Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Ramonika mi-e tare dor de Iasi..acolo am facut facultatea iar sora mea e casatorita acolo..trebuia sa mergem luna trecuta dar n-am mai reusit.

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Fetelor eu visez numai prostii noaptea ca ma si sperii si visez muuulta mancare, mese pline cu mancare aproape in fiecare noapte, spre dimineata de obicei..tin minte ca si la Luca aveam cosmaruri
Am un somn dar trebuie sa pregatesc mancare ca asa m-as pune si eu lana Luca

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 10+

Nu-ti face griji, cosmarurile sunt cat se poate de normale in sarcina- si eu visam tot felul de monstri si chiar ca nasteam animale(!), dar a iesit o printesa de toata frumusetea ( o stiti pe aia cu cioara care-si lauda puiul hihi).
Fetelor, am nevoie de pumni stransi azi, merg la doctor - mana mea iese pur si simplu din incheietura, nu vreau sa va zic ce durereeee! Asa ca sariti cu ceva energie pozitiva, da' de se poate face ceva.
Pupicei la piticei!

Mami de Bubulina 10 luni si acum 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna ziua, dragi burtici!

n-am mai intrat de cateva zile din lipsa cronica de timp. Eu fac naveta, 2 ore dus, 2 intors si cand ajung seara acasa ma ia Lucas de proaspata...

Deea, imi pare tare rau, sper sa-ti dea Domnul putere sa treci repede peste si sa-ti daruiasca curand o noua sarcina!

Am fost si noi azi la echo, suntem in grafic, chistul s-a retras, am vazut manute, picioruse, super simpatic...uitasem ce emotionant este!
Vinerea viitoare am programare la triplu test...sper sa fie bine.

Noi inca nu i-am zis nimic lui Lucas, asteptam sa se vada burtica bine, sa inteleaga ca e ceva inauntru
Aouleu, ce pofta de salata orientala mi-ati facut!
LA fel ca la odiseea cu Lucas, s-a discutat saptamani intregi de eclereToate fetele, egal din ce tari eram, cautam eclere si raportam in forum cate am ingurgitat pe zi

Si mie mi-e foame, desi am greturi puternice toata ziua, dar cand mananc mi-e bine. Alaltaieri am aterizat si eu in Burger King, 2 hamburgeri+cartofi prajiti, dar dupa nu mi-a fost bine, cred ca a fost prea grea combinatia pentru mine.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 10+

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Si numele? Unde e numele? Eu l-am pus acolo la nume, prenume..nu acolo trebuia?

Mami de Bubulina 10 luni si acum 5+

Mergi la inceput

Mmamita, nici eu nu-ti vad numele!

Eu pe Lucas il mai ridic in brate, nu am nici o problema pana acum desi are 13,5 kg.Si eu sunt mai relaxata sarcina asta, am mancat si pateu si maioneza, si uitasem ca nu sunt permise in sarcina pana n-ati vorbit voi aici de ele

Aever, drum bun la Oradea, sa nu-ti fie rau pe drum!
Lili, bine ai venit!
Monica, ce bine ca nu ai simptome, eu am mult mai accentuate ca la prima sarcina

apropo de foame, ma duc la masa, revin mai tarziu!

Ioana

Mergi la inceput

mmamita, la semnatura trebuie pus inainte de "Mami de Bubulina 10 luni si acum 5+ "

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Vai ramonika colege de oras:))
La ce dr esti?eu sunt la dr Miron Nora.Nu mi-am ales un dr cunoscut de teama sa nu fie prezent langa mine la nastere.Dr Miron avea un feedback pozitiv de la mai multe persoane e tanara e de treaba si cateodata ma mai cheama si in spital la echo si analize fara sa platesc..bine ca nu te poti duce cu buzunarul gol dar nici plin.
Am zis ca fereasca dumnezeu de altceva grav am sa cer parerea si altui dr.
din pacate nu am invins lenea si nu am facut faguri:)) Cand am sa fac sigur te invit la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Unde vrei sa nasti Ramonik? Eu inca nu stiu..la arcadia mi se pare scump si nu mergi cu mobila acasa!!La cuza a nascut acu o luna o prietena de a mea si nu a luat nimik..A spalat totul cu nu stiu ce pastila luata de la tehnica dentara.Si din cate am inteles acuma gravidele sunt in aripa noua a maternitatii!
Oricum mai este pana atunci!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Ramonik nu stiu sa spun daca e scump sau ieftin, cert e ca in lei ar veni in jur de 420 ROn pentru toate acele analize, dar eu am asigurare pentru 70-80% din valoare. Prima consultatie cu eco cu tot a fost in jur de 200 Ron.

Deea imi pare rau pentru vestile proaste, dar totusi exista si o speranta ca bebe sa fie inca prea mic, cu Dumnezeu inainte si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Fetele, eu azi nu prea ma simt bine... Nu stiu ce sa zic ca ma deranjeaza cel mai rau. S-ar putea ameteala ingrozitoare, s-ar putea contractiile...Una din ele. Am avut de alergat un pic cu niste treburi, nu exagerat de mult insa din cand in cand aveam impresia ca o sa cad din picioare, ca sa nu mai zic ca daca ma aplecam ma apuca o ameteala crancena. S-a incalzit rau in Bucuresti fata de zilele trecute, stiu sigur ca si din cauza asta e. Oricum m-am ingrijorat. In plus de dimineata am avut o senzatie asa in abdomen, ca si cum uterul ar fi contractat, si chiar mi se pare ca e contractat. Am luat un no-spa mai de dimineata, nu mi s-a parut nici mai bine nici mai rau, ca si cum n-am luat nimic. Nu m-am mai dus azi la servici, am venit acasa dupa alergatura in oras si acu ma pregatesc sa zac un pic intinsa. Cred ca nici nu m-am hidratat cat trebuie, nu stiu....m-a marcat si vestea de la Deea...Sper sa nu se intample nimic. Scurgeri dubioase(rosii sau maro) n-am avut. Poate sunt doar niste simptome de sarcina care se accentueaza. Nu stiu daca o sa fiu in stare sa merg la Oradea, sper ca da. Cred ca mi-e mai frica sa raman singura acasa fara masina, daca se intampla ceva?

Mergi la inceput