eritem fesier la bebe de 1 an

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coripin spune:

fetita mea are 1 an, implinit sambata
o mai las si fara pampers, ii pun pe pampers o bucata de material finet, ca sa nu o irite si o las desfacuta. si va dati seama ca nu are stare si se tot fataie. inca nu se poate ridica singura, dar se tot trage pe fundulet. am mai lasat-o in timpul somnului asa, ziua, ca noaptea...
va multumesc tuturor
ati folosit cutece puffies? ati fost multumite de ele? ma gandesc sa ii schimb scutecele, macar o vreme sa renuntam la pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yula94 spune:

Noi Reviken am folosit si la fata si la baiat acum.Dar crema nu unguient.
La fata la fel aveam probleme cu iritarea si am incercat en creme si leacuri babesti,singurul care a avut efect a fost acesta .
Iti recomand cu incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Noi am folosit Puffies. Sunt un pic mai vesele decat pampers, nu lasa granule din acelea de care lasa uneori pampers, insa nu absorb foarte bine. Ca sa iti faci o idee, cu Puffies pe timpul noptii il gasesc ud dimineata pe burtica. In rest, sunt aceeasi treaba. Ziua sunt ok ...

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Pentru eritem, noi folosim Sudocrem. E ieftin si super ok.

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coripin spune:

inseamna ca e bine ca nu am cumparat astazi un pachet mare de puffies, asa cum intentionam.
alt tip de cutec in afara de pampers sau puffies ati folosit? vi s-au parut ok?
sunt super incantata ca fata e mult mai bine la fundulet, i-a trecut aproape de tot. faina coapta face minuni, intr-adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_ella2005 spune:

Am trecut si eu prin doua perioade de eritem. Ce am observat a fost ca bebe s-a iritat rau de tot numai in perioada in care i-am administrat calciu gluconic la recomandarea medicului de familie. La prima tura de calciu soldata cu opareala am incercat cu ulei de floarea soarelui, ulei de masline, Sudocrem, Bepanthen, fara efect, i-a trecut cu Cicatrizin.
La a doua tura de calciu soldata cu o opareala de-ti venea sa plangi langa bebe, pe langa cele folosite prima data am mai incercat pudra de talc de la Nivea, un unguient de la Klorane, crema Petrini, tinutul in funduletul gol, singurul rezultat fiind extinderea eritemului.
Disperata am mers la medicul de familie care nu a recunsocut ca mi-a prescris curele de calciu ca ,,ea nu da asa ceva'', apoi s-a uitat pe fisa si brusc si-a adus aminte ca mi-a prescris si m-a intrebat daca nu cumva am eu vreo scurgere ca bebe a facut candida. Am rugat-o sa imi dea o trimitere la pediatru deoarece era a doua oara cand bebe se oparea numai in perioada administrarii calciului. Doamna doctor s-a enervat si a refuzat sa imi dea trimitere, motivand: ,,eu nu sunt secretara sa va completez bilete de trimitere, iar dv sunteti libera sa mergeti la orice cabinet particular doriri''. In secunda doi am renuntat la serviciile ei.
Am mers la pediatru, care m-a intrebat in amanunt de modificarile din alimentatie, cremele folosite si aspectul pielii dupa fiecare unguient. Mi-a dat trimitere pentru analiza la urina si mi-a prescris sa intrerup calciul, sa spal bebe cu apa si sapun, apoi tamponata cu albastru de metil si unsa cu Triderm si pe cat posibil de tinut o perioada fara scutec.
Nu exagerez, dar am dat-o seara cu albastru de metil si Triderm, iar pana dimineata 90% din opareala trecuse. Am mai dat odata fara a renunta la scutec. De atunci Tridermul nu lipseste din casa.

Mergi la inceput