Brumarei nov.dec'11 (78) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

arleza, in prima faza, eu iti recomand sa ai in casa crema de galbenele Melkfett, e cea mai buna,cu care sa-i dai pe buca bebelushei la fiecare schimbat de scutec, este grasa si face o pelicula incat sa protejeze pielea, la noi a mers excelent ca prevenire!.. si eventual un tub de bepanthen.. daca apare eritem, sa ai o crema cu oxid de zinc (eu nu folosesc crema asta decat la eritem, nu regulat, caci apoi nu-si mai face treaba! mi-a placut mult Sudocrem)gasesti la mai multe firme..aaa, ciorba de burta!! e pe lista! ps: imi place cum pui problema cu suzeta si cu ceaiul
si ref la suzeta aia, Mufa, de ex, nu a primit-o decat fix o luna! si asta nu inseamna ca si-a supt degetul, pt ca nu a facut-o niciodata! in mod clar depinde de copil!
moniq, noi folosim cu succes un termomentru digital Chicco, ptr fundulet (asa se ia temperatura cel mai corect!) isi face treaba super ok, ia temperatura in 30 sec parca, bipaie cand e gata.. si nu a fost scump, in jur de 20 lei parca.. si nu da rateuri daca ii verific de 3 ori temperatura, ca am incercat.. eu nu-s de acord cu termometrele cu mercur, din sticla, pot fi periculoase, nu mai zic daca-l prinde bebe mai incolo..
many, ii tinem pumnii stransi Uraticai, transmite-i ca ne gandim la ea!
msilvy, ceaiul nu este recomandat nou nascutilor, zice OMS, ptr ca impiedica absorbtia fierului si nu are niciun fel de aport caloric! laptele este suficient, fie ca e formula sau alaptat la san.. ptr colici exista preparate speciale, infacol, sab simplex, bonnisan.. sau bei tu ceai de chimen cu anason, care stimuleaza lactatia, si face bine si burticii copilului!
apropo, si mie mi-a placut Brazelton, ca tot zise Aris, desi, la fel, l-am descoperit tarziu, pe la un an..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

msilvy aveam 30 saptamani si 4 zile.
dar dupa masuratori a iesit mai mare cam cu o saptamana.

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Aris, buna abordare! Nu m-a intrebat Radu pana acum, dar oricum ceva de genul asta i-as fi raspuns si eu.
Eu i-am spus clar cum se numesc organele sexuale masculine si feminine, nu e curios. Bine mai incurca "p enis" cu "tenis"

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Aris cam asta i-am spus si noi cu un mare accent pe mami si tati se iubesc mult si de atunci a renuntat la ideea ca el nu vrea alta iubita decat mami.Acum ne lasa sa ne tinem de mana la plimbare,sa dansam si chiar sa ne pupacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

In seara asta o sa bantui aici ca imi astept sotul din Ro si pana nu-l stiu aterizat nu am liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

oooookkkkk !

am notat tot ! si de ceai sau apa ; si de suzeta ; si de dureri ;
si de greutate ;

luny: pentru lactatie ceai de chimen si anason si altceva ?? vitamine , integratori ce pot sa iau sa am lapte ???

asta e o alta problema a mea : LAPTELE ;

CUM SA FAC SA AJUT LACTACTIA ?
CUM SA-MI PREGATESC SANI PENTRU ALAPTAT ???? MAI ALES CA INTOTDEAUNA I-AM AVUT SENSIBILI SI DUREROSI ?

VOI CE ATI FACUT ??

la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

eu pentru pregatit sanii aveam de gand sa ma dau cu crema Garmastan din luna a 8-a, dar a trecut timpul, si mi-e fost greu, si nu m-am mai dat... acum sper sa fie bine totusi

aris, asa e, tinta atinsa, iar pana la sf dumitru e chiar foarte, foarte putin, zboara zilele asa ca frunzele din copaci cand bate pe aici vantul...nici nu stiu daca as vrea sa le opresc sau sa le grabesc... devin nerabdatoare sa vad fetita, dar inca nu i-am terminat de amenajat coltisorul, mai am nevoie de cumparaturi si eu nu pot merge... abia azi mi-am facut si bagajul, doctorul mi-a zis sa fie gata de pe 15, dar abia mi-am facut chef azi

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 37s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

silvy, ceaiul de chimen si anason stimuleaza lactatia! mai exista preparate speciale, gen Galactogil si cine stie ce alte minuni... intreaba in farmacii... mie mi-a mers f bine cu astea ce ti le-am spus, am avut lapte cat ptr 2 copii!.. sanii nu necesita o pregatire speciala, eu nu am facut nimic, insa potti unge sfarcul cu garmastan cu vreo saptamana inainte de nastere.. plus ca ajuta daca ii hidratezi zilnic cu crema de zi cu zi. Eu spun sa nu-ti faci probleme, genetic fiecare mamica are lapte! ajuti putin stimularea cum am zis si o sa fie bine, important este sa ai o stare de spirit pozitiva si sa nu te impacientezi daca in primele zile nu va vi laptele siroaie, ii dai colostru bebelui, lactatia se instaleaza ca lumea in cateva zile, o saptamana..

neatzaaaa!! ca sa va treziti, cafeluta calda!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna dimineata
iar sunt prima si va dau tot cafea reincalzita

moldoveaca - asa sunt s eu cand il stiu in aer. indiferent ca vine sau pleaca stau santinela pana ma suna. acum ca ai zis si tu, nu stiu daca datorita explicatiei de atunci dar chiar ca nu se mai arata gelos cand ne vede iubindu-ne.eu a trebuit sa pun accentul pe faptul ca fratiorul este al meu si al lui tata pt ca a avut multe momente cand zicea ca este al lui si a trebuit sa ii explic ca este fratele lui dar este copilul meu si al lui tata tot asa cum si el este baiatul nostru. ce iti e si cu complexul asta

adriana - ei lasa, si ce daca nu e coltisorul gata. are timp sotul sau altcineva sa il definitiveze cat esti in spital si oricum crede-ma ca in primele zile nu o sa-ti vina sa il pui jos. eu si cand il lasam din brate il puneam in landou si il trageam cat mai aproape de mine ca sa il vad tot timpul

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cea mai buna stimulare este sa pui copilul cat mai des la san. lactatia lucreaza pe sistemul cerere-oferta. cu cat copilul suge mai mult cu atat produci mai mult. eu pe motivul asta nu prea am folosit ceaiuri si altele pt stimulare pentru ca de cate ori foloseam ma trezeam in balta intre alaptari. dar daca vrei gasesti in farmacii si plafare tot felul de solutii pt stimulare gen galactofor, galactogil, mama+...etc

Citat:
citat din mesajul lui msilvy

oooookkkkk !

am notat tot ! si de ceai sau apa ; si de suzeta ; si de dureri ;
si de greutate ;

luny: pentru lactatie ceai de chimen si anason si altceva ?? vitamine , integratori ce pot sa iau sa am lapte ???

asta e o alta problema a mea : LAPTELE ;

CUM SA FAC SA AJUT LACTACTIA ?
CUM SA-MI PREGATESC SANI PENTRU ALAPTAT ???? MAI ALES CA INTOTDEAUNA I-AM AVUT SENSIBILI SI DUREROSI ?

VOI CE ATI FACUT ??

la toate

mama de mic +s32+

Mergi la inceput