Brumarei nov.dec'11 (78) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

brambu ce data frumoasa
irina ce tare e Aidan..e un ajutor de nadejde

ma pregatesc sa plec la eco

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Haha, Diana suna bine...

Daaaa, pot sa fac dus linistita, acum am asistenta, baga capul dupa perdea si ma intreaba la fiecare 10 secunde - done? are you done? are you clean?

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

miere, deci te gandesti deja la al 3 lea?

36+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Clar da, dar nu prea curand:)), peste vreo 4-5 ani, desi o sa fiu cam batranica atunci!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

hmmmmm.. dezvolta, te rog... ce intelegi prin "batranica"....

te intreb, pt. ca tocmai remarcam ca odiseea e plina de mamici (la al doilea copil!) nascute dupa '80...

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Clar da, dar nu prea curand:)), peste vreo 4-5 ani, desi o sa fiu cam batranica atunci!

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

29+

Mergi la inceput

Eu sunt inainte de 80:)), peste cinci ani o sa am 38-39:)), nu stiu cum o sa stau cu nervii in primul rand, la asta m-am referit mai mult!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gata am revenit dupa drumuri si tre sa plec iar. am fost sa iau niste cadouri ca ma duc la ziua unui pici(fratele finului) si pt finul meu ceva ca deh...
si am luat niste biberoane de la tommee tippee si doua suzete tot de la ei si i-am cumparat si primele hainute adica niste body-uri si niste pijamale cu totul de la next. ala mare s-a ales doar cu niste maieuri
acum fug la gradi sa il iau ca sa plecam la party
maine sarbatorim si sf luca ca azi se suprapunea cu ziua pustiului si nu intelegea fi-miu nimic

miere la alea pe care le-a pus Bea ma refeream...dar ma rog, poate e doar un moft.
vorba lui Ralu masina de spalat sa traiasca. uitasem de varianta asta. merci ralum-am mai linistit

brambu - felicitari pt dolofana

ffuuuuugggg

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

lasa Miere, ca o sa fii ca mine acum ...deci se poate

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Aris, si al tau baiat e Luca parca? daca da, La multi ani puiului "cel mare"

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

A, OK, m-am linistit... multi inainte! Ani, copii...

Nu de alta, dar si eu as vrea al doilea copil (preferabil baiat) tot asa, peste 4-5 ani... adica pe la 40 si zau, ca nu ma gandeam ca voi fi cam batranica ... am inceput sa ma simt usor cu musca pe caciula dupa ce am remarcat ca multe fete la al doilea copil sunt sub 30 de ani... Eu am f. putine prietene, cunostinte, colege cu copii. Majoritatea nici macar nu sunt casatorite (nu ca asta ar fi un impediment pt. procreatie) ... Da' asa am "apucat" noi vremurile...

Sanatoase sa fim si sa ne tina nervii, pielea de pe burta si buzunarul... ca nastem si la 45, la o adica.

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Eu sunt inainte de 80:)), peste cinci ani o sa am 38-39:)), nu stiu cum o sa stau cu nervii in primul rand, la asta m-am referit mai mult!

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

29+

Mergi la inceput