Dulceturile si papanasii de 4 ani (439)
Raspunsuri - Pagina 9
mandarinutza spune:
La multi ani Razvan Dimitrie!
La multi ani Eliana!
La multi ani dragi mamici Nana si Ana!
mandarinutza spune:
Sabina, multa sanatate! te asteptam cu vesti cat mai bune!
Roxana, ce frumos ati petrecut in minivacanta, bravo copiilor pentru acomodarea usoara la programul turistic!
In weekend am fost si eu cu sotul la film, la Cei trei muschetari, a fost simpatic, cu Orlando Bloom, intr-un rol carismatic. Din 1 noiembrie incep si eu serviciul, sper sa ma reacomodez usor. Voi avea program de la 8.30 la 15 pana implineste F doi ani. F o sa ramana cu mamaie si A la gradinita, o sa o iau eu la 16 dupa ce ma intoc de la job.
Sabina spune:
La multi ani pt doua fetespeciale, frumoase, destepte si inimoase! Nana si Ana! va sarut!
La multi ani Dimitrie!! Bee, nu ne mai s[ui povesti despre copilasi?
Dragele, vestile nu sunt prea rele, in sensul ca nu mi s-a agravat starea fata de asta vara, dar nici nu s-a imbunatatit prea mult.
Asaca dr meu zice ca E MULT MAI RAU SA TRAIESTI CU CORTIZON DECAT FARASPLINA.
MAINE O SA FACNISTE VACCINURI PREMERGATOARE SI DUPA ANUL NOU, SATREACADIZERTATIA DE DOCTORAT SI SARBATotrile, o sa imi scoata si splina.
Va pup! Si scuze de Caps, tastatura asta de netbook e mica rau. Sofiei ii place f tareViena.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Nana 
Ana 
sanatate, bucurii si implinirea dorintelor!
Sabina, tinem pumnii si sincer sper sa se rezolve odata ca prea te chinui. Pupam Sofia, sigur ca ii place Viena.
Mandarinutza, reacomodare usoara la serviciu!
Yaia spune:
La multi ani Razvan Dimitrie de Bee! Sa ai o viata minunata si sa te bucuri de ea din plin!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Nana si Ana, La multi, multi ani, sa fiti vesele si sanatoase, sa va creasca copii mari si sanatosi, ca frumosi foc sunt si voi sa va bucurati din plin de ei!

Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Yaia I absolutely Love this: www.youtube.com/watch?v=mLqHDhF-O28" target="_blank">30 seconds to mars- Closer to the edge ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E simpatica, imi place.
In aceeasi nota, mie imi place asta:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=lrXIQQ8PeRs
Ti-am spus ca imi place Nickelback!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Din 1 noiembrie incep si eu serviciul, sper sa ma reacomodez usor. |
Noi iti tinem pumnii!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Sofiei ii place f tareViena. |
Normal, Viena e un oras superb! Distractie placuta si bafta cu operatia dupa sarbatori!
valentina_22 spune:
Multa sanatate Sabina si multa putere sa treci peste toate piedicile.
Dupa cum ai spus si tu, din doua rele, o alegi pe cea mai putin rea. O sa vezi ce bine o sa fie la urma.
Alex nu are fiere de la 3 ani si este bine-merci. E adevarat ca nu-i totuna cu cazul tau, insa daca esti optimist treci mai usor.
Si eu s-ar putea sa raman fara ceva......uter, daca nici tratamentul dat acum de medic nu-si face efectul. Sincer prefer sa-l scoata, nu-mi mai vad rostul in cazul meu, decat sa ma indop de pilule si sa trag apoi datorita efectelor adverse.
Am primit si eu astazi vestile analizelor de ieri. Daca luna trecuta aveam Hg. 9 si Fe 15, acum am 11 Hg si Fe 53. Super vesti! Am scapat de doua perfuzii, fac 3 in loc de cinci, maine o am pe prima.![]()
Despre Andrei, ma bucur sa il vad mai bine. Poate este doar impresia mea,dar fata de acum 2 saptamani, arata mult mai bine. A inceput sa ceara singur de mancare, nu mai are starea aia nasoala de oboseala si imi pare ca a pus ceva pe el. Doamne ajuta!
Biopsia am facut-o vinerea trecuta si a fost cumplit. Datorita pozitiei de unde trebuia sa se recolteze proba, a trebuit sa fie intubat. Nu a durat mult operatia, dar imaginea lui scos pe targa, cu tubul ala bagat pe gat o sa ma urmareasca mult de-acum inainte. In terapie au fost cele mai groaznice clipe. A tipat, a plans, s-a zvarcolit, nu era coerent, de la un moment dat mi se facuse teama sa nu ne opreasca acolo. Nu mai spun de palmele si picioarele primite in clipele lui de neliniste. Dupa ce a venit medicul anestezist si i-au facut ceva pe branula, mi-a dormit tun vreo 3 ore. Cand s-a trezit era foarte linistit, a putut sa manance si sa bea cate putin, insa era foarte palid. Dureri a avut vreo 2 zile insa le-am tratat cu Nurofen. Acum e bine, iar copilul meu plin de energie, iar maine mergem sa-i scoata firele. Are doua suturi si sa vezi maine iar spectacol. Dar il cred mititelul, de cate ori a fost intepat, numai cand vede acum un halat alb si il cuprinde agitatia.
Rezultatul biopsiei nu il avem, va mai dura doua saptamani.
Alex este in vacanta, insa asteapta cu nerabdare sa inceapa scoala din nou. Ma si mira zelul ei, ea care inainte fugea de teme si responsabilitati.La scoala se descurca bine, insa trebuie sa reincepem sedintele la logoped pentru ca poceste anumite cuvinte. Trebuia sa incepem de la inceputul lunii, insa in toata agitatia avuta, nu am mai avut timp si pentru asta.
Mandarinutza, acomodare usoara la job!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC