Confidenta unui barbat insurat
Raspunsuri - Pagina 10
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana [br Eu am inceput deja sa-l evit , elegant . Am inceput sa ma dau f ocupata si o sa vedem cum mai evolueaza lucrurile. Din pacate o sa ne tot intalnim mult timp pe la specializare . "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
ai procedat foarte corect. totul e sa fii consecventa pana la capat.
daca aceasta casnicie este sortita sau nu esecului, nu poti sa stii in acest moment, timpul le va lamuri pe toate.
imi imaginez ca este foarte interesant si captivant jocul acesta de-a "vanatorul si vanatul". si ca probabil iti ofera adrenalina de care ai nevoie, pentru a iesi din rutina si plictisul vietii de zi cu zi.
insa, asa cum ai spus si tu, la mijloc e un copil nevinovat.
daca intr-adevar acest barbat e pe gustul tau (desi, dupa doar o luna de cand l-ai cunoscut, nu stiu daca impresia pe care o ai despre el este corecta), lasa-l sa-si faca ordine in viata si apoi, daca iese din casnicie si il mai vrei, puteti relua discutiile si confesiunile.
problema e - ce faci cu actuala relatie, cu partenerul pe care il ai acum langa tine ? ce simti pentru el ?
Matzaila_81 spune:
Dahriana, pai daca nu te bagi cand vine vorba de copil.....de ce mai avem discutia asta???????
Nu te mai baga si lasa omul in pace, trimite-l inapoi la familie si sfatuieste-l sa-si rezolve problemele ca un om mare si vezi-ti de viata ta.
Acum am citit ce ai scris.
Iar daca marele barbat va pleca de acolo nu va fi ca esti tu minunata, va fi doar pentru ca esti o alta,o abatere de la rutina. Daca ai fi atat de minunata ai realiza asta si singura....
Una este un barbat care-si da seama ca in ciuda eforturilor sale relatia cu sotia nu mai merge si o termina intr-un mod civilizat si spune lucrurilor pe nume si alta un maimutoi care nu termina relatia, isi da seama ca de fapt sotia practc l-a violat ca sa aiba copilul si se plange la ce ureche gaseste sa-l asculte.
Da, te simti sigura pe tine ca te place, nu ar trebui. Placutul lui nu te ridica ci te coboara. A vazut alta fraiera care-l asculta cum a facut-o probabil sotia. Nu esti admirata, esti luata de proasta. Fa o diferenta.
+24
dov spune:
daca il eviti elegant il atati si mai tare.
si nu, nu toti vor doar sex, de fapt multi vor o "poveste".
lipsa verighetei de pe mana nu inseamna nimic. e ca si cand ai zice ca si actele de casatorie valoreaza, ceea ce e absolut incorect. de fapt, din experienta si din ce am vazut in jur, muuult mai usor se destrama o casatorie cu "acte" decat o relatie bine sudata, dar neoficilizata.
"simblolurile" unei casnicii/relatii reusite nu sunt reprezentate de un inel, un act etc.
cat priveste comportamnetul tau(pe al lui nu-l discut, nu el a deschis subiectul), este la limita "legii". nu, nu te culci cu el, nu-i raspunzi avansurilor directe sau indirecte, insa stai de vb cu el cu orele de parca ar fi singur, raspunzi la sms-uri, de parca ar fi singur, etc. sunt convinsa ca multe chestii sunt la nivel de "joaca", sau facute cu "subtilitate". si tu raspunzi la fel.
app, am si eu o relatie de pura colegialitate si sa zicem prietenie, desi e mult zis, cu un coleg. au avut loc schimbari mari in firma, si posturile noastre ne-au impins catre aici, dar de aici la a vb de ce zici tu e cale lunga. si da, e extrem de atragator tipul, si culmea, are si-un copil mic...ei si?
sms-urile lui sunt doar: citeste mail, reply plz, e urgent, si sunt legate strict de job si atat. "barfele" noastre privesc doar colegii, si ce avem noi de facut in firma. nu-i cunosc familia decat de pe fb, sunt convinsa ca si sotia lui ma cunoaste tot asa, si atat. despre familii nu discutam decat de febra copiilor, de unde sa luam cine stie ce aliment sau medicament minune, chestii pasnice, neutre, si atat.
aaa, da, si ma suna si pe mine, intr-o vreme cand totul era cu fundul in sus la job, si la 11 noaptea, dar era langa sotie, care auzea tot, si discutam doar job, colegi, situatie, planuri, etc. asa ca...
pe scurt, te joci cu focul.
vrei sa se termine inainte sa inceapa prea tare? vrei sa ramai cu principiile si gandirea sanatosa? demna? pune punct, dar punct, nu evitat elegant, pt. ca te joci, si te joci urat.
sincer? nu te judec, asa cum bine zicea cineva mai sus, viata e viata, cu bune si rele, nimic nou sub soare. succes.
Dahriana spune:
citat din mesajul lui Matzaila_81 Dahriana, nici noi nu mai purtam verigheta. Eu o uit mereu in dulapul din baie in cutiuta iar pe sotul meu il incomodeaza. Am purtat-o e drept amandoi o perioada, acum foarte rar. Asta nu e un indiciu. Nu suportam inelele. Nici el dar mai ales eu. Si asta nu inseamna ca ne-am indepartat sau ca ni s-a racit relatia. Nu te judec. Nu stiu cum esti. Expresia " a pune botul" insa nu mi se pare eleganta sau demna de folosit de o femeie, doamna, domnisoara cu ceva educatie sau nivel de cultura. Dar depinde de la caz la caz. Nu mi se pare ok cum procedezi. Pana la urma insa nici eu nu am procedat ok in toate etapele vietii mele. Nu stiu la ce te astepti, nu stiu ce simti exact sau cum esti tu astfel incat nu te judec. Dar ne-ai cerut parerea si asta e ce vedem. Nu ai de ce sa-l ocolesti elegant. Sau nu stiu ce intelegi prin elegant. Ar trebuit elegant sa-i spui ca nu e elegant ce face sotiei. Ar trebui sa-i spui ca nu e elegant sa nu se comporte cu demnitate si sa o maimutareasca pe cea care i-a purtat copilul pe la spate. Ar trebui tot elegant sa-i atragi atentia ca sunt lucruri intime intr-o casnicie si mai ales ca problemele in viata trebuie infruntate si rezolvate. Totul elegant evident +24 |
Nu pot sa-i spun nici elegant nici mai putin elegant ce sa vorbeasca despre sotia lui . Poate a vrut sa se destainuie . Nu a vorbit-o de rau , deloc.
Mi-a spus doar ca el are niste idealuri pe care nu si le-a atins din cauza ei , si mi-a spus ca el e mai glumet , ambitios si ea e mai seaca .
Daca nu mi-ar fi spus mie asta , poate le spunea altei persoane .
Probabil s-a simtit presat de viata lui , poate copilul a venit prea brusc. Cred ca putini barbati sunt pregatiti cu adevarat sa aiba un copil . Si ii apreciez pe cei care isi doresc f mult , dar nu sunt toti asa.
Nu ii iau apararea , dar nu-l consider un magar , un nenorocit, ca pana la urma nici nu mi-a propus sex , nici nu si-a barfit sotia .
Mie imi pare doar un om care s-a casatorit prea repede , care nu si-a indeplinit toate visele din cauza ca erau doi si nu mai era singur sa faca ce vrea , sa plece unde vrea , si care nu era pregatit nici pt un copil si nici acum nu este.
Nu il judec pt ca nu am de ce. Pur si simplu se simte presat de viata lui . Fiecare om trece prin asta cel putin odata in viata.
Referitor la expresia mea , mai putin elevata : O folosesc cu un cerc restrans de persoane si nu mi se pare aiurea atata timp cat ma comport in functie de mediu si moment .
Dahriana spune:
citat din mesajul lui gabidaniela Acestea sunt principiile mele. Daca nu iti plac am altele (Groucho Marx) |
Mi-a placut
Dahriana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CorinaDani
ai procedat foarte corect. totul e sa fii consecventa pana la capat. daca aceasta casnicie este sortita sau nu esecului, nu poti sa stii in acest moment, timpul le va lamuri pe toate. imi imaginez ca este foarte interesant si captivant jocul acesta de-a "vanatorul si vanatul". si ca probabil iti ofera adrenalina de care ai nevoie, pentru a iesi din rutina si plictisul vietii de zi cu zi. insa, asa cum ai spus si tu, la mijloc e un copil nevinovat. daca intr-adevar acest barbat e pe gustul tau (desi, dupa doar o luna de cand l-ai cunoscut, nu stiu daca impresia pe care o ai despre el este corecta), lasa-l sa-si faca ordine in viata si apoi, daca iese din casnicie si il mai vrei, puteti relua discutiile si confesiunile. problema e - ce faci cu actuala relatie, cu partenerul pe care il ai acum langa tine ? ce simti pentru el ? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Nu-l vreau pt mine . Daca nu as fi stiut atatea despre el poate il vedeam altfel .
Dar acum cand stiu ce gandeste si ce ar gandi intr-o relatie , chiar nu mi l-ar trebui nici sa fie singur.
E captivant jocul , cine spune ca nu e , incearca sa para un sfant/a , dar am niste limite de care nu pot sa trec din cate am observat.
Daca eram mai lipsita de scrupule ne faceam amanti , fara obligatii si fara pretentii , dar nici asa nu pot.
"Partenerul " pe care il am langa mine e doar un tip pe care-l duc de nas de 1 an , dar nu avem practic o relatie si nu am avut niciodata .
El inca spera ca o sa-i fiu sotie intr-o zi si e genul de om care s-ar pune in fata pustii daca ar fi nevoie , pt mine.
Dar eu nu simt absolut nimic pt el si nu o sa simt niciodata cu siguranta.
Sunt egoista, fara limite , stiu . Dar e ceva sigur . Pot apela la el oricand , e acolo neconditionat.
Deci nu am o relatie - eu ma pot declara singura.
lucialu spune:
tu te auzi/citesti ce spui/scrii?
Dorsilia are dreptate, da-ti fata cu fruntea de prag pana faci cucuie cat pumnii. Jenant subiect.
Naivitatea iese tipand din fiecare propozitie a ta. De acolo am tras unii concluziile. Crezi ca il intelegi? ce tot ii cauti circumstante atenuante si te explici atat? Si de fapt ce vrei tu de la cei care iti citesc postarile? sa caza in admiratie pt cat de buna esti ca nu profiti de omul neinteles decat de tine? sa iti admire principiile care transpar(nu apar mai degraba) total opuse cu ce afirmi ca ai avea? sa spunem "wow! uitati fratilor prima femeie care detine puterea seductiei asupra unui om insurat, bun de fel...dar care a avut niscaiva ghinioane?" crezi ca numai tu poti face asta? te crezi un mic Dumnezeu, care poate sa schimbe total cursul vietilor unora dupa bunul plac, restul sunt marionete, n-au cap/n-au suflet, ai un dispret fenomenal si o batjocura...de ce vrei sa-i cunosti nevasta si copilul, ca sa vezi ce?
PS: nici eu nu mai port verigheta pt ca mi-a ramas mica de cand cu sarcina. So what? sunt ft casatorita my dear...e ilar cum iti pui problema, imi aduci aminte de discutiile adolescentine,cand majoritatea fetelor interpreteaza absolut fiecare vorbulita, gest, mima a celui pt care simte ceva in ascuns si ala saracu habar n-are ce drame a provocat cu prezenta lui.
kariguld spune:
citat din mesajul lui lucialu tu te auzi/citesti ce spui/scrii? Dorsilia are dreptate, da-ti fata cu fruntea de prag pana faci cucuie cat pumnii. Jenant subiect. Naivitatea iese tipand din fiecare propozitie a ta. De acolo am tras unii concluziile. Crezi ca il intelegi? ce tot ii cauti circumstante atenuante si te explici atat? Si de fapt ce vrei tu de la cei care iti citesc postarile? sa caza in admiratie pt cat de buna esti ca nu profiti de omul neinteles decat de tine? sa iti admire principiile care transpar(nu apar mai degraba) total opuse cu ce afirmi ca ai avea? sa spunem "wow! uitati fratilor prima femeie care detine puterea seductiei asupra unui om insurat, bun de fel...dar care a avut niscaiva ghinioane?" crezi ca numai tu poti face asta? te crezi un mic Dumnezeu, care poate sa schimbe total cursul vietilor unora dupa bunul plac, restul sunt marionete, n-au cap/n-au suflet, ai un dispret fenomenal si o batjocura...de ce vrei sa-i cunosti nevasta si copilul, ca sa vezi ce? PS: nici eu nu mai port verigheta pt ca mi-a ramas mica de cand cu sarcina. So what? sunt ft casatorita my dear...e ilar cum iti pui problema, imi aduci aminte de discutiile adolescentine,cand majoritatea fetelor interpreteaza absolut fiecare vorbulita, gest, mima a celui pt care simte ceva in ascuns si ala saracu habar n-are ce drame a provocat cu prezenta lui. inde "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine |
o mentiune, trebuia sa scrii cu rosu. ca tare bine ai sintetizat!
Rufus spune:
Sincer, eu sunt in ceata.
Din poatarea initiala intelesesem altceva...o dilema, o destainuire, nevoia de un sfat...orice, numai asta nu.
Nu, nu ma deranjeaza...dar chiar nu ma straduiam sa ma fac inteles daca stiam ca de fapt tu, Dahriana, simti nevoia sa-ti pui in evidenta calitatile demne de toata admiratia, dupa cati iti cad la picioare...
Adica una zici, dar alta vrei, iar asta-i alt subiect, la care nu ma bag.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
portocalia spune:
"Partenerul " pe care il am langa mine e doar un tip pe care-l duc de nas de 1 an , dar nu avem practic o relatie si nu am avut niciodata . El inca spera ca o sa-i fiu sotie intr-o zi si e genul de om care s-ar pune in fata pustii daca ar fi nevoie , pt mine. Dar eu nu simt absolut nimic pt el si nu o sa simt niciodata cu siguranta. Sunt egoista, fara limite , stiu . Dar e ceva sigur . Pot apela la el oricand , e acolo neconditionat. Deci nu am o relatie - eu ma pot declara singura. |
whoa, ce tare esti! LOL
esti cam prostuta, fetita draga. si-i crezi si pe ceilalti la fel ca tine, dar surpriza! o sa ti-o iei cand nu te astepti si cum tu nu te astepti niciodata, o sa ti-o iei cam tot timpul. no, succes!