Confidenta unui barbat insurat
Raspunsuri - Pagina 9
J.D. spune:
Dahriana, nu fi asa de speriata de casatorie pentru ca nu vei avea aceasta sansa. Vei fi folosita de diversi care stiu sa te minta frumos, in timp ce tu vei visa cai verzi pe pereti. Nu numai ca esti extrem de imatura si orgolioasa, dar nici nu/ti vezi limitele. Si pun pariu ca nu esti asa de minunata cum te crezi.
Finn Constantine 15.10.2009 si 12+
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Dahriana, ce ar fi fost ok sa zica? Sunt insurat, am un copil, nevasta e ok, copilul e reusit dar eu sunt un magar care nu-mi pot tine izmenele pe mine? |
Asa, doar ca o paranteza, sunt destui care procedeaza asa si destule care accepta, pentru ca nu vor o relatie, vor doar distractie.
Lipseste, ce-i drept, partea cu "sunt magar" si nici nu-i nevoie de ea, pantru ca cele care accepta nu sunt nici ele niste floricele...
Deci: depinde de circumstante, scenariul e variat, flexibil, se schimba la secunda.
In cazul de fata, a tinut scenariul cu victima. Pentru ca Dahriana are principii (nu se incurca cu tipi insurati), omul a introdus in schema barbatul insurat victma ceea ce este, desigur, complet altceva. Si acceptabil.
Spunea cineva aici ca se mira ca barbatii nu mai schimba placa, tot asta de atata vreme...ei bine, de ce ar face-o? Nu-i nevoie.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
saskia spune:
Eu mi-am inselat barbatul insa cu un barbat neinsurat, liber ca pasarea cerului. Fapt stiut, invartindu-ne prin niste cercuri cunoscute. Acum...ce face el, fac toti!
Texte, astea sunt ce iti spune el, pe mine la un moment dat tipul cu care de altfel am avut o aventura, m-a intrebat stiind ca sunt casatorita daca e totul ok acasa, cred ca textele astea vin si din nevoia celuilalt de a stii ca nu face un pacat, sau ma rog ceva gresit si atunci vrea o confirmare ca sotia/sotul sunt niste scorpii, bestii, vai mama lor!
Eu avand o relatie foarte buna cu al meu, alte motive au fost la mijloc, plictiseala, dorinta de adrenalina, tampenii, varsta de 40 de ani, dar eu nu l-am lasat pe al meu pentru amant. Ceea ce uneori nici barbatii nu fac, pentru ca sa fim seriosi, nu se compara o relatie de ani intregi de zile, buni in majoritatea nu, ca altfel ar fi fost divortati de mult, pentru o descarcare cum zice babyblue .
Acum nu stiu dar sincer in situatii d-astea stii cine pica prost, tu, amantii pasageri nu ala care de altfel areo relatie asa cum e ea, dar are o viata acolo...eu zic ca e lumea mult prea mare, ca sa nu gasesti confirmari sau ce vrei tu, printre barbati neinsurati! De altfel niciodata nu stii ce karma se intoarce! Facand sa sufere o femeie, ca poate afla si nu o sa o doara neaparat sexul pe care l-ati face ci condifentele, ideea ca el a ales pe altcineva pentru intimitatea asta.
Dahriana spune:
citat din mesajul lui CorinaDani parerea mea este ca iti place sa te joci cu focul, crezand ca nu te poti arde. greseala ta a fost ca ai transmis, constient sau inconstient, niste semnale eronate, pe care domnul in cauza, cu casnicia aflata oarecum in impas, s-a si grabit sa le interpreteze dupa cum are nevoie. daca are nevoie de un umar pe care sa planga, un suflet caruia sa i se destainuie, foarte bine - sa mearga la un psiholog sau, si mai bine, sa-si ia sotia de manuta si sa mearga amandoi la un consilier matrimonial, sa vada care sunt motivele pentru care casnicia lor scartaie si sa incerce impreuna sa vada daca pot fi o familie in continuare. retrage-te cu diplomatie din acest cerc vicios, pana nu e prea tarziu si nu sunt ranite si alte persoane... adevarata ta problema este alta : se pare ca nu reusesti/poti/vrei sa te indragostesti cu adevarat, sa capitulezi in fata unui barbat, ti-ai construit o armura, in spatele careia te ascunzi. pe barbati ii consideri fraieri sau catelusi buni de prostit/dus de nas. probabil ca ii manevrezi cum vrei, ii folosesti si dupa ce te plictisesti de ei, ii abandonezi si cauti alta "prada". in felul acesta nu vei reusi niciodata sa fii fericita cu adevarat, implinita. poate si tie ti-ar prinde bine cateva discutii cu un psiholog, sa intelegi care sunt motivele din cauza carora gandesti si te comporti in acest fel. iar cautarile le poti incepe din propria ta copilarie, familia si mediul in care ai crescut, cu siguranta ceva s-a intamplat si te-a marcat pe viata... Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Da , s-a intamplat de aceea sunt asa . Cu un psiholog am vorbit ultima oara acum 2 ani . Si cred ca psihologul mi-a alimentat ego`ul si m-a facut sa devin dintr-o fata buna la suflet , o scorpie .
Pt ca am pus si eu o data botu la cineva si de atunci la nimeni niciodata .
Sunt narcisista , increzuta , cum vreti voi . Desi sustineti ca n-am incredere in mine e total eronat . Din contra am f multa ..prea multa poate ..de aceea nu am oprelisti cand imi pun ceva in cap.
I-am spus ca vreau sa-i cunosc copilul si ca mi-ar putea prezenta si sotia pt a vedea cum reactioneaza.
De copil a fost incantat sa mi-l prezinte , de sotia a fost putin mai reticent .
Ori e ea f geloasa ..ori nu stiu .
Nu sunt naiva , nu stiu de unde a reiesit asa ceva . Nu am zis niciodata ca el n-ar vrea sex sau ca ar fi vreun sfant .
Dar cu siguranta nu vrea doar sex.
Eu am inceput deja sa-l evit , elegant . Am inceput sa ma dau f ocupata si o sa vedem cum mai evolueaza lucrurile.
Din pacate o sa ne tot intalnim mult timp pe la specializare .
Dahriana spune:
citat din mesajul lui hannen Ai dreptate,nu stim decit varianta ei(despre ce ii povesteste el) si nu este exclus sa fie asa,adica probleme in cuplu aparute dupa venirea copilului,probleme pe care eu sincer le consider fitze! Ale lor,ale barbatilor nepregatiti (care mai apoi declara ca au facut copil mai mult la insistentele sotiei.)Ce urit!Cit de mitocanesc suna!!Si ce fraiera sa fii sa pui botul!In loc sa fie sincer si sa zica "da,am un copil,l-am facut pt. ca l-am dorit si pt. ca am iubit-o!Am dorit-o!Am vrut sa fie mama copiilor mei. apoi daca are chef sa o barfeasca pe sotie pe la spate ,sa se plinga ea ea,o poate face foarte frumos fara sa implice copilul!Fara sa sustina ca l-a facut de gura ei. Totusi unul mai domn asa si mai cu obraz care chiar vrea sa puna de o aventura ,poate sa spuna simplu "avem probleme,nu ne mai inetelegem ..." si basta.Nu sa-si discute sotia la "confidente" cu fuste de o palma. Multumesc lui Dumnezeu ca sotul meu a fost primul care a pus mana pe un pampers!Primul care a sters copilul la fund !Si n-a mai dat bir cu fugitii considerind ca nu-i pregatit ! ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Cred ca nu-i cazul sa-mi adaugi la caracterizarea f colorata pe care mi-ai mai facut-o si fusta de o palma . Ca nu ma cunosti personal ca sa spui asa ceva.
Daca eram genul cu fusta de o palma nu-mi mai puneam intrebarile pe care le-am scris aici si pur si simplu ma bagam in familia lor .
Daca toate " confidentele " ar fi ca mine , ar exista mai putine casnicii esuate din cauza amantelor . Pt ca eu gandesc de 10 ori inainte sa fac ceva si cand are legatura cu un copil ma retrag oricat ar fi de interesant personajul .
Dahriana spune:
citat din mesajul lui J.D. Dahriana, nu fi asa de speriata de casatorie pentru ca nu vei avea aceasta sansa. Vei fi folosita de diversi care stiu sa te minta frumos, in timp ce tu vei visa cai verzi pe pereti. Nu numai ca esti extrem de imatura si orgolioasa, dar nici nu/ti vezi limitele. Si pun pariu ca nu esti asa de minunata cum te crezi. Finn Constantine 15.10.2009 si 12+ |
Chiar sunt minunata , dar nu ai cum sa ma cunosti .
Daca nu as fi cum as reusi sa iau un barbat fericit din sanul familiei ?
Dahriana spune:
Dar pe voi chiar nu v-a uimit faptul ca intr-o casnicie asa buna cum spuneti voi ca au , nu poarta verigheta ?
Si din poze reiese ca , acum 1-2 ani le purtau amandoi .
Momentan nu le-am mai vazut pe deget la nici unul .
Nu stiu , dar pt mine una , sa renunti sa mai porti verigheta mi se par cel mai concludent motiv ca ceva nu merge !
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dahriana
Chiar sunt minunata , dar nu ai cum sa ma cunosti . Daca nu as fi cum as reusi sa iau un barbat fericit din sanul familiei ? "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Eu cred ca nu e nevoie sa fii minunata pt asta, e suficient sa "ridici coada".
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Matzaila_81 spune:
Dahriana, nici noi nu mai purtam verigheta.
Eu o uit mereu in dulapul din baie in cutiuta iar pe sotul meu il incomodeaza. Am purtat-o e drept amandoi o perioada, acum foarte rar.
Asta nu e un indiciu. Nu suportam inelele. Nici el dar mai ales eu. Si asta nu inseamna ca ne-am indepartat sau ca ni s-a racit relatia.
Nu te judec. Nu stiu cum esti. Expresia " a pune botul" insa nu mi se pare eleganta sau demna de folosit de o femeie, doamna, domnisoara cu ceva educatie sau nivel de cultura. Dar depinde de la caz la caz.
Nu mi se pare ok cum procedezi. Pana la urma insa nici eu nu am procedat ok in toate etapele vietii mele. Nu stiu la ce te astepti, nu stiu ce simti exact sau cum esti tu astfel incat nu te judec. Dar ne-ai cerut parerea si asta e ce vedem.
Nu ai de ce sa-l ocolesti elegant. Sau nu stiu ce intelegi prin elegant. Ar trebuit elegant sa-i spui ca nu e elegant ce face sotiei. Ar trebui sa-i spui ca nu e elegant sa nu se comporte cu demnitate si sa o maimutareasca pe cea care i-a purtat copilul pe la spate. Ar trebui tot elegant sa-i atragi atentia ca sunt lucruri intime intr-o casnicie si mai ales ca problemele in viata trebuie infruntate si rezolvate.
Totul elegant evident
+24