Suedia (5)
Raspunsuri - Pagina 12
Foxy-le spune:
Flory ti-am trimis PM. adica am dat replay la un mesaj mai vechi.
Miha, mai poti? Cum ai rezolvat cu costumul de pisoi?
Tanti, ce zice CSN-ul?
Auziti, credeti ca eu as putea primi ceva banuti de la csn pt doar 5-7 saptamani de scoala?
Va salut, o zi buna va doresc cu mult soare.
mihaela_s spune:
Foxy nu, dar merg inainte. We trecut am stat o zi jumate acasa, cel ce vine la fel, dupa 5 zile in kalmar. In ritmul asta nu ma mai cunosc cei de acasa .
La CSN trimite cerere, ei sunt singurii in masura sa iti raspunda. :) O faci direct pe net daca te loghezi cu bankID. In 5 minute ai completat si trimis online. Intr-o zi iti raspund pe site, iti trimit un mesaj.
Am fugit, sunt stoarsa dupa 7 ore de laborator...si maine continuam. Abia astept ziua de vineri, cred ca am sa plutesc pana acasa...mi-e un dor nebun deja de ai mei.
Tanti Zavaidoc spune:
Buna seara la toata lumea!
Vad ca vorbiti de CSN... Teoretic, pentru orice curs depaseste 4 saptamani se poate cere bidrag. Practic, necunoscute sunt caile CSN-ului. Pentru mine e o enigma cum lucreaza institutia aia...
Cele care aveti divais de bank-ID... De unde l-ati luat? Eu am ID-kort cu cip, deci il pot folosi ca sa semnez electronic. Pana acum nu am avut nevoie de asa ceva. Acum am. Dar n-am divaisul cu pricina. Cui il cer?
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s io n-am id-kort suedez si am bank id . |
Na bun, si pe ala de unde l-ai luat? Swedbank? Ei ti-au dat si ostromentul de bagat in mufa USB?
PS Foxilica, discutam metaforic si aluziv Vorbeam despre cititorul de card pe care il folosesti cand te semnezi electronic.
mihaela_s spune:
pai m-am logat la swedbank in cont si e o optiune acolo undeva...skaffa id-kort. Click pe ea, apoi te dirijeaza. Downloadezi un programel, iti pui parola si atat. Asta e divaisul.
Nu stiu cu id-kort cum faci...cum ziceam n-am. Am fost si am lasat actele acum aproape 4 saptamani. Eu si Diana mea. Ea a primit id-kort dupa o saptamana. Eu inca fac brbbb, brbbb cu degetul pe buza de jos...
mihaela_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc [b]ostromentul [/b) de bagat in mufa USB? |
Ha? asta ce mai e tanti, zi pe suedeza daca stii, dar io nu bag nimic in mufa USB.
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela_s
Ha? asta ce mai e tanti, zi pe suedeza daca stii, dar io nu bag nimic in mufa USB. |
Kort lässare Te-am lamurit, este?
mihaela_s spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Kort lässare Te-am lamurit, este? Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
N-am.
Io am o doza (dosa) de la banca, cu care ma loghez in contul meu si cum spuneam, de acolo am "skaffat" bank-id. bank-id-ul asta e programelul care se activeaza cand vrei sa te loghezi undeva cu bank-id. Iti cere parola si gata! Esti in. :)