Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancutzica85 spune:

Wow ce de burtici!!! Si ce activitate intensa! Ce-mi place asa! Mi-a luat ceva timp sa recuperez dar asa ma bucur ca ne-am marit familia pentru ca experienta pe care o traim fiecare dintre noi este si mai placuta atunci cand ai cu cine sa o imparti.
Eu am avut un weekend foarte plin pentru ca am si muncit, am avut si musafiri si nu am putut sa intru dar am fost mereu cu gandul la voi.
Bine ati venit noilor burtici. Sa avem cu toatele bebei care sa stea cuminti in burtica la mami pana la termen.
Avem si noi vesti, unele bune, altele mai putin bune dar nu e tragedie. Vestea mai putin buna este ca mi-a iesit la analiza secretiei o nesuferita infectie cu Escherichia coli si trebuie sa iau antibiotic. Singurul care este eficient (conform antibiogramei) si care cica merge in sarcina este azitromicina. Urmeaza sa fac tratamentul saptamana vitoare cand vom avea 8 saptamani. Sper sa fie ok. O sa mai caut cateva informatii pana atunci despre acest antibiotic si siguranta in administrarea in sarcina. Voi stiti ceva? V-ati confruntat cu asa ceva sau aveti cunostinte care s-au confruntat cu asa ceva?
Vestea buna este ca in sfarsit l-am vazut pe samburel la ecograf. Este mic mic, are 9,4 mm dar este in grafic si cand i-am vazut falfairile inimioarei m-am topit toata. Varsta conform masuratorilor este de 7 saptamani si 3 zile. Ne-a dat si analize de facut si urmeaza sa merg la medicul de familie sa imi dea trimitere. Alte emotii si cu analizele astea dar sper sa fie bine.
Am fost cu mama la control si i-am spus ca acum putem sa dam vestea cunoscutilor si deja au inceput sa curga telefoanele de felicitare. In schimb nu stiu cand sa anunt la locul de munca. Voi cand v-ati hotarat sa anuntati seful? Cand ar fi cel mai indicat? Nu as vrea sa fie nici prea devreme dar nici prea tarziu.
Va pe toate si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

ancutzica felicitari pt samburelul tau din burtica si fie sa creasca mare mare si sanatos .
Sincer eu chiar nu stiu nimic de antibiotice in sarcina, insa stiu ca am avut o pritena care a avut nu stiu ce infectie si in saptamna 8-9 la fel a luat antibiotic si are un baietel super sanatos acum.

Eu am anuntat la serveciu in saptamana 9-10, as fi preferat sa mai astept putin dar na , ca si tine nu vreau sa fie nici prea devreme dar nici prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor. Ma primiti si pe mine.
La inceput am intrat la mamicile din martie-aprilie, dar cum sarcina este putin mai mica decat as fi crezut atunci m-am hotarat sa ma mut la voi.Sper ca ma primiti.
UM 24.07.2011, IAR DPN 01.05.2012.
Ziua mea de nastere este 01.04.1981.
Mai am un baietel, o comoara pe nume Eduard nascut in 09.10.2009.

Mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Buna fetelor!

Chiar ca aveti un ritm de scris ca nu mai fac fata! Vad ca sunteti foarte active asa in general si nu stati degeaba nici o zi. Ceea ce e super!

Eu sunt un pic mai in urma ca voi, sunt oricum si ultima in lista de 2 liniute, deci oricum la mine e prea devreme sa vedem inimioare. Eu inca sunt in faza de "asteptam cu urmarim cu atentie" inca cel putin o saptamana. Pot zice ca ma simt bine, parca din ce in ce mai bine. E drept ca am avut si musafiri si implicit foarte multa treaba, deci nu prea am avut timp de stat si de facut grji. Si am constatat ca e minunat sa fii activa si sa nu te gandesti la ce-ar putea merge prost. Nu mai am dureri, doar gaze, ingrozitor de multe gaze. Sunt foarte balonata, deci am o burta mare de ma intreb cum o sa mai arate la 4 luni daca acum arata asa.
Acum sunt incantata ca ma simt excelent, ma asteptam sa ma simt din ce in ce mai rau, pareau ca vin si greturile...am fost asa de ocupata ca au fugit toate. Ma incearca insa si pe mine o usoara raceala, vad ca stam toate cam la fel la capitolul burtici balonate si racite, inseamna ca totul e conform planului.
Mai astept inca un raspuns sau o parere de la voi daca o fi bine sau nu sa merg la bazin la Baile Felix in weekend.

Pup toate burticile!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

aever cel mai bine intrebi un medic de acolo de la Bai daca ai voie sa faci baie. eu personal nu stiu ce sa spun.

titi bine ai venit. esti membra si la dovlecei, nu?

ancutzica imi pare rau de infectia cu E-coli. eu am avut infectii repetate de acest gen dupa nastere, in timp ce alaptam si am putut lua Cedax si Amoxicilina (Augumentin). dar nu stiu daca in sarcina e permis ce e permis in alaptare sau invers. si depinde si de antibiograma, desi unele laboratoare nu fac pentru orice fel de antibiotic. sanatate multa si nu-ti fa griji, infectiile urinare sunt oarecum "normale" in timpul sarcinii.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hey,

Ancutzica eu am o prietena care a avut e-coli pe sarcina. O avea de fapt dinainte, ii trecea cand facea tratament si i-a aparut din nou cand a ramas gravi.
Stiu ca ei dr nu i-a dat voie sa faca niciun tratament, cu atat mai mult antibiotic, pana n-a ajuns in trimestrul III. I-a zis ca atunci bb are deja organele toate formate si functionale si riscul ca antibioticul sa-l afecteze e ff mic. Acum are un baietel superb.
Parerea mea e sa mai ceri o opinie, pt ca antibiotic, si mai ales in primul trimestru e ffff periculos.
Poooop dulce!

Elly 11+ si Babyboom

Mergi la inceput

Titi bine ai venit!!!
Acum tu ai preluat stafeta de veterana, esti cu sarcina cea mai avansata!
Pupam bebelul, sa fie sanatos si el si mami!

Andreea cred ca poti sa mergi la bai dar sa ai grija sa nu fie apa prea calda si sa nu prea stai mult in apa cu sezutul. Pe sarcina sunt recomandate mai mult dusurile scurte cu apa potrivita, decat baile.
Sa vedem ce zic si fetele!

Elly 11+ si Babyboom

Mergi la inceput

Am actualizat listuta.
Sunt cateva fete care nu prea au mai intrat: Toma_lly, Daria76, bebelina, crixy, leutzica, oare ce o fi cu ele?!
Sper din suflet sa fie sanatoase si ele si bebelusii lor!

Ma bag un pic la nanic!
Zi frumoasa, dragele mele burtici!

Elly 11+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

BUN VENIT NOILOR MAMICI!!!!
SALUTARE CELOR CU ""STATE VECHI""

FETELOR INNEBUNESC!!!!!

DR.NU RASPUNDE LA TELEFON!!!!NUSH CE SA MAI FAC.STIE CINEVA VREUN MEDIC BUN IN CAMPINA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

mamita bun venit! ma mir ca ai reusit sa ramai gravi asa repede dupa primul bebe. mie mi-a venit ciclul la 13 luni dupa nastere si dupa ce mi-a venit o data mi-a lipsit iar pentru inca 4 luni, deci eu de-abia dupa un an jumate de la primul copil am putut sa ma gandesc la a doua sarcina. ce-i drept am alaptat la greu, de asta a fost ciclul lipsa asa mult.

Bine v-am gasit! Eh, am reusit , si eu ma mir, credeam ca va dura ceva vreme (desi eram pregatiti si dornici cum am zis dupa 6 luni de la primul bebe), dar stiu sigur ca mai este cineva aici in club care a nascut in februarie 2011 si e insarcinata in 2 luni parca acum (mii de scuze, nu-mi mai aduc aminte numele acum), deci nu sunt eu chiar cea mai Speedy :). Cat despre partea cu alaptatul, aici nu cred ca ma invinge nimeni hihi...eu am alaptat EXCLUSIV pana la 10 luni, printesa mea a inceput sa manance doar acum o saptamana, pana acum a refuzat COMPLET orice mancare!! Si acum mai alaptez si tot la fel de mult ca si inainte, pentru ca micuta nu vrea nicicum sa renunte la "prietenele ei de-o viata". Problema e ca in mai putin de o luna eu ma intorc la munca si..atunci e-atunci!!!!!

Mami de Bubulina 10 luni si acum 5+

Mergi la inceput