Confidenta unui barbat insurat
Raspunsuri - Pagina 22
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos Va anuntz ca subiectul poate fi accesat si pe facebook! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Da, am vazut si eu, de parca ar fi cine stie ce subiect bun!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui andacos Va anuntz ca subiectul poate fi accesat si pe facebook! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
what? cum e postat pe Facebook? se posteaza subiectele acolo?
michelle
emanouela spune:
deci e clar....s-au stricat la cap
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
XIO spune:
neeeeah, e doar histrionica :)))))))
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.
eumada spune:
Vrea sa adune cat mai multe puncte.....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
bonsai spune:
ea a afirmat intr-un alt subiect ca e medic veterinar........si avem asa si explicatia pt instinctele animalice...
diana_jors spune:
Pai subiectul apare pe prima pagina DC, de asta a ajuns pe Facebook na, ca ma bag si eu, poate ajuta la ceva...
Eu am citit toata povestea de la inceput; pot sa spun ca recunosc, cu oareste rusine, cum gandeam eu la o varsta apropiata (e adevarat, putin mai mica; si era tot in urma unei deceptii mari), cum am avut o situatie familiala cu oaresce similitudini, si cum (nu imi dau seama ce semnale emanam) eram adevarat magnet pentru barbati implicati in relatii (casatoriti sau nu). Dar nu am trecut linia niciodata, si am inabusit lucrurile din fasa, chiar daca uneori au avute tendinta sa se intample cam brusc (cam ca faza cu imbratisarea daca ati fi baut amandoi cate o bere inainte, cine stie unde s-ar fi dus...). A fost vorba de si cupluri care s-au destramat intre timp, dar macar stiu ca n-am avut eu de-a face cu asta.
Mi s-a intamplat chiar in urma cu ceva vreme (eram deja casatorita, aveam copil) sa am tangenta cu cineva care m-a atras fizic de la prima vedere. Mult. Si era si, vorba aia, "genul meu" M-a atras si la a doua, si la a treia... undeva pe la a 4-5-a (na, ca nici nu mai stiu) m-am intrebat (recunosc , banuiesc ca totusi e normal ) daca ar putea... fi ceva. Raspunsul mi-a venit instant: Nu. Nu a trebuit sa stau sa analizez zile, luni, pagini intregi de forum. Nu, pentru ca in primul rand ma respect pe mine. Apoi imi iubesc si imi respect familia. Si am principii si hm, da, le respect si pe astea . Si mi-a pierit brusc atractia
Acum, daca sotul imi arata la fel de bine ca respectivul (hm...) sau daca are cariera mai buna decat celalalt... nu mi-am pus niciodata problema. Si nu mi-o pun nici acum. Pentru ca in primul rand nu simt nevoia, in al doilea rand ar fi inutil (chiar nu imi dau seama la ce ar ajuta), iar in al treilea rand as compara mere cu pere.
Dahriana, eu m-am pus pe tapet. Cred ca e vorba de o situatie oarecum similara. Tu citesti, filtrezi prin propria ratiune, si am incredere ca vei intelege ceea ce e corect. Ce vei face cu concluzia - daca o vei mapa pe vreun principiu sau nu - asta depinde de tine. Sunt convinsa ca ai principii foarte clare, vrei doar sa vezi cat de mult se intinde "elasticul" principiilor/regulilor (da, cam asta face si Alex, "miros" de la o posta btw, el are 4 ani; stii ce e recomandat in astfel de situatii: fermitatea; cred ca e singurul lucru care iti lipseste in situatia de fata)
Ca esti minunata - eu te cred In acelasi timp, daca e sa compar situatia ta cu situatiile mele - cred ca sunt "mai minunata" decat tine (si culmea ironiei, poate nici nu arat asa bine ca tine). Si sunt maritata, si cu copil, si cu sotul la laptop, si nici nu-l supraveghez cu cine/ce vorbeste, nici nu-i citesc SMS-urile... dar mai ales, sunt fericita si nu am regrete pentru nimic din ce am facut (nici macar ca "am pus botul" la acea deceptie - pana la urma mi-a prins bine, am invatat cateva lucruri din ea, si a fost o perioada in care am fost fericita).
Asta iti doresc si tie .
Edit: iti mai lipseste ceva: echilibrul. Cand (sper ca) vei ajunge o persoana echilibrata, o sa iti dai seama de diferenta
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui eumada Vrea sa adune cat mai multe puncte..... Madalina si Eva-Maria https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098 |
Nah! DC l-a postat!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
http://victorianadiagraham.blogspot.com/" target="_blank">VICTORIA
emanouela spune:
cu sau fara ep 2, e un final previzibil...
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail