Pufi de ian - feb 2010 (46) -LMA Ruxita !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

buna seara, dragelor...

lorex...of...biata bobita...hai ca o sa treaca...

BF...sar'mana pt detalieri..multa sanatate...

offf iar incepe sezonul de pui bolnaviori?

noi ne-am intors aseara...f aglomerat, mai ales pe autostrada si intrarea in bucuresti...

l-am gasit pe jiji ok....s-a bucurat dar m-a cam sarit si a stat mai mult cu ta-su......si eu speram..la 40...
n-a vrut sa mai doarma in dormitor cu mama....asa ca in loc sa ma odihnesc....m=am prafuit si mai si...plus ca am o veritabila indigestie...sau ce naiba o fi....

maine pleaca mama...cam atat...nu mai fac comentarii rautacioase...ideea e ca s-a straduit sa aiba grija..asa cum s-a priceput ea...

de maine intram si noi in normal...sper...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Rux multumim de info.
Am vazut pozele cu Kay si Ella, tare simpatici amandoi. Si ce mare s-a facut Kay!

BF sorry de raceala, sa scapati usor de ea!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Eu am vazut zilele trecute un baietel de vreo 5-6 ani care semana perfect cu Kay!
cumva a fost ca un deja-vu cu Kay peste cativa ani!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

si mie mi se scurg ochii dupa toti baieteii si mi-l imaginez pe Kay la varsta lor (baietei batand mingea, mergand pe biciclete samd)... si dupa ce-l culc incepem sa-i ducem dorul (si mergem sa tragem un ochi)... si cand plec undeva mi se face dor de el in maxim o juma de ora... mi-ar fi placut sa-l vad si eu pe acel baietel, n-ai putut sa-i faci o poza?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza!

dece, frumos spici, si eu imi doresc astfel de momente (ma rog visez la pancarte cat blocul si la "te iubesc, nevasta" agatate de vreun deltoplan macar dar asta se numeste megalomanie, prin urmare ar trebui sa ma multumesc cu ceva mai modest, un spici la o reuniune intre apropiati ar fi perfect!)

--------------------------------------------------------------------------------------------

numai indragostitii isi doresc astfel de dovezi!
cand te-ai indragostit? :P

_

_

nu m-am indragostit, dar as vrea sa fiu! imi imaginez ca traiesc o poveste ireala de dragoste cu ... sotul meu (poate urmatorul nu bag mana in foc), asa imi imaginez eu o casatorie nu chiar pasionala cap-coada, dar sa simti ca-ti iubesti sotul pe zi ce trece tot mai mult si sa nu poti sta departe de el o zi... ce, n-am voie sa visez?

Mergi la inceput

Citat:

Bravo Jiji mare pt gestul tau!

Haircut, va doresc sa functioneze tratamentul pt tatal tau!

Si eu ma intrebam ce face nyny si sorina...vad ca am mai ramas o mana de oameni pe-aici. Dar las ca cresc mari pufii si o sa intre si ei sa ne scrie

bobitza se joaca cu un sapun, ma spala pe mine peste tot si pe ea, inclusiv pefatza :)))

aseara mi-a adus la bucatarie canitele ei de plastic: "pele mama" adica sa i le spal! :))

cand nu-i iese ceva, sau nu poate iesi de undeva, striga: "atoooool!!!"

_

_

mi-am si imaginat-o cum striga "atooool!" tre sa fie tare haioasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Si pentru ca am promis sa va tin la curent:

Am fost vineri la FTK, lectia gratuita. A fost ok, doar ca au fost prea multi copii+parinti+bunici invitati la aceasta lectie gratuita. Si Dani, care la inceput s-a plimbat singur prin camera, s-a jucat cu jucariile, si-a pus cosul de jucarii in cap, etc....cand a vazut multimea aia din camera (au fost 12 copii+ vreo 15-18 adulti) a concluzionat "gata", m-a luat de mana si a inceput sa ma traga afara.
Am primit promisiuni ca de sapt viitoare vor fi 4 max 8 copii in grupa, asa ca eu il voi mai duce. Nu pentru invatatul de semne, nu pt ca i s-ar intampla nu stiu ce exceptional, ci pentru socializare. Daca mai si invata ceva, cu atat mai bine.
Ce am facut acolo? Cantecel de bun venit pt fiecare copil in parte, cantecele cu semne, joaca cu mingi + semne, totul e cu semne. Normal, pt ca e la grupa de signing. Dar interactioneaza cu alti copii, danseaza, etc.
Cand l-a intrebat taica-su seara ce a facut la copii dimineata, a inceput sa dea din fund , semn ca a dansat.
Concluzia: il voi duce la toate lectiile, daca voi putea.

Si din categoria una calda-una rece, azi dimineata nu mi-am gasit cheia de la masina. Aseara sotul trebuia sa plece, Dani a vrut cheia de la masina lui, iar sotul, pentru a scapa, i-a schimbat cheile, si-a luat-o pe a lui si i-a dat-o pe a mea. Eu nu prea eram atenta la el...eram prin bucatarie....asa ca nu am mai vazut-o. Azi dimineata am rascolit tot livingul, canapele mutate, perne de la canapele, sub covor, rasturnat lada cu jucarii, peste tot.....nu am gasit cheia.
Evident ca nici cheia de rezerva nu am gasit-o, la repezeala, pentru ca nu stiu unde este .....asa ca am plecat cu taxiul.

Sper din tot sufletul sa o gasim diseara!!!

Gata, am terminat si pranzul. Back to work!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

ce e acest FTK? limbajul semnelor la copii inainte sa vorbeasca? nu l-as chinui cu asa ceva, as astepta sa vorbeasca direct chiar daca am de asteptat sa zicem si pana la 4 ani...

eu gasesc uneori lucruri sub covoare/mochete, dupa dulapuri sau in papuci/cizme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna seara dragelor. Citesc zilnic in fuga dupa tel dar nu prea apuc sa scriu din pacate. Acum am bagat ghizoroiii la culcare si astept sa adoarma ca sa pot face si eu o baie. Parca s-au linistit ca ce mai cantari au bagat pana acum .
Tre'sa o iau de la capat cu cititul ca nu mai retin nimic. Sper sa reusesc in seara asta dupa baie, cat mi se usuca parul ca ma simt pe dinafara rau de tot. Mi-e dor de voi.

Haircut, Lorex

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Micki ma bucur ca sunteti mai bine (sper ca mai e de actualitate starea de sanatate de la inceputul capitolului).

Simply super ca ai avut parte de zile frumoase cu soacra ta. Asa si trebuie sa fie. Vezi cateodata ne facem griji degeaba si lucrurile se rezolva parca de la sine.

Larisel sorry de perioada stresanta. Cum a ramas pana la urma cu gradinita mandrelor? Cand incepeti?

Ana hai ca incet incet prinde si Stefanel curaj la vorba. Mie imi pare ca spune destule. Las ca vezi tu cand incepe sa-ti turuie de dimineata pana seara.

Lorex pupam Bobitza vorbareata sa scape repede bubitzele.

Dece frumos te-a impresionat JM. Bravo lui.

Ruxita eu cumpar intotdeauna Iaurt simplu. Cel de la Campina (cica e natural). Cel mult il combin cu biscuiti sau foarte rar cu banana.

Tomaca sa-ti fie de bine plimbarea rapida la Viena.

Haircut Doamne ajuta sa fie eficient noul tratament pt tatal tau.

Ale1212xa sanatate lui Dragos.

BF insanatosire grabnica si voua. Sper ca ati gasit cheia de la masina.

Mire ce mai face Marutza mica?

Abia astept sa nasca Bea.

Si deci v-ati intalnit... mai are vreun rost sa spun ca va invidiez maxim? Am vazut pozele... haideti ma, nu va mai plangeti atat ca absolut toate aratati super bine.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI RUXITA !!!

Sa fi sanatoasa, sa te bucuri de copiii tai toata viata si sa-ti implinesti toate visele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

LMA rux!

Tot ce itzi doreshti sa si implineshti!

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

In alta ordine de idei, poftitzi la o cafelutza aburinda...

Eu? Tot fara chef de scris, tot cu stresuri & co ...

Totushi,

bf Cand ascund fetele mele lucruri le intreb unde le-au pus si de multe ori le scot singure din mashina de spalat, de sub canapea, din nu shtiu ce sertar... Eu cred ca tot de la Dani o sa afli unde e cheia.

nyny Deocamdata pregatim analize, boccelutze, psihic ... pt gradi. Dar emotziile maxim... de la 1 noiembrie vrem, dar vedem cum iese.

Va pe toate fara exceptzie! Scuzatzi pasa proasta, dar parca nici urari nu mai imi vine sa fac!

Sondaj de sezon

Mergi la inceput