Brumarei nov.dec'11 (78) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna dimineata!

Ce debit aveti la scris, nici o sansa sa recuperez:))

Eu cred ca sunt singura pro-deget:)), desi la noi nu a fost cazul, nu a vrut nici suzeta dar nu a supt nici degetul, prefer insa degetul in locul suzetei, mi se pare mai natural:))

Ieri am fost la gradina botanica si l-am dus pe A. cam mult in brate (are aproape 17 kilograme), la un moment dat am simtit asa ca un fel de plesnitura in burta si apoi o durere ascutita si senzatie de arsura, asa ca dimineata m-am dus direct la spital, mi-era teama sa nu-mi fi plesnit naibii incizia de la c-section desi posibilitatea era infima neavand nici contractii dupa intamplare, heart beat-ul copilului era ok (am doppler acasa). In fine se pare ca mi s-a separat un muschi sau a pocnit o aderenta, mi-au facut un test non-stress si totul arata bine.

De dureri eu nu ma plang, am de toate:)))cam tot ce ati descris de la dureri de pelvis, noada, spate, burta, arsuri, tot menul, dar nu am timp sa ma gandesc la toate astea, desi recunosc ca mi-a ajuns, gata, vreau sa nasc, nu mai trec o data saptamanile astea.

Bagajul tot nu mi l-am facut, hainele si restul nu le-am spalat, sunt cam intarziata, ma gandeam sa le fac pe 4 noiembrie cand am o zi libera, dar atunci e cam cu 2 sapt inainte de termen, oare aman prea mult?

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Uratica, sa stea bebelusul cat trebuie la caldurica!

Eu nu am nimic din bagajul pt spital..nici nu stiu cand voi incepe, nici nu am chef, tragere de inima...

Pentru bebelus am inceput sa primesc lucrusoare, am de la Raducu cateva - ce dragut mi se pare..

Suzete...eu as lua una de silicon si una de cauciuc. Depinde de bb pe care o va placea mai mult (daca). Am meu a avut vreo 4-5 luni suzete doar la somn pana adormea. Cand au aparut dintisorii nu a mai vrut-o, am lasat-o o saptamana in patut si pe urma am luat-o. Si mie imi era drag de el cu suzeta - aveam multe culori (sa se asorteze cu imbracamintea )

Legat de ceai, nu i-am dat copilului cel mare ceai, si nici nu am de gand sa ii dau nici celui mic. Cu laptele se rezolva muuulte. Dar e strict decizia mea persoanala. Nici apa nu ii dau pana mai creste.

Legat de cumparaturile inutile...eeee greu...la primul copil. Recunosc ca si eu am fost tentata sa cumpar multe prostilici (si nu era criza asa de mare ) insa am fost f atenta la sfaturile celor din jur. Ma uitam pe net..salvam linkuri imi notam...si descopeream altele. Am fost destul de cuminte.
Multe am cumparat dupa nastere cand mi-am dat seama de necesitatea lor!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Nici eu nu i-am dat ceai sau apa lui Vlad cat a mancat numai san si nici dupa nu am insistat prea mult pana la intarcare. Ceai cred ca bea acum dupa 2 ani, nu am vazut rostul sa-i dau altfel, acum bea cu mine seara, din cescuta, mai mult de fun

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 31+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Anna, al meu a inceput sa bea ceai acum de cand merge la gradi.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cristina, tot nu te-ai hotarat la nume?

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 31+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Sunteti harnicutze ca de obicei cand va aud ce mancaruri si pergatiri de iarna faceti ma gandesc daca eu o sa fiu asa macar peste 10 ani
Sa ma plang putin?Dureri de spate la greu,arsuri,greata ,oboseala uff gata vreau sa nasc

Mergi la inceput

Suzeta a supt pana la 2 ani si apoi a renuntat foarte usor fara scandal fara probleme cu dintisorii chiar intentionez sa fac la fel acum, asta in cazul in care le va accepta.
Eu am doua sutiene de alaptat de la Marks and Spencer sunt foarte faine ,a trebuit sa dorm cu ele pt ca era jale cu laptele.
Bagajul e terminat,astept in seara asta pe sot sa-mi aduca si camasile din Ro si gata pot sa plec la spital linistita

Mergi la inceput

Miere ,stai potolita si nu-l mai ridica si mie mi-e tare mila de el ca mai are nevoie sa-l dragalesc si sa-l iau in brate.
Petro, sa stii ca sunt foarte happy de gradinitza cea noua,copilu e incantat abia asteapta sa mearga in fiecare zi si e o atmosfera frumoasa, relaxata ,in acelasi timp invata si foarte multe.
Legat de apa si ceai eu i-am dat la insistentele mamei sau soacreidar nu a baut decat cand au dat caldurile si intr-adevar avea nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Buna fetelor .

Revin si eu cu vesti, mai tarziu decat am promis dar asta e. De acum voi fi mai activa pt ca stau acasa.

Bebelina e bine desi e mai mica cu doua zile decat calculul dupa UM. La 31 de saptamani si 3 zile avea 1720 dar absolut totul e dezvoltat normal. A descoperit insa un "cotiledon aberant" la placenta, adica o intrerupere intr-un loc. Am stat cu grija pana azi cand am ajuns si la dr. ginecologsi concluziile sunt:
- bebelina e ok nu ne facem probleme din cauza ei, este tot foarte activa
- cotiledonul il uemarim dar nu pune probleme
- bebelina e deja asezata foarte jos cu capul apasand pe col, noroc ca inca rezista colul
- placenta previa marginala
- si ultima bomba, au aparut contractii asa ca m-a trecut pe gynipral si cat mai multa odihna.

Asa ca am intrat in grupul celor care isi pun tinte, noi avem tinta sa trecem de saptamana 36, dar sunt increzatoare ca stiu ca sunteti multe care au trecut de hop (ex LIA).

Va pup pe toate si pana maine sper sa citec si eu tot ce s-a scris, sa ajung la zi cu noutatile.

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

'neata miere - ia

tu esti pro-deget, ca n-a fost cazul ... si mai bine asa, ca sa vezi ce "natural" se duceau dintii baiatului in fata...

Da' vorba lui aris - s-o luam mai relax, asa... si ce-or prefera ei sa aleaga, sanatosi sa fie!

De ce nu ma mir ca ai simtit o plesnitura dupa ce ai carat ... 17 kg?! Bine ca n-a fost nimic grav...

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Buna dimineata!

Ce debit aveti la scris, nici o sansa sa recuperez:))

Eu cred ca sunt singura pro-deget:)), desi la noi nu a fost cazul, nu a vrut nici suzeta dar nu a supt nici degetul, prefer insa degetul in locul suzetei, mi se pare mai natural:))

Ieri am fost la gradina botanica si l-am dus pe A. cam mult in brate (are aproape 17 kilograme), la un moment dat am simtit asa ca un fel de plesnitura in burta si apoi o durere ascutita si senzatie de arsura, asa ca dimineata m-am dus direct la spital, mi-era teama sa nu-mi fi plesnit naibii incizia de la c-section desi posibilitatea era infima neavand nici contractii dupa intamplare, heart beat-ul copilului era ok (am doppler acasa). In fine se pare ca mi s-a separat un muschi sau a pocnit o aderenta, mi-au facut un test non-stress si totul arata bine.

De dureri eu nu ma plang, am de toate:)))cam tot ce ati descris de la dureri de pelvis, noada, spate, burta, arsuri, tot menul, dar nu am timp sa ma gandesc la toate astea, desi recunosc ca mi-a ajuns, gata, vreau sa nasc, nu mai trec o data saptamanile astea.

Bagajul tot nu mi l-am facut, hainele si restul nu le-am spalat, sunt cam intarziata, ma gandeam sa le fac pe 4 noiembrie cand am o zi libera, dar atunci e cam cu 2 sapt inainte de termen, oare aman prea mult?

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

29+

Mergi la inceput