Confidenta unui barbat insurat

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

da, esti prinsa. Mare magar! Incerci sa faci pe zmeoaica, dar cine papa aperitive la micul dejun e mnealui. Sotia e o proaspata mamica, si candva poate ai sa intelegi ce inseamna asta si poate te vei simti neom pt ca ai acceptat fie si "atat". Adica pana unde sunteti in momentul de fata voi doi.
Omul e "neglijat" in creerii lui. Si odihnit pare-se. Ca altfel ar pune umarul sa isi ajute sotia la crescutul copilului si al lui(caz doar nu l-a violat nevasta ca sa ramana gravi si nici nu cred ca a facut el concesie de dragul ei, ca si-a dorit ea mult...copilul nu are cum sa fie o concesie pt un om normal si oricum ce zici tu ca ti-a indrugat el despre ei arata ce fel de om este).... nu sa acceseze toate caile de comunicatie cu o alta, de parca propriul copil i-a furat suzica si el nu mai ale ce sa molfaie Iar faptul ca tu ai aruncat pietricica (, ) ca nu dai detalii ca sa nu se prinda ea. dar totusi dai...inseamna ca tu stii ca ea citeste DC/poate chiar e membra? ce urmaresti de fapt? Ori esti naiva ori ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue
esti nesigura pe tine si iti este ff frica sa nu fi parasita.
ca nu esti constienta cu adevarat de calitatile tale, desi le ai mai insiruit pe forum si astepti din exterior, confirmarea celorlalti.

cam asta cred si eu, a punctat foarte bine babyblue.
daca ai avea putina siguranta de tine, ti-ai vedea de viata ta. or tu ai mereu nevoie sa atragi atentia celor din jur, tocmai ca sa subliniezi cat de stapana pe tine esti. un om care e stapan pe el, nu are nevoie sa convinga pe nimeni de asta. ori tu incerci sa ne convingi pe noi, tocmai ca sa te convingi pe tine.

daca ai avea cu adevarat niste principii, nu ai continua sa fii prietena, confidenta unui barbat insurat. din moment ce discutiile au degenerat despre sotie/copil.....lucruri care nu te intereseaza, si pe care persoana in cauza nu ar fi trebuit niciodata sa le rosteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Mie deja mi se pare ca subiectul a luat o intorsatura spre nesimtire crasa.Daca a inceput cu descrierea unei femei cu printzip mon cher,a terminat prin a ne ride in nas stati linistite ca nu-i al tau,nici al tau si daca-l iau si-l folosesc o data apoi gata,il arunc.Deocamdata nu s-a intimplat nimic,nu pt. ca el e fidel si pt. ca io am printzip domn`le .BLEAH!

Ce viata minunata ai!Incredibil!
Babyblue te-a descris perfect.Singura,nefericita si nesigura pe tine.Cit despre princiipile si standardele tale morale inalte,ne-am convins cu totii.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Atata timp cat esti doar prietena cu el nu vad care e problema. Si eu am un coleg cu care m-am inteles bine inca de cand eram studenta si el medic. Mie mi-a spus prima ca vrea sa-si ceara prietena in casatori, povestim despre toate, dar suntem doar prieteni. La inceput imi placea cum arata, avea "ceva", dar cum sunt eu mai cerebrala, a ramas la stadiul de remarcat si atat.
Daca si tu il vezi ca pe un "frate", prieten, e ok. daca tot te gandesti cum isi lasa sotia si altele, e trist.

Credeam ca la cat de "dura" spuio ca esti ai trecut peste inghitit galusca asta cu "sotia a vrut copilul mai mult, sunt nefericit si speriat"

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

domnul in cauza te foloseste.
ca sa-si arate lui ca "inca mai poate" pt ca nevasta e ocupata cu ala micu si il mai ignora.

toarna la tine toate frustrarile lui, problemele etc. daca ati fi prieteni, te-ar suna sa-ti zica si cand i-a fost bine, nu doar cand i-a fost rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Oricum stiu ca-s mai buna ca nevasta lui .
Si respectivu care imi hranea ego-ul inca exista.

Si da , probabil imi place sa am tot sau cel putin sa stiu ca pot obtine tot , nu neaparat sa pastez !

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

O, Doamne!! Ce mica si naiva esti ... ce suturi in cap de la viata o sa-ti iei ...

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Esti o increzuta, plina de tine si fff naiva..auzi, cik omul nu si-a dorit copilul..k de fapt sotia l-a luat cu japca sau ceva...Eu zic sa te culci cu el, eventual sa-l desparti de nevasta si apoi sa-l parasesti...Am impresia ca nu judeci deloc...Sper ca in viata ta sa ai parte de exact aceleasi lucruri pe care le faci tu...Adica sotul tau sa iti faca exact la fel cand ai un bebe mic si inainte de asta sa fii folosita de unul exact pt a-si hrani ego-ul...
Mie mi-a placut mult de tine la alte subiecte, pareai mult mai matura...acum
Am si eu un copil..are 1 an si 5 luni, tatal lui l-a dorit,deci nu mi-e teama de tine, dar stiind cat de greu se creste un pui de om imi dau seama ca tu habar n-ai de aia tratezi toata povestea cu atata usurinta..
Treaba ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

dahriana, eu vad altfel problema:
-ai instincte bune
-ai o minte lucida
-nu iti respecti instinctele si ceri confirmari de la niste necunoscuti.

Ce as face in situatia ta? i-as zice tipului, ca intre prieteni: "problemele casniciei se rezolva intre soti". Cat timp nu zice astea sotiei, si da afara din casa, arata lipsa de comunicare intre ei, lipsa de respect si de neincredere.

Probabil te simti magulita, si mai buna decat sotia. Dar asta numai din vorbele lui. Daca ar fi o prietenie sincera intre voi, ati iesi si cu sotia si copilul lor la plimbare (si sotul meu avea o colega de munca cu care se intelegea bine si ne-a invitat ea nu stiu unde etc dar nu am mai ajuns).

Cam asa ar fi o relatie normale intre oameni, fie el casatorit, nefericit etc.

Comparand cu subiectul celalalt, eu ma intreb: tu ca o femeie frumoasa, tanara, independenta, de ce iti consumi tineretea si sanatatea morala alaturi de oameni cu ceva hibe morale??. De ce te atrag asa oameni, defecti, tocmai pe tine si nu te poti desprinde usor si fara sa ai intrebari din aceste vartejuri nesanatoase??
E o vorba in Moldova copilariei mele: cine se aseamana se aduna....

Deci cred ca aici interesant de analizat nu e el. Ci tu. Ai scris bine in subiect: "confidenta " - asta e primul cuvant, si aici trebuie sa diseci si sa intelegi.... ce nu e in regula in asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

azi m-am trezit in dispozitii transante asa ca eu una nu mai zic nimic la acest subiect decat atat: hai sa lasam oamenii sa-si dea cu capul de sus si gata.
Lasa sa se imbrobodeasca reciproc cat au chef, sa se joace de-a soarecele si pisica, sa sufere daca o fi sa sufere si nevasta omului, si copilul, toti. Asta e viata.
Oricum nu conteaza ce spunem noi aici, fiecare va face fix atat cat il duce capul.
sa auzim de mai bine ca mai sunt si probleme importante, pe ordinea de zi, chestiunea in cauza ar fi buna de acum, poate doar pt dupa-amieze friguroase de duminica; azi deja e luni, e de munca, asa ca sorry, povestea-mi pare la lumina zilei ingrozitor de ...expirata? dupa atatea pagini scrise, pe care n-am mai avut timp si rabdare sa citesc schimburile de replici, am impresia ca e o telenovela in desfasurare. titlul "confidenta" e super bun

lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

parerea mea este ca iti place sa te joci cu focul, crezand ca nu te poti arde.

greseala ta a fost ca ai transmis, constient sau inconstient, niste semnale eronate, pe care domnul in cauza, cu casnicia aflata oarecum in impas, s-a si grabit sa le interpreteze dupa cum are nevoie.
daca are nevoie de un umar pe care sa planga, un suflet caruia sa i se destainuie, foarte bine - sa mearga la un psiholog sau, si mai bine, sa-si ia sotia de manuta si sa mearga amandoi la un consilier matrimonial, sa vada care sunt motivele pentru care casnicia lor scartaie si sa incerce impreuna sa vada daca pot fi o familie in continuare.

retrage-te cu diplomatie din acest cerc vicios, pana nu e prea tarziu si nu sunt ranite si alte persoane...

adevarata ta problema este alta : se pare ca nu reusesti/poti/vrei sa te indragostesti cu adevarat, sa capitulezi in fata unui barbat, ti-ai construit o armura, in spatele careia te ascunzi. pe barbati ii consideri fraieri sau catelusi buni de prostit/dus de nas. probabil ca ii manevrezi cum vrei, ii folosesti si dupa ce te plictisesti de ei, ii abandonezi si cauti alta "prada". in felul acesta nu vei reusi niciodata sa fii fericita cu adevarat, implinita. poate si tie ti-ar prinde bine cateva discutii cu un psiholog, sa intelegi care sunt motivele din cauza carora gandesti si te comporti in acest fel. iar cautarile le poti incepe din propria ta copilarie, familia si mediul in care ai crescut, cu siguranta ceva s-a intamplat si te-a marcat pe viata...

Mergi la inceput