Confidenta unui barbat insurat

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Depinde la ce se refera buna ?!

Sa zicem ca am o situatie profesionala si arat si mai bine decat ea .
E de ajuns ?

Dar nu cred ca asta conteaza asa mult totusi !

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

NU e de ajuns. Conteaza calitatea umana.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

de ce vrei sa i vezi copilul?????
ce sa caute un bebelush mic, luat din patutul sau cu maimutoi si dus pe tava la amanta si pe frigul asta???? biata sotie...dc ar stii ce energii negative se abat asupra copilasului, cred ca si ar blestema zilele!

pe sotie nu vrea sa ti o prezinte, tocmai pt ca NU e asa cum iti imaginezi tu si nu vrea sa o piarda, cumva sotia sa puna cap la cap, sa deduca din atitudinea ta, ce intentii ai.

legat de "fraierul" care sta dupa tine, nu ti-e mila de el? ti-ai pus prb ca poate, dintre toti barbatii care trec prin viata ta, el e singurul om care iti percepe acele calitati de femeie deosebita si e dispus la mai mult decat doar sa te foloseasca? de ce nu l eliberezi din functia de fraier, dc tot n o sa ai nimic pt el? de ce nu l lasi sa fie fericit?

inca mai crezi ca esti smekera dc reusesti, pana la urma, cu chiu si vai, sa i "faci" pe aia care nu dau doi bani pe tine, hranindu-ti bruma de stima de sine, cu cativa fraieri care inca mai cred in tine si iti alimenteaza, cu grija lor, orgoliul ca esti speciala?

nu stiu ce e cu tine. inainte scriai mai ok, pareai mai ok, mai echilibrata. acum pari ff nefericita. sper ca e doar o etapa, pana sa iti regasesti adevaratele valori.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Esti penibila, ridicola si demna de mila ......papusa.
Inceteaza ca deja intreci orice limita umana !
Te crezi, frumoasa, desteapta si interesanta, insa nu esti nimic din toate astea. Imi pare rau de tine ca ai ramas cu sechele din cauza copilariei tale nefericite.
Inceara sa discuti cu un psiholog poate te mai poti salva!
Ne intrebam de ce sunt din ce in ce mai multe divorturi, de ce multi barbati naivi isi lasa nevestele si copii fara sa se uite inapoi???????
De ce? Din cauza uneia ca Dahriana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dahriana este disperata dupa atentie. De aia si posteaza asemenea aberatii. Si nu, nu e minunata dupa cum afirma. O persoana minunata are scrupule, moral, educatie, nu pleaca urechea la barfe si nu se considera mai cu mot decat altii. Cred ca cel mai bine ar fi sa viziteze un psihiatru. Psihologul nu ajuta daca ai probleme de personalitate.

Finn Constantine 15.10.2009 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

_

A amantei nu,ca doar cam in directzia asta se indreapta povestea????

Baby,de ce nu-i dai tu niste sfaturi asa pe pm Dahrianei,ca-mi faci impresia(si nu e prima oara)ca o intzelegi destul d ebine uneori!Serios!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Dana, pai deja ia dat o multime de sfaturi. acuma ramane doar sa priceapa cine trebuie. si au mai dat si alti sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Depinde la ce se refera buna ?!

Sa zicem ca am o situatie profesionala si arat si mai bine decat ea .
E de ajuns ?

Dar nu cred ca asta conteaza asa mult totusi !

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

_

pt rolul ei nu mai conteaza nic altceva decat strict ce crede ea ca are si este si fix ce il intereseaza pe el,ca doar n-o cauta una cu creier care sa-i mai si lucreze si nici posesoare de 'calitai umane'...are acasa, nu-i mai trebe

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Dana, pai deja ia dat o multime de sfaturi. acuma ramane doar sa priceapa cine trebuie. si au mai dat si alti sfaturi.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Eu am spus pe pm si stiu eu de ce!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

in urma 'descrierii' facute de tine, despre tine, si in urma a ceea ce am citit, felicitari, esti declarata amanta perfecta = cea care nu comenteaza, cea care e un bun ascultator, cea care da dovada de empatie pt 'soarta napastuita' a 'bietului mascul neinteles de sotie si plictisit', cea cere nu gandeste, etc

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui absoluta

Esti penibila, ridicola si demna de mila ......papusa.
Ne intrebam de ce sunt din ce in ce mai multe divorturi, de ce multi barbati naivi isi lasa nevestele si copii fara sa se uite inapoi???????
De ce? Din cauza uneia ca Dahriana.

Nu. Isi lasa familiile doar din cauza lor. Imaturi, plictisiti de nevasta "expirata", naivi sau fustangii (sau chiar sincer indragostiti de o alta), dar e numai si numai responsabilitatea lor. Amanta nu e o scuza, oricat de disponibila si i(a)morala o fi ea.

Mergi la inceput