Pufi de ian - feb 2010 (46) -LMA Ruxita !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Ruxita!
Sa fii sanatoasa, tot ce iti doresti sa se implineasca, si sa te bucuri de familia ta inca 100 de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, sarumana de cafea, , Larisel! Sorry de pasa proasta.......Succes la gradi frumoaselor gemanutze! Le-am admirat in poze......tare frumoase, vesele si ghidushe sunt!

Danasor, Haircut, Lorex... de intrebari....

Noi suntem ok toti, fara muci si alte bucurii ale momentului...iris pregateste caninii de sus fara prea mare tam-tam, doar cu ceva foieli mai multe noaptea...Dar papa bine, si a si trecut de 11 kile, ...."pragul psihologic"...a luat destul de lent, pana sa-l treaca...

Peste o saptamana, la 01.11 incep..."muncile", aka serviciul...cu asta m-am indeletnicit, in ultimul timp...alergaturi, hartzogarie...

Bona e super-ok, model turbo, se descurca fara greseala cu iris, dar e mai dilie ca mine......Oameni buni, daca asa ceva nu credeam ca e posibil, la noi in casa eu dadeam cu aspiratorul cam din 2 in 2 zile(in zilele fara aspirator mai puneam o matura, un mop, ceva...)...ei bine...acum se presteaza zilnic, de i-au trecut si lui iris spaimele legate de aspirator, ca n-a avut incotro.....

Din urma, cu neuronul singuratic....

Danasor...vazut poze si filmulete cu frumoasa A......e tare, tare frumoasa! Pupam vorbareata mica, si sper ca si-a revenit de acum cu papa...

Miki........multa sanatate sa aveti!

Lorex... de filmuletze...e o scumpete Iuria...multa sanatate va dorim, sa-si revina repede frumoasa si vorbareatza princesita!

Haircut....am vazut poze cu dragalasa M.....ce mult a crescut, si ce frumoasa este!..Multa sanatate tatalui tau, sa fie un succes noul tratament!

BF...sanatate la puterea a 3-a!si sarumana de info!

Tomaca...sa-ti fie de bine excursia scurta la Viena...Cu muzica de pe Duck...poate ar fi o solutie sa lasi o scula de inregistrat conectata la televizor pe timp de noapte(poti scoate semnal doar de sunet, fara imagine, din mufa de casti a televizorului, si mufezi un dvd recorder, sau ceva...)...

Simply...ce frumos creste Ariana! Ma bucur pentru perioada frumoasa pe care ai avut-o cu soacra ta acolo!

Ana...ce vorbaretz e Stefanel!...m-a amuzat tare cu .."titica"!

Mire......am vazut pe frumoasa Mara, invingatoare in lupta cu cocosul!

Dece...Bine ca ati ajuns cu bine acasa, si l-ati gasit ok pe jiji mic!Frumos gestul lui JM..

Ale1212xa....multa sanatate lui Dragos!...Cum mai este azi?

Nyny...sorry de perioada aglomerata....bine macar ca e cu folos, si alergati pentru voi!

Ruxita... de info cu iaurtul...Diana mai manca, mai demult, Jobobella cu visine, cate unul mare de 400g in loc de mic-dejun(acum nu mai doreste, papa lapte cu cereale), iar iris, in afara de iaurturile de bebe de la humana si nestle, mai primeste cate un danone cremoso-straciatella, desert dupa masa de pranz, din cand in cand...

Felicitari pentru intalneala....v-am admirat in poze......numai gazele de gazele....!

Sigur mai era ceva....mai citesc o data, si incerc sa revin...

Mi-a fost tare dor, dar e tare greu cu timpul, din pacate...Am tot citit, dar, de fiecare data cand incerc sa raspund...intervine cate ceva, raspund in gand, si apoi uit sa scriu...

O zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

La multi ani, Rutixa!Plini de fericire, sanatate si iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

neata!!!

Mersi mult de felicitari! ce prompte sunt tehnicutele noastre!

Si io cu ce va servesc ca nu prea le am cu bucatarelile? incerc niste bomboane Bucuria fructe in alcool si sufleuri (aka lapte de pasare) si o cupa de shampanie Cashmere (preferata mea) si tarte cu fructe...

primul cadou pe care l-am primit azi a fost de la sotz, prin curier, cadou de primit si desfacut cand copiii nu-s acasa... un "costum" a la Eva complet... ma tot uitam dupa vreun bici ceva dar n-a fost (ala cu bici imi explica sotzul ca era din piele cu casca s.a.m.d tre sa-l vad macar pe site)... acum musai tre sa ma duc la o sedinta de defrisare... si sa trimit copilul mare de acasa...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

La multi ani Ruxita! Sa fii sanatoasa si la punga grasa!

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Incerc sa mai intru astazi. Oricum ma bucur sa vad ca Sorina si nyny mai exista.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multi ani Ruxita!
Sa ai parte de tot ce iti doresti!

Aoleu ce te asteapta diseara Ruxita , interesant cadou (eu una nu mi l-as fi dorit , as fi preferat o bijuterie, ceva pt mine personal)

Larisel

Haircut sanatate tatalui tau

Sorina, Nyny ma bucur sa va recitesc.Asa da bona Sorina

Dece ti-a aratat aseara cat te iubeste jiji mic? nu uita el de tine asa usor ...

Eu iaurtel ii dau cu fructe bio; la capitolul lactate Anglia sta f rau din punctul meu de vedere, de 2 ani de cand sunt aici nu am gasit un iaurt simplu bun, vai ce duc dorul la sana de la Tnuva

Ruxita cred ca nu o sa uit niciodata ca in 25 oct e ziua ta, ca e si ziua tatalui meu
Eu m-am apucat de facut fularele la Ariana, ca vine iarna si sa aiba diferite modele/culori.

Voi cam ce cadouri le luati de Craciun?Mirela iti aduci aminte ca si tu ai intrebat anul trecut?ce ne mai placea atmosfera dinainte de sarbatori

Sa aveti o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

In alta ordine de idei, poftitzi la o cafelutza aburinda...

Eu? Tot fara chef de scris, tot cu stresuri & co ...

Totushi,

bf Cand ascund fetele mele lucruri le intreb unde le-au pus si de multe ori le scot singure din mashina de spalat, de sub canapea, din nu shtiu ce sertar... Eu cred ca tot de la Dani o sa afli unde e cheia.

nyny Deocamdata pregatim analize, boccelutze, psihic ... pt gradi. Dar emotziile maxim... de la 1 noiembrie vrem, dar vedem cum iese.

Va pe toate fara exceptzie! Scuzatzi pasa proasta, dar parca nici urari nu mai imi vine sa fac!

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

larisel, am cautat de am zapacit. L-am intrebat de mai multe ori, tot imi zice unde e locul ei, adica pe dulapiorul din hol.
Nu am gasit aseara cheia, desi am performat o cautare/pieptanare a tot ce e la parter, haine, sertare, pantofi, masini de spalat vasi si rufe, debara cu cartofi, etc...tot, tot...nu am gasit cheia.
Noroc ca am gasit-o pe cea de a doua.
NU pot intelege ce a facut cu ea. Nu stiu unde a putut-o baga.
Deja ma interesez sa imi fac una noua.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
ce e acest FTK? limbajul semnelor la copii inainte sa vorbeasca? nu l-as chinui cu asa ceva, as astepta sa vorbeasca direct chiar daca am de asteptat sa zicem si pana la 4 ani...

eu gasesc uneori lucruri sub covoare/mochete, dupa dulapuri sau in papuci/cizme...

--------------------------------------------------------------------------------------------

intra pe www . ftk . ro si vezi ce e. Sunt cursuri pentru copii, mai mici sau mai mari. Ai nostri intra la grupa de signing. Toate mamele care au apelat la FastRacKids au fost super incantate.

TOMACA, imi pare rau ca abia peste 2 luni e loc. Eu vreau sa il duc pana mai incolo, pana la gradinita. Sa vedem daca o sa imi permita timpul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

neata!!!

Mersi mult de felicitari! ce prompte sunt tehnicutele noastre!

Si io cu ce va servesc ca nu prea le am cu bucatarelile? incerc niste bomboane Bucuria fructe in alcool si sufleuri (aka lapte de pasare) si o cupa de shampanie Cashmere (preferata mea) si tarte cu fructe...

primul cadou pe care l-am primit azi a fost de la sotz, prin curier, cadou de primit si desfacut cand copiii nu-s acasa... un "costum" a la Eva complet... ma tot uitam dupa vreun bici ceva dar n-a fost (ala cu bici imi explica sotzul ca era din piele cu casca s.a.m.d tre sa-l vad macar pe site)... acum musai tre sa ma duc la o sedinta de defrisare... si sa trimit copilul mare de acasa...

RUXITA, La Multi Ani!!!
Sa fii sanatoasa si fericita, sa iti fie copiii sanatosi, voiosi, voinici si sa ai parte de iubire asa cum iti doresti!

Mergi la inceput