Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

foarte frumoase toate burticile!
sa fiti sanatoase si sa aveti copilasi cuminti si sanatosi!

Anne 27+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

o zi buna sa aveti fetelor....
-io sunt putin stresata cu masteru asta..k nu am mai dat dizertatia in vara, din diverse probleme.si am amanat pt la anu..si tre sa ma apuc sa termin partea cu studiu de caz....
sophia= ai grija de tine si succes cu organizarea..o sa fie totul foarte bine

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

buna ziua dragelor.

am intrat sa va multumesc pt aprecieri.
am vazut filmuletul cu nicoleta luciu, cred ca ii e tare greu. abia astept sa vad si eu puiu de om si sa il tin in brate, sa doarma pe burta mea si sa ma bucur de fiecare data cand elimina gaze (pe orice parte)

sophia, sa ai parte de o zi minunata sambata.
mie mi-a fost rau in ziua in care am scos actele. a fost singura zi din 9 luni de sarcina cand am vomitat

nici eu nu am auzit de termenul de 41 de sapt si 3 zile. oricum nu vine copilul cand vrem noi, vine cand vrea el :))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 28+

Mergi la inceput

olgutza uite linku cu povestea My lady-ei
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=145312

- acum am reusit si eu sa citesc...My lady...esti o femeie super curajoasa, Dumnezeu tine cu tine si are grija de tine mereu....imi pare rau de momentele prin care ai trecut la prima nastere, imi doresc sa nu se mai intample si a doua oara.....ma bucur ca esti tare si puternica...ma bucur ca ai un sot care te iubeste, ai deja familia ta si numai voi puteti avea grija de ea..si atata timp cat exista dragoste, respect, rabdare si intelegere totul va merge bine...sa dea Domnul sa ai o nastere mai usoara de data asta..ma rog sa fim toate bine pana la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

va salut si eu fetele

nu am avut timp sa intru ca e treaba ca la nebuni la servici

am reusit sa fug si eu si am facut echo morfo...bb e ff bine, cu o zi mai micut - probabil am ovulat mai tarziu si asa se explica si aparitia lui - dar in rest e super ok...luni am intalnirea cu diabetologul iar cu palpitatiile mele, tremuraturi si altele se pare ca e o lipsa de vitamine

imi pare rau ca v-am speriat cu povestea mea cu coasta...a fost cel putin ciudata si ptr mine - chiar imi zicea azi dr meu..la rares era mai mare cu 2-3 saptamani - s-a nascut la 37 fix cu 4150 - iar aucm bb 2 e mai finut asa

sophia opreste-te din treaba si relax...sambata trebuie sa arati odihnita si frumoasa foc

bb are 421 gr la 21 sapt fix...ai vostri parca erau mai grasuni?
revin

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 21+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Data mea de nastere este 28.10.1980
Dr. Anca, multumesc pt compliment, sunt la a treia cezariana! E randul meu sa zic: ‘nu dati cu rosii!!!’ Eu mi-am dorit dintotdeauna trei copii, la prima nastere am avut albumina si tensiunea mare si la insistentele mele au incercat sa-mi provoace travaliul, medicamentele nu si-au facut efectul si am ajuns in sala de operatie… Doctorul mi-a zis de atunci ca se poate si o a treia cezariana (ca eu eram tare necajita), insa la o diferenta mai mare de ani si iata ca dupa patru ani mi-am facut curaj, numai ca surpriza a fost mare cand am aflat ca-s doi!! Urmeaza bineinteles sa-mi leg trompele, sectionare si legare(ca sa fie sigur) si de aia ma bucur cat pot de sarcina asta, chiar daca e tare greu uneori, sunt convinsa ca e ultima sansa din viata mea sa fiu gravida!
Multumesc pt aprecieri si celorlalte fete, iar pt cele care inca nu reusiti sa vedeti poza, imi pare rau… Nu stiu ce sa-i mai fac..
Mady si eu sunt ultimul an la master si chiar ma gandeam azi ca nu stiu cum ajung la sesiunea din ianuarie… Si la vara dizertatia, of Doamne, incerc sa nu ma ingrijorez de pe acum…
Super filmuletul, stiu cum te simti dupa nastere, n-ai chef de nici un musafir, insa ea a acceptat sa primeasca televiziunea! E curajoasa si imi place atitudinea ei optimista!

Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

buna-ziua fete dragi!

va multumesc tuturor pentru parerile voastre, pentru grija si pentru ca va pasa.

Am sa incerc un raspuns pentru toata lumea, fara nominalizari, pentru ca eu nu ma pricep prea bine inca, la nominalizari!

am ales trei nume pentru ca eu am avut doua si niciunul nu mi-a placut in mod special.sora mea avea trei si toate erau frumoase.am ales trei nume pentru ca, atunci cand vor creste sa aiba de unde alege! am vrut sa fie deosebite pentru ca ele imi sunt deosebite, unice...si speciale!am ales niste nume care sa se potriveasca si "in afara" pentru ca tare as vrea sa-si cladeasca o viatza cat mai departe de Romania!
stiu ca nu o strig/le strig decat intr-un fel, insa rezonanta numelui trebuie sa transpara barierele sociale...sa fie acel nume care iti ramane imprimat intr-un colt de memorie.una e SABIN BALASA si alta e Ionescu Ghita-nu vreau sa ofensez pe nimeni..toate numele au notorietatea si onoarea lui..si cele simple..contand mai mult personalitatea omului pe care le poarta!insa un nume mai "special"..ajuta uneori..mult!Asta e parerea mea si nu e obligatoriu sa se aplice in fiecare caz.Eu, ca mama, caut sa le netezesc drumul in viatza fiicelor mele, asa cum ma pricep eu...treptat...cat depinde de mine ca parinte!
Stiu ca unii zic..ce trei nume..catalog, telenovela..dorinta de epatare, nonsens..supliciu social, etc insa nu sunt nume urate, cu tente, bombastice, de actori..hilare.Sunt doar trei.. asta e ineditul

oricum inca nu ne-am hotarat ca astea-s numele fixe.din toate ramane cu siguranta Christinne.Analia-ii place sotului/mie nu prea iar Mikaela imi place mie, sotului deloc.sii...as vrea sa schimb ordinea lor in Mikaela Christinne Analia, parca suna mai bine!!

Legat de inspiratia mea..prima oara, da, a fost inspiratie, la Rebecca..insa acum am facut listoaie intregi de nume..si apoi liste cu alaturari de nume..care sa sune frumos.Nume alese in functie de personalitatea micutei din burta

ca asa mie imi place si

-Cezara
-Mia
-Sonia
-Alma
-Rosalie
-Anastasia
-Mabel
-Mara
-Serenna
-Alisa
-Daphne
-Nicole
-Marisa etc..

insa fie nu suna bine in contextul celor 3 prenume ori nu se potriveste cu "personalitatea" lui bebita!

Legat de prima nastere si perioada de dupa voi vorbi dupa nastere pentru ca nu vreau sa va umplu capul de prostii/ sperii si sa amarasc atmosfera pe aici.Atat vreau..cand voi naste...sa va rugati sa supravietuiesc.pe bune va rog...sa-mi aprindeti o lumanare...ar fi un gest enorm pentru mine in acele momente!

fete intrebare-parere-stress-suparare:ieri la tara, cineva din greseala, mi-a aruncat verigheta in foc.o scosesem pe masa, sa pot amesteca umplutura pentru o placinta.si a ajuns in soba cu alte hartii/folii/aluminiu..nu chiar acolo..ci mai mult "in gura sobei".s-a facut neagra-armamie.am plans...am spalat-o cu pasta de dinti si apoi am pus-o in Harpic.ca prin minune, a ingalbenit-o la loc insa mai are mici umbre pe ea...tente de armamiu... exista vreo solutie de curatare a aurului?? inca nici nu am terminat de platit verighetele..mai avem 600 lei.ne-au costat 1550 lei.primul rand de verighete...sotul a pierdut-o(iarna, a scos manusa, vergheta direct in zapada, el n-a observat pe loc) iar mie mi-a ramas mica..adica cand am probat eram si am crezut ca daca iau cu o masura mai mica..dupa ce voi naste..mi se vor mai desumfla mainile..dar nu s-a mai produs evenimentul.Si mi-e asa de ciuda..consider faza asta cu verighetele.."un semn",nu prea bun

gata cu "valea plangerii".ma retrag, nu inainte de a va imbratisa pe toate..individual

24+cuAnalia Christinne Mikaela si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Curand voi pune si niste poze,mai recente..sa ne vedeti

24+cuMikaela Christinne Annalia si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

my lady- in privinta numelor...mie imi plac, sunt tare frumoase...nu am apucat sa-ti spun...asha cum simti tu asha faci...si noi ink ne mai gandim ce nume punem fetitzei...mi-a intrat in cap Maria Ilinca...ar fi frumos sa ramana asha..dar sotu asta al meu nu se decide inca...in privinta verighetei tare rau imi pare ca s-a intamplat asha...si nu stiu sa te ajut..chiar nu stiu o solutie de curatare a aurului..doar sa cautam pe net poate gasim ceva

Mergi la inceput

Am gasit tot pe un forum asta:

O modalitate este sa le spalati cu perie de dinti (una mai veche si pe care n-o mai utilizati pentru igiena dentara, evident) si cu pasta de dinti. O alta modalitate este sa le fierbeti cateva minute in apa cu soda (sau detergent) - la foc mic mic si sa aveti grija ca da usor in foc datorita sodei - ies super, metoda asta mi-a recomandat-o o matusa care a lucrat in bijuterie ani de zile.
Ambele metode functioneaza si pentru argint si pentru aur. Atentie totusi la a doua metoda daca aveti pietre sau alte lipituri, acestea ar putea ceda, fiind preferabil sa le curatati cu periuta si pasta.

Mergi la inceput