Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxi, eu fierb cam 1 ora jumatate la supita lui Edi...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu reusesc sa imi trezesc somnorosul....

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

a mea a atipit exact cand sa-i dau sa papema duc sa-mi fac de lucru... sa calc cred ca am o gramada de vine dupa mine ....

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

delia...bursucul meu doarme de la 12 si ceva. ......la 15 trebuia sa pape si la 16-16.30 sa plecam dupa mina....mai am juma de ora sa reusesc sa il trezesc si sa ii dau sa pape...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

delia...bursucul meu doarme de la 12 si ceva. ......la 15 trebuia sa pape si la 16-16.30 sa plecam dupa mina....mai am juma de ora sa reusesc sa il trezesc si sa ii dau sa pape...

pai daca doarme ca bursucu si papa la fel, cum sa nu incalte marimea 20 ? traieste pe picior mare arata ca de un anisor cel putin, l-am admirat in poze, e un dulce si are o mocuta haioasa sa fie sanatos, poate oleak de pofta de somn si papa ii trimite si piscoatei mele

ai grija la cruditati, sa nu o patesti mai rau data viitoare eu vorbesc, care-s in stare sa mananc maioneza facuta in casa cu galbenus crud, cu lingura aia mare am facut ieri pentru salata beouf si mi-a iesit o nebunieam pus lamaie si un pic de mustar ...yummmm

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

strumf roxy spunea de mar 20.....noi purtam 18.

merg sa dau drumul la blender poate asa am sanse mai mari sa il trezesc si asta e al 2 lea somn pe ziua de azi ...si o sa mai aibe unul pe la 19 doamneee copilul asta al; meu cand o sa stea mai mult timp treaz???? si seara la 21.30-20 doarme pana dimi la 7-8 ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am mai pus si eu poze mai recente..si cu ultimele achizitii: ghetute si caciulita noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

strumf roxy spunea de mar 20.....noi purtam 18.

merg sa dau drumul la blender poate asa am sanse mai mari sa il trezesc si asta e al 2 lea somn pe ziua de azi ...si o sa mai aibe unul pe la 19 doamneee copilul asta al; meu cand o sa stea mai mult timp treaz???? si seara la 21.30-20 doarme pana dimi la 7-8 ....

pai de-aia creste el asa mare si frumos

Mergi la inceput

superbi!! superbi amandoi copilasi!!!

gataaa am plecat!!!
vai cat este ceasul....cum ajung eu sa imi iau fata in ritmul asta???? noroc ca gradi e la 5 minute distanta..dar chiar si asa....lucas inca doarme

va poooooppppp dulce dulce!!!!
bye!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Gata,am ajuns si eu la zi cu cititul!Nu am citit chiar rand cu rand,fraza cu fraza dar, am extras esentialul.
Strumpitz,iubitul meu Duracell a fost ieri in centul atentiei iti dai seama...era asa mandru si a ras si zbenguit toata ziulica.Ma bucur ca ai scapat de motanul posnas si ti-ai luat de o mare grija...Si mie imi place mult maioneza dacuta in casa...este mult mai gustoasa de cat cea cumparata dar,spre rusinea mea cea cumparata este nelipsita in frigiderul meu.

Sunt asa trista ca sotul a reusit sa raceasca rau de tot si imi este teama sa nu ia si juniorul ca atunci chiar am inbulinat-o.Aseara dupa ce au plecat surorile si cumnatii am stans si spalat totul si pe la ora 23 ne-am bagat si noi la somn iar Duracell-ul meu nu stiu ce a avut ca m-a trezit in cateva reprize de am zis ca ma urc pe peretii.Nu stiu ce are mititelul,ori dintisorii..ori l-au deocheat ,ori,ori,ori.Cert este ca nu mai doarme cum dormea el toata noaptea ci cu 2-3 treziri si aseara cu 100 de treziri.Am mancat foarte mult week.asta si numai bombe calorice...Apropooo de bombe calorice a iesit tortul o mare senzatie...Mi-a adormit minunea in fundulet ,sprijinit cu capul de mine...fug sa-l pun in patut si ma bag sa dorm si eu macar 1 ora ca sunt varza cu somnul...deci,sunt in recuperari.
pt fiecare!!!

Mergi la inceput