Confidenta unui barbat insurat
Raspunsuri - Pagina 3
Katya spune:
Adevarul este ca nu pui deloc bariere clare. Daca nu-ti place si nu vrei sa fii confidenta unuia insurat si daca chiar ai avea principii si nu ti-ar placea jumatatile de masura si daca chiar n-ai uitat experienta propriei tale familii, atunci acest barbat n-ar avea de ce sa te caute zilnic. Daca i-ai fi pus clar si raspicat in vedere ca nu te priveste viata lui familiala si ca nu vrei relatii echivoce intre voi, omul n-ar mai incercat o a 2-a confidenta, nu? N-ai tu cum sa stii ce face nevasta cind te suna sau iti scrie el, n-ai cum deduce deci ca el e neglijat, asa cum n-ai avea tu cum sa-i consiliezi pe ei daca i-ai cunoaste ca si cuplu. In fond nu-l cunosti decit de o luna, doar o luna, cum sa-ti fie deja prieten apropiat incit sa te abordeze zilnic? Parerea mea e ca ti-ai pierdut deja capul dupa el, asa ca pb e la tine, nu la el, iar la nevasta nici atit.
In realitate deci eu nu vad o pb, depinde de tine daca pui capat sau nu acestei situatii, mult succes!
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana Nu doar cand ii e greu . Activam in acelasi domeniu si ne bucuram unul pt altul si pt reusitele noastre . Ne impartasim din experienta profesionala , a lui mai multa decat a mea. El nu ma cauta cand vrea sau o data la sapt. Ma suna zilnic , imi trimite mesaje , vorbim pe net . Cred ca vb cu mine mai mult decat cu nevasta-sa stand cu ea in casa. Eu nu stiu cand poate el trimite atatea mesaje cu ea in casa ...Si nici nu stiu cum de ea nu observa ca el e altfel. Eu daca as cunoaste-o personal as stii ce sa-i spun ca sa le fie din nou ok . Dar cred ca si ea e dezinteresata . Altfel nu si-ar permite el luxul sa ma contacteze asa des. "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
ii gasesti cam multe scuze si justificari, in plus desi nu esti si nu ai fost niciodata in situatia acelei femei mai ai si pretentia sa te oferi sa-i dai sfaturi...chestia asta mi se pare oribila...pana acum am crezut ca esti o tanara naiva, dar mi-am schimbat parerea
concluzia trasa de tine e tipica amantei: sotia e vinovata pentru infidelitatea sotului
pana la urma ce vrei sa obti cu acest subiect pe forum? aprobare sau speri ca sotia stresanta sa isi dea seama despre cine e vorba si in final sa fie tot ea vinovata de o eventuala ruptura?... iar tu ca o fata buna si intelegatoare prinsa la mijloc sa cedezi neputincioasa tentatiilor?
succes!
Nina, 31s+,
ela_04 spune:
sunt exact textele pe care le spunea taica-miu acum 30 de ani
barbatii astia chiar nu au de gand sa schimbe placa!!!
ups... se pare ca inca mai tine
Ninia81 spune:
Eu cred ca ne batem capul mai mult decat trebuie cu acest subiect.
Mie mi se pare clasica poveste in care ea, sotia este cea care isi neglijeaza casnicia, iar posibila amanta sau chiar amanta...este printesa salvatoare a bietului barbat-victima.
Se pare ca acest barbat si-a gasit o buna confidenta careia sa ii spuna cat de greu o duce acasa, unde nu este inteles de jumatatea lui.
Dahriana, sfatul meu pentru tine este sa iti vezi de viata ta, sa gasesti un barbat care sa fie numai al tau si sa eviti sa pui umarul la distrugerea unei familii!
Dahriana spune:
Pai banuiesc doar .
Da ma pot f bine insela .
Ziceti voi cei insurati : cand vi se aprind calcaiele dupa alta umblati mult dupa ea ? Sau daca nu primiti ce vreti renuntati .
Da acum sunt sigura ca toti o sa ziceti ca voi nu... voi nimic
aadina spune:
Nu stii ce face sotia in timp ce el iti scrie mesaje??? Are grija de copilul lui, iar el ii spune ca are ffff mult de lucru pt servici, diferite proiecte, ca e suprasolicitat la job. Si ii spune ca vorbeste cu tine despre nu stiu ce proiecte
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana Pai banuiesc doar . Da ma pot f bine insela . Ziceti voi cei insurati : cand vi se aprind calcaiele dupa alta umblati mult dupa ea ? Sau daca nu primiti ce vreti renuntati . Da acum sunt sigura ca toti o sa ziceti ca voi nu... voi nimic ...Dahri... |
asta vrei tu sa afli ...cat sa-l mai duci cu povestea cu amicitia si confidenta, iti e ca nu cumva sa renunte inainte sa te decizi tu ca e momentul sa faci pasul..sper sa-ti raspunda un barbat insurat la intrebare, mie ca femeie imi par de prost gust si intrebarea si comentariile ulterioare...
Nina, 31s+,
Dahriana spune:
Da eu vreau parerea unui barbat care e casatorit si tentat sau chiar a inselat . Era pe aici un barbat..nu mai stiu ce nickname avea.
Vreau sa stiu si eu ce-i in mintea lor .
Andries spune:
Unii barbati cand au bebe mic sunt extrem de gelosi si frustrati ca nu mai sunt ei centrul atentiei universului. Poate nevasta-sa alapteaza si nu mai are timp saraca sa-l mai gadile pe domnul la c.... Si daca le mai pica si conversatie plus sex gratis, e minunat.
Daca ma intrebi daca o sa renunte la tine? Dupa ce-si potoleste offul sigur ca da
Dahriana spune:
Adries , ai vorbit ca o femeie .
Si nu ma intereseaza o relatie cu el . Daca m-ar interesa as incepe-o maine .
In final si eu am un loc sigur ca si el si ne-am putea face de cap fara sa ne stricam treburile .
Chiar vreau parerea unui barbat.