Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Verigheta, dar banuiesc ca era o gluma, nu, cu vergheta? Si eu mai pocesc cuvintele cand vorbesc la misto, adica mai tot timpul. Hihihihi... Disertatie... Mi-a ramas intiparit ca si eu o facui lata la master... Noroc ca a sesizat indrumatorul de proiect ca, cica, altfel ma zbura comisia din start, fara sa mai apuc sa spun doua vorbe.
Eu inca nu m-am obisnuit cu faptul ca va fi baietel. Ma uitam aseara la hainutele de fetita pe care am apucat sa le cumpar si l-am luat la scatoalce pe berbant de oftica. Hihihihi... Inca nu ne-am hotarat la nume. Cred ca Andreas Fabian, dar nu e decisa definitiv treaba.
Vroiam sa va intreb daca la voi bebelinul s-a pozitionat pentru nastere, respectiv capul in jos. Bebe al meu tot ca in hamac sta si nici nu prea da semne ca ar vrea sa schimbe asta. Ceea ce inseamna cezariana si se prea poate o nastere prematura. Urat... Eu sunt impotriva cezarienei. Stiu o tipa care a avut asa bebeul si la 7 luni i-a rupt apa piticul, ca nu mai avea loc. Oare pana la cate saptamani se mai poate intoarce? Ca eu am deja ditamai butoiul...
Si, apropo de asta, cum va mai laudati cu kilogramele? Eu cred ca deja am luat peste 10 si ma simt ca un pepene copt gata sa plesneasca.ANNISIA, mami de
YANIS si suriorul lui (26+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
Annisia....nup...era doar un "moldovenism".uneori mai uit si eu diferenta
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dr_anca/dr_anca.jpg)
dr_anca spune:
Hai Lady nu te supara pe noi Esti super originala fara gluma. Imi pare rau de verigheta, nu stiu cum sa scoti umbrele, daca nu merge acasa probabil la un magazin de bijuterii te pot ajuta.
Decat sa gandesti asa pesimist nu mai bine discuti cu dr ta sa luati in calcul o eventuala cezariana in caz ca Doamne fereste evolueaza la fel de greu lucrurile?
Ana nu dam cu rosii ma gandeam ca eu am o cezariana, nu stiu cum nasc acum probabil tot asa nu stiu si ma gandeam la un posibil bebe3. Si mie mi-a spus ca pot face 3 operatii.
Imi plac de mor blugi tai Alice. Sunt de graviduta? de unde i-ai luat?
Cam atat deocamdata.
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
23s+ cu
iulie 2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Annisia/Annisia.jpg)
Annisia spune:
Anais, Andrada, Andora, Anabelle, Ariadna, Afrodita, Antonia, Alesia, Barbara, Beatrice, Bianca, Brisa, Clarice, Carla, Chiara, Consuela, Coral, Denise, Dalia, Dorada, Doraida, Diva, Despina, Dalma, Eva, Eveline, Erika, Erina, Ella, Emanuelle, Fabiola, Fiona, Fatima, Felice, Fima, Francesca, Gioconda, Gratiela, Giulia, Gloria, Hortensia, Hulia, Hanna, Iulia, Iarina, Ianira, Ianca, Ilona, Ingrid, Iris, Iunia, Josefina, Jasmine, Julieta, Julia, Jais, Klara, Karolle, Katerine, Kira, Kara, Larisa, Lorelei, Lucretia, Lorice, Luana, Marcia, Monique, Maribelle, Mara, Nuria, Norelle, Natasa, Noelle, Ophelia, Ortansa, Pouline, Pamela, Paloma, Raisa, Ruana, Rianna, Rebelle, Sonia, Sofia, Sorana, Sophie, Simone, Tania, Toria, Torina, Tesse, Ulma, Vanda, Vanessa, Veronique, Zina, Zenaida, Zorela, Zara, Wilma, Yvone....
Nu sunt eu in inspiratia maxima. Sunt atatea si atatea prenume frumoase. Nici eu nu sunt pentru numele simple sau neaose. Adicatelea poti spune acelasi lucru, dar mult mai frumos si mai dulce. Nu e Andrei, e Andreas. NU e Ion, e Iohanis. Nu e balaie, e blond platinat... Hihihihi....ANNISIA, mami de
YANIS si suriorul lui (26+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Annisia Nu e balaie, e blond platinat... Hihihihi.... ![]() ![]() Micul Yanis creste mare Suriorul lui Yanis Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)... "Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt! Credinta-i val, iubirea vânt Si viata fum!" |
![](radtare.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui dr_anca Hai Lady nu te supara pe noi ![]() |
nu m-am suparat.dar io sunt omul care are "defectul profesional" sa explice tot ce face..cauza-efect-scop..pentru a nu exista dubii
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
nu c-as fi mai desteapta..uneori is tampa de bubui
![](icon_smile_big.gif)
![](batutincap.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)
![](images/user_woman.png)
lalitzuza spune:
Buna seara burticutelor, am mai scris un mesaj dar nu stiu cum am facut de am reusit sa se stearga ...am apasat eu pe ceva
Sophia-ai un PM cand ai vreme sa il citesti...
Bulinuta-felicitari ptr rezultatul de la morfo .. bebe este in parametrii asa ca nu iti face griji, o sa vezi ca pe zi ce trece se face si mai dolofanelBafta luni la intalnirea cu diabetologul
My Lady-am citit si eu ce ai patit , te rog fii optimista, nicio sarcina nu seamana cu alta , bucura-te de tot si toate si ai sa vezi ca o sa fie bine ...noi suntem alaturi de tine si acum si in acele clipe.
Cat despre verigheta nu o lua asa in tragic, poti sa o cureti la bijutier au ei solutii speciale ,eu as incerca mai intai cu NOROI- da sa nu radeti ... asa se curata si aurul si argintul ieftin si bun cun ii place la roman ... ca sa spun asa
Ana hadasa- felicitari ptr tot ce ai realizat -poti sa te consideri o mamica eroina
Annisia- nu te panica are timp bebelusul sa se intoarca ...dupa sapt 31-32 eu asa stiu dar poti intreba medicul cel mai bine ....
Cati- avem aceeasi data de nastere , acum depinde si cat o vrea bebelusul sa stea in burtica,acum in ceea ce priveste locul nasterii eu cred ca iti doresti sa ii ai aproape pe ai tai , mai ales pe sot.Te inteleg perfect ca si eu ii am departe ... 900km asa ca stiu cum este... cat despre soacra ai sa gasesti tu o cale sa rezolvi si treaba asta ca te vad fata desteapta. Acum eu nu mai stiu care este legislatia ,dar nu ar fi mai bine ptr bebelus sa se nasca in Romania? ma gandesc la cetatenie etc etc zic si eu asa ca de la datu cu parerea romanu"este expert" Oricum sunt convinsa ca DD o sa te ajute sa iei decizia cea mai buna ptr tine bebelus si familia ta .
gata am scris muuult .toate cele bune si pupici tuturor 26 + de
My_Lady0091 spune:
Lali
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)
My_Lady0091 spune:
fac capitol nou!
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)