga neagra e foarte estompata momentan, la prima sarcina a fost mai vizibila si si fii-mea s-a nascut cu ea si o are inca.
Buricul nu mi-a iesit nici la prima sarcina asa ca nu ma astept sa iasa acum, eu am buricul fff adanc.
Cat despre soacre, eu trebuie sa-i "multumesc" lui nenea care ne-a lasat fara masina ca e soacra-mea la noi pana la inceputul lui decembrie. Asta ca sa poata sa ma duca sotul dimineata la autobuz si sa ma ia seara fara a fi nevoiti s-o trambalam pe cea mica. Plus ca trebuie sa-mi dea si lectii de condus ditamai "barca" ca mie mi-e frica. Noroc ca legea spune ca nu ai voie sa stai, ca vizitator, mai mult de 3 luni legate aici, ca altfel, soacra-mea isi facuse planul ca sta 6 luni legate. Nu vreau sa par nerecunoscatoare, ma ajuta foarte mult, trebaluieste intr-una si o iubeste enorm pe fii-mea dar are niste fazeee care imi solicita la maxim rabdarea si nervii.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 26+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Mai fetelor da' ce ati mai scris! Nu am reusit sa citesc tot din urma.
Si eu am avut linia neagra, a disparut dupa un an de la nastere
Noi cautam in continuare nume. Sotul vrea ca al doilea nume sa fie Alexia, eu nu. Nu ca nu mi-ar placea, dar nu mi se pare prea inspirat, dat fiind faptul ca avem deja Alexis. Suntem de acord ca Iris ar fi potrivit, ne place amandurora. Eu as vrea Iris-Aylin, dar nu sunt 100% hotarata. Cum va suna voua?

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ana, asa zic si eu , sosulica meu e asa pt ca l-a crescut cum trebuie ; soacra mea nu mi-a facut niciodata niciun repros , desi ar avea
altesa , chestia asta cu nasitul este discutabila;pe tine te-ar deranja sa fii pusa in situatia asta? daca da , ai un raspuns , daca nu,incearca sa gasesti argumente sa i le dai in favoarea variantei cu 2 perechi de nasi
ce iti pot spune din punctul meu de vedere este ca , daca sunt asa de dornici sa fie ei singurii nasi , inseamna ca pt ei conteaza mult acest botez al copilului ceea ce e f frumu

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Inainte de sarcina ma epilam intotdeauna cu ceara, acum nu, deoarece mi-e frica de contractii. Acum lama e la putere, nu sunt f paroasa oricum.
Altesa nasa ta vrea sa fie vedeta, vrea excusivitate? Explica-i ca vedeta botezului e beblusul, nimeni altcineva. Nu o inteleg, dar nu suntem toti la fel

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

georgia nu m-ar deranja pentru este vorba de ce vrea mamica pentru bebe si nu de mandria nasei de a fi ea unica.

Eu o cunosc foarte bine pe nasa mea si stiu ca face asta din orgoliu nu ca neaparat vrea ea sa fie unica.

Daca chiar isi doresti sa botezi un copil asta se vede eu cred ca ea boteaza ca sa trebuie ca e nasa de cununie si asa trebuie .

Eu sincer daca chiar as vrea as boteza si cu cinci nase langa numai sa-i fiu aproape copilului.

In schimb ceilalti cand vin la noi vorbesc cu bebe imi pupa burta il mangaie il asculta cu urechea se vede ca-l iubeste si asta de dinainte sa ne cunoastem prea bine.

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Altesa Destul de incurcata situatia.. Daca va intelegeti asa bine, atunci va intelege exact ce vrei tu, ce vreti voi. Si noi vom avea nasa care a botezat-o pe Sara (a divortat de nasul Sarei) si un cuplu de prieteni. Le-am spus si nu a fost nici o suparare. Succes! Hai, insista si convinge-o pe nasa!

Fetele, la capitolul soacre sunt campioana. Am 2!!! Si amandoua dificile! Deci nu are rost sa va povestesc mai mult.. Totusi incerc sa le tin cat mai departe..

Am reusit sa fac azi curatenie in jumatate de casa si maine continuam cu parterul.

Legat de epilat, m-am reorientat si eu spre crema (in zona inghinala), ca in rest ma fac tot cu ceara sau epilator.

Fetele din Bucuresti ce facem cu intalnirea? O lasam pe sapt viitoare? Eu am o gramada de treburi sapt asta..

Alina 26+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

buna,
Multa activitate in doua zile. Multumesc pentru primirea calduroasa.
Ziua mea de nastere este 23.04.1986.
In legatura cu DPN la sfarsitul lunii februarie m-am gandit si eu la posibilitatea de a se naste copilul pe 29. Am o strabunica care are data de nastere pe 29 feb. Doar ca in certificatul de nastere a fost trecuta cu data de 28 asa se facea acum 90 de ani.
Astazi am facut morfologica de semestrul II la un medic specializat doar pe asta care din pacate nu mi-a dat foarte multe explicatii.
Mi-a spus ca am placenta grad II si s-a eschivat in a da un raspuns. Deci pana vineri, cand ajung la dna dr., mai am un stres pe cap si pot doar sa citesc pe forum pentru informare despre asta.

Sanatate la toate!

+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna seara fetelor ce mai faceti voi?sunteti fff harnicute la scris,bun venit noilor mamicute sa aveti sarcini usoare si copii sanatosi.Referitor la epilat am si eu o intrebare pot folosi crema de la veet pt inghinal?ca lama nu o mai pot folosi ca nu mai vad si pe de rost mie frica sa nu ma pisc cumva.Cand vine vorba de soacre ma ia nervii numa cand ma gandesc la persoana cu pricina asa ca nu are rost sa vina pe capul meu ca o trimit de urgenta inapoi asa ca profit de faptu ca ii e frica sa se suie in avion si atunci va veni mama vreo3saptamani.Noi ne laudam cu o burticuta ce creste tot mereu si cu o bebelina activa nevoie mare .Va poop pe toate si sa aveti grija de voi si de burtici

Mergi la inceput