Brumarei nov.dec'11 (78) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t
brambu felicitari pt bebelina. 2.600 la 35 de saptamani inseamna cam 3.100 la 37 de saptamani, 3.500 la 40 de saptamani (o fi mica?)...eu stiu ca iau aprox 30g/ zi sau intre 200-250g/saptamana, desi daca ma uit la grasana mea a luat si 300g/saptamana...in ultima luna e boom-ul.

no, vezi cum ma provoci sa spui tot? Calculele pe care mi le-am facut rapid in minte de la S. sunt astea: intre sapt. 36-37 am fost internata in spital, suspecta de diabet gestational. Si avea atunci 3,200 kg. Si li se parea mare. Si s-a nascut cu 3,500 kg, deci corect rationamentul tau.

Eu acum am aproape 36 sapt. (fara 2 zile) ... si are numai 2,600 ... nu e mica? Sigur S. avea atunci 37 sapt ... tre' sa ma uit pe hartii. Sau, mai bine, nu. Oricum, am pisat-o la cap si pe dr. e bine, are destul? E drept ca s-a cam uitat crucis la mine, da' sigur nu-s singura gravida cu paranoia pe care a vazut-o, asa ca nu-mi pasa .

Doamne-Doamne, ai grija de noi 35s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna din nou !
am citit tot si am revenit !

am notat toate sfaturile despre alaptat ; ceaiuri , crema si galactogil nu stiu ce e dar cer in farmacie sau plafar .

si pe urma ce-o vrea DUMNEZEU !
soramea statea cate doua ore cu nepotumiu la san si tot flamand era ; cand a inceput sa se mulga ca sa vada cat lapte are , avea cate 10-20 ml si el era mereu flamand . a insistat o luna jumate ( il tinea la san aproape tot timpul , avea ssfarcurile varza ) pe urma a renuntat . nu a avut lapte asa ca a crescut cu nun de la nestle parca ...

eu sper sa fie bine ! mai e o luna si ceva si o sa vad !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aris, cred ca stiu la ce biberoane te referi, astea cumva? au o punga in interior, care se arunca si inlocuieste dar tot trebuie spalata tetina, nu? In rest singurele sticlute de unica folosinta pe care le-am vazut aici sunt cele deja umplute cu formula la care atasezti tetina de unica folosinta si dupa ce bea copilul le arunci, dar nu cred ca te referi la alea
http://www.playtexbaby.com/Bottles/Dropins

Nici eu nu sterilizez nimic, masina de spalat vase are ciclu de uscare la temp mare si curata f bine

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

nina - daca nasteam natural, sigur era data aia. Am eu asa un feeling ... e fain si 20, da bine ca data. Si asa se pastra si echilibrul familiei (sotul pe 5, S. pe 10, eu pe 15, luni diferite insa). Da' de dragul unor date nu ma las eu pacalita. Ca piticii din capul meu sunt mai mari .

Apropo de pitici, au inceput sa revina in forta ... trupe, trupe, fac incalzirea precum motatele de pe prima pagina.

Mergi la inceput

irina - dragoste cu nabadai acolo la voi!! Auzi, e actual, nu, filmuletul? Ce fetita creata si pletoasa ai tu acolo!! Parca din poze nu se vede asa bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, l-am filmat aseara:))...am murit de ras, rasturnase maimuta cu fundul in sus si ma intreba tot el pe mine :mama, what happened?? asa face cand invarte vreo boacana, vine si ma intreaba ce s-a intamplat

Cu parul, durere mare...nu l-am tuns decat o singura data de cand s-a nascut, anul trecut...l-as tunde si nu l-as tunde, imi plac buclele lui dar e greu, nu sta la pieptanat, la spalat.

Eu cred ca greutatea fetei e buna, oricum ecografele nu sunt chiar precise...mai are timp sa puna pe ea, acum ei asta fac....

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

abramburika

ai inteles bine , sa speram ca e totul bine pana atunci si pe 23 nov. o sa am ultimul control si gine o sa decida data exacta .

despre bebelina ta , prietena mea a nascut la 36+2 un baietel de 2700 gr , perfect sanatos , a stat o zi in incubator pentru ca era pretermen si asa e procedura dar a doua zi i-au dat drumul acasa .
deci eu cred ca e bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

ralu, nu e cu bani.

36+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

bun, ma linistesc atunci .... uufff, parca as fi la primul bb.

Mergi la inceput

miereamara
aidan e un nume foarte frumos care mie imi place mult dar lui domnu meu ii place nathan si ryan .

aaa am uitat sa va spun ca noi suntem inca in faza cu lista de nume si combinatii .

33 saptamani

Mergi la inceput