Confidenta unui barbat insurat
Raspunsuri - Pagina 19
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucialu PS: bre mai citeste si tu cine a fost Maria Magdalena, btw...iar bati campii si nici macar gratie nu ai inde "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine |
nu-i ceri cam mult???? sa si ceteasca sa aiba si gratie....pfaaaaa
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Dahriana Dar nu e asta scopul meu , nici macar sa ma culc cu el nu-i scopul meu , dar m-ati amuzat si ambitionat incat o sa-l mai tin un timp in sah , asa pt ego-ul meu . Multumesc de sfaturi . Acum am luat decizia potrivita. "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Nu mai pot zice decat
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Dahriana spune:
citat din mesajul lui lucialu PS: bre mai citeste si tu cine a fost Maria Magdalena, btw...iar bati campii si nici macar gratie nu ai inde "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine |
stiu f bine cine a fost Maria Magdalena , dar de la voi ma astept sa ma considerati oricum !
dyanira spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dahriana
"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Eu ma gandeam ca intr-adevar sotia e mult sub nivelul lui si omul e nemultumit si vrea tot un doctor ca sa ii fie alaturi in continuare...
Ah si inca ceva cu cat il refuzi mai mult cu atat il intarati mai tare...
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
emanouela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dahriana
stiu f bine cine a fost Maria Magdalena , dar de la voi ma astept sa ma considerati oricum ! "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
vaiiii, ce parere proasta ai despre noi, n-am sa dorm la noapte
fata haiiiiiiii... tu chiar speri sa te ridicam la rangul ei....honey, ia si mai documenteaza-te si din alte surse ca se vede ca e vid in materie de cunoastere
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Victoria_mami spune:
Dahriana stii cum vad eu lucrurile? Mi se pare ca nu ai dram de respect pentru ce inseamna o casnicie, nu ai respect pentru sotia acestui barbat, nu ai respect fata de copilasul lor si ce e cel mai trist e ca nu ai respect nici macar fata de tine insati. Ca de principii sanatoase ne-ai lamurit ca nici vorba de asa ceva.
Spuneai la un moment dat ca daca nu ai fi tu ar fi alta (poate a spus altcineva, in care caz scuze de greseala). Dar tu poti trai cu destramarea unei familii pe constiinta? Doar pentru ca familia ta a fost destramata de o alta femeie, nu iti da dreptul sa faci situ la fel. Dimpotriva, eu as zice ca macar pentru copilasul ala nevinovat ar trebui sa fi mai reticenta.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Bee spune:
Dahriana, cineva acum x pagini spunea "omul te-a facut din vorbe". Subscriu. Nici nu-ti dai seama cate "vorbe" ti-a servit, ca sa ajungi "singura" la niste concluzii. Ma rog, tehnica e veche de cand lumea. Oricum, fara a te jigni pe tine, sau orice femeie din tagma amantelor (fie ele si doar potentiale), insa intr-un amantlac barbat insurat-femeie necasatorita sau femeie casatorita- barbat singur, partea necasatorita e cantitate neglijabila. Toate riscurile, toate problemele vor fi de partea cealalta. Una peste alta, alegerea e la cel care-si poate sa-si piarda familia. Una peste alta, tu sau oricare alta puteti tine coada in orice pozitie perfecta, oricat de mult/putin timp, daca omul respectiv nu vrea nimic, e degeaba. Insa cum multi vor, de ce sa nu-si gaseasca scuze.
stockholm spune:
Dahri vad ca te dai ,, rebela,, nevoie mare , pai u ca o rebela serioasa nu ai habar ca xista casicii in care sa tragi baute , chefuri si sexuri mai faine ca atunci cand esti de unu singur?
Casnicia u trebuie neaparat sa arte asa cum o vezi tu cu 24 de copii nervosi si o gospodina acra care invarte in oala de fasole sictirita i timp ce sotul fcae diverse chestii prin baie de necesitate .... o casnicie poate sa ti ofere chestii care te lasa praf , orgasme de sa te ia cu lesin , nu mai zic de late si alte distractii
Imi pare ca esti limitta cumva avand aceatsa impresie despre casnicie , ca e un fel de inkisoare pe viata , sa fii tu sanatoasa ca io de cand m -am maritta am incercat de toate si in toate felurile , am bagat si o marijuana si cluburi carca si betii da din alea porcesti ,totul e sa gasesti jumatatea care ti se potriveste si sa urmezi bieninteles niste limite asupra carora cazi de acord cu partenerul.
Imi pare rau sa ti spun da sincer esti f departe de ce insemana o relatie adevarata , esti f departe de libertate pe care ti - o ofera o relatie serioasa ,si cred ca nu vei ajunge cvreodata sa te destinzi atunci cand vei fii implicata intr - o relatie ok , pe principiul hotul striga hotii
beshter spune:
io as zice s-o luati mai usor cu pianu' pe scari cand vine vorba de aruncat epitete, ca epitetele alea spun mai mult despre voi decat despre ala/aia pe care vreti s-o caracterizati.
sau macar sa aveti mai multa imaginatie, ca 'proasto!' cred ca zic si copiii de-a doua.
io v-am avertizat:)) ca face misto de voi. acu' vad ca tare va mai place.
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
Dorsilia spune:
gata, dupa inca niste pagini m-am prins de fapt despre ce e vorba: Dahriana NU are de fapt si de drept nici macar o umbra din principiile pe care le flutura ea, nu e o virtuoasa cum poza in prima postare, daaa, pe mine nu m-a dus, v-am zis eu :P
Interesant, mereu in telenovelele astea se schimba macazul
Mai revin peste alte cateva zeci de pagini sa vad care personaj si-a taiat venele/copilul cui a fost rapit etc.
da, cafeaua e mai buna cu glazura de telenovele
a, si inca o chestie...nu toti cei ce scriem aici pe DC trebuie sa fim oameni principiali, stalpi ai societatii, asa ca sa fie clar, lasand gluma la o parte, si acum vb doar in numele meu, nu consider normal sa alimentam un subiect doar de dragul distractiei, desi e tentant de distractiv. Sa nu ne ambalam sa judecam o femeie dupa ce spune ca face si dupa cum se autodescrie, ba plina de virtuti, ba scorpie, nu e ea nici o Maria Mirabela nici o Maria Magdalena...si daca chiar in realitate s-ar intampla ca una ca ea "sa sparga" casa unui om casatorit si cu copil sa nu uitam totusi ca asa cum o fi ea, nu abuzeaza nici de un copil de 18 ani, nici de o persoana cu dizabilitati de vreun fel. Cel implicat pare a fi un adult cu acte in regula, care s-a si reprodus, asa ca nu e cazul sa-l aparam si sa-i deplangem soarta. Daca domnisoara D ii sparge casa i=o sparge nu pt. ca e ea vreo zana, vreo scorpie sau vreo femeie fatala, mai desteapta si frumoasa decat consoarta omului, ci pur si simplu pt ca e el o "branza"
asa ca ...cine e PENTRU ca aceasta telenovela sa continue sub ochii nostri? si cine e CONTRA? Adica sa-i punem punct, desi telenovelele stiu bine, de la mama, creaza dependenta