Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
georgia_c spune:
sophia , exact asa o simt si io pe pisco , ca urmare am intrebat dr..mi-a zis ca si tie de altfel ca e perfect normal , si ca de-abia de-acum in colo , adica de pe la 27-28 sapt bb se ridica mai spre ficati ..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
biancabia spune:
Iaura, unei prietene i s-a intors bebelina, daca nu ma insel, prin saptamana 36. Nimic nu este imposibil.
Gemeni la 2600 bucata e f bine, zic eu.
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 22+
biancabia spune:
La mine nu stiu daca va veni cineva sa ma ajute. Data trecuta a fost mama, a ajuns cand bb avea o saptamana si a sta 2 sapt. Ne-am descurcat bine si singurei, fara experienta. Instinctul se trezeste.. Acum daca ajung la termen, probabil va veni mama la noi vreo 2 sapt.
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 22+
ALTESA spune:
vai de mine cat a-ti mai scris in 4 ore am terminat si eu treaba prin bucatarie si acum ma duc sa ma culc.
Bia mie imimplace foarte mult iris dar parca nu merge cu aylin.
Sofi mie imi place mai mult LUcas andrei poate pentru ca il aveam si eu pe lista nu stiu.
Eu tot nu stiu ce sa fac referitor la nume sa-l pun pe cel visat sau sa pun altceva.
Iar in ceea ce-i priveste pe nasi clar ii aleg pe cei de cununie dar o sa raman cu un gust amar ca nu i-am putut pastra si pe ceilalti si asta din cauza unui capriciu de-al nasei mele care nu intelege ca asa vreau eu pentru bebele meu.
Practic prima decizie pe care o iau pentru bebe nu o pot duce la capat si ma simt vinovata.
28+ cu
puiutza27 spune:
Lexi, La multi ani sotului tau, sa fiti sanatosi cu totii si distractie placuta! Inca nu stiu exact cum se calculeaza, dar intentionez sa ma informez
My Lady, am citit si eu povestea ta si ma cutremar cand ma gandesc ca se poate intampla asa ceva (sa nu iti sara in ajutor nimeni si sa te lase sa suferi atat). Iti doresc ca de data asta sa intalnesti oameni minunati si sa ai parte de o nastere usoara.
Annesi, la sfarsit soacramea mai mozoleste si toate prosoapele de bucatarie prin mizeria creata... asa ca a luat-o pe a ta!
21+
bulinuta27 spune:
neata pe la pranz
moama dar ce ati mai scris azi
am apucat sa citesc cate ceva...
alina eu pot saptamana viitoare dar numai dupa 4 jumate-5, daca mia puteti si voi abia astept sa va cunosc
matza sanatate multa si baga ceaiuri la greu cu lamaie si miere
altesa eu o inteleg pe nasa ta...sa nu te superi pe mine...eu am botezat mai multi puiuti si sa stii ca nu prea e loc de mai multi nasi de botez, mai mult decat atat am intrebat un preot candva (eu vroiam niste nasi ptr Rares, sotul mai vroia si o alta pereche asa ca am mers la biserica si am intrebat) si mi-a spus clar: in fata lui Dumnezeu exista un singur nas/nasa...cel/cea care prinde copilul in brate...sa nu te superi acum pe mine
annesi eu la prima sarcina am avut o coasta rupta ...am racit rau de tot si la un acces de tuse puternic m-am lasta cumva pe o parte iar in acelasi timp domnul Lali, care s-a nascut cu 4150 mi-a tras una...nu stiu cum dar mi s-a rupt o coasta...nu fisurat, rupt...am mers la spitalul universitar caci lucram in zona si dr de acolo vroiau s aimi cheme psihologul etc sa ma ajute, credeau ca sunt o victima a sotului ...noroc ca se intamplase la servici in vazul colegilor...nu vrei sa stii ce dureri am suportat aproape 2 luni dupa
anangel La Multi Ani sa iti traiasca sotul! sa fie sanatos!
hai ca nu scriu des, dar si cand scriu...nu mai termin
pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 20+
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
aerlilian spune:
Ba eu sunt campioana kilogramelor!Sambata fac 25s si am luat 11 kg!.Toti cei din jurul meu simt nevoia sa fie cat se poate de draguti, spunandu-mi ca nu se vad si ca arat foarte bine...Halal...va dati seama ca simt falsul de la mare distanta...
bulinuta27 spune:
aerelian daca ne vedem cu toatele sa imi promiteti ca nu va socati ...la mine e invers am tot felul de binevoitori care imi spun: vai cat esti de mare...sigur in 5 luni? sigur numa unu?
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 20+
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anahadasa spune:
Sophia, luna asta implinesc 31… desi mi-e tare greu sa ma obisnuiesc cu schimbarea prefixului…
Lexi, la multi ani si multa sanatate sotiorului! Vreau si eu pizza!
Iaura, multumesc pt compliment! Acuma am avut si eu curaj sa postez fotografia, ca mai incolo… nu stiu daca ma mai incumet! Doamne ajuta sa-i fac mai mari, numai de prematuri mi-e teama, dar e destul de bine si la 2 600…
Annesi, nici eu nu mai am talie demult… Vreau sa zic ca in afara de burta si colacelul de pe coapse, n-am pus nimic, dar arat ca un butoi pe mijloc. Annesi, esti o norocoasa cu mama aproape si cand ti-ai descris soacra, parca vorbeai de a mea! Dar si noi ne intelegem bine pt ca ne vedem doar de vreo 5-6 ori pe an!
In leg cu intoarcerea bebelui, stiu ca sunt si niste exercitii speciale pe care mama le poate face pt a-l determina sa se intoarca. Dar amanunte nu am pt ca n-a fost cazul meu.
Eu ii simt deja cu mult deasupra buricului, aproape de coaste si jos de tot. Insa de cateva zile am o apasare usturatoare in zona de jos, sper sa nu fie ceva grav. Astept sa fac analizele, sper sa nu ma fi pricopsit cu vreo infectie…
Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni 27 +
mady_19 spune:
hei fetelor...ziua buna!
- ce frumos ca e soare afara...macar atat!
- Altesa...e bine sa faci ceea ce simti cu adevarat in legatura cu botezul...mai ales sa alegi perechea pe care simti tu ca ai vrea sa fie nasi bebelului...io una sincera sa fiu nu prea sunt adepta faptului ca nasii de botez tre sa fie neaparat nasii de cununie...nu stiu...asa gandesc eu..ca partea a doua...coincidenta ca ti-ar placea sa fie fie si nasii copilului, pentru ca tii cu adevarat la ei, asta e alta poveste...noi am hotarat sa fie nasica naoastra de cununie pana la urma...chiar daca e la distanta....si chiar daca e divortata de nasuul nostru...credeti=ma fetelor ca o persoana mai potrivita, pt fetitza mea, cel putin pt primul copilas nu ar fi decat ea...ne-am gandit si la alte perechi..dar nu simt eu...sa-i aleg...femeia asta deja ne iubeste copilu, e tare emotionata cand vb...e o persoana foarte sincera, buna, nu simt invidie la ea sau alte orgolii sau alte chestii...asha k am ales..
- matza..multa sanatate...io ma tratez cand e,cu homeogene si homeovox, sunt homeopate, nu fac nimic rau
- apropo de kilograme luate in sarcina...statea de vb cu o doctoritza in timp ce imi facea perfuzia....imi ridica moralul atunci ca eram varza...sa revin...mi-a povestit ca ea a luat 24 de kg in sarcinamanca de rupea...iarna punea sa i se faca comanda de pepeni, capsuni ca nu mai putea nici cu poftele..daca ati vedea-o acum ce bine arata...e foarte draguta si frumusica si slabutica asha.......io nu-mi fac probleme cu kg...nici nu se cunoaste la mine..in afara de sani si burtica..nimic..ah..am mai pus asha pe ici pe colo, dar nu prea mult..o sa ma cantaresc si eu sapt viitoare la medicu de fam...k ea imi tine evidenta cu acelasi cantar
in 26+ cu