Dulceturile si papanasii de 4 ani (439)
Raspunsuri - Pagina 6
rnico spune:
la multi ani stefan
sa fi sanatos, sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii!
la multi ani pt toti papanasii si toate dulceturile, pt fratii si surorile lor, pt mamicile care se sarbatoresc lunile astea

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
rnico spune:
annissia si noi am avut probleme cu numele de baieti iar alea de fete parca erau multe mute frumoase
succes
andreas mi_e imi place mult mult
rnico spune:
am vrut sa termin capitolul![]()
nu am reusit
duminica placuta tuturor!
va pup
fug la treburile mele ca vin copiii la 5
Andries spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Macar Maria se va bucura de prezenta printesei Aurora, este absolut innebunita dupa aceasta petrecere a bebelusilor, toata saptamana m-a intrebat : 'cate zile mai sunt pana duminica?' si a colorat, decupat si lipit diverse 'decoratiuni pentru petrecere' Iar in seara asta, dupa ce ne-am intors de la decorat m-a intreabat : cand mai mergem la o petrecere ? Ea, care era anti-petreceri, anti-copii ![]() Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Vezi, asta e cea mai mare rasplata pentru munca depusa, sa-ti vezi copiii cum infloresc!!

danuta36 spune:
La multi ani Alesia!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata!
Multa sanatate bolnaviorilor!
Erina,Rox,Luy multumim 
Annisia,imi plac numele pe care le-ai ales..
Miruna nu si-a revenit complet,dar nu mai are accese de tuse asa dese..mi-a dat pediatra trimitere la analize de scaun si sange,merg saptamana viitoare sa o programez pe Miru,deja mi-e groaza mie,ca pana acum nu i-a luat sange din vena,numai din deget,cand era mica mica..
isabeluta spune:
La multi ani dragi dulcetzuri si papanashi!!!!
Pupici multi de la noi! Prin mami insa...azi ne-am intors din spital dupa o cura de penicilina inj...din cauza scarlatinei...crezi ca ii oferi ce-i mai bun...din pacate sunt si parintii care-si trimit copii bolnavi la gradi...
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isabeluta La multi ani dragi dulcetzuri si papanashi!!!! Pupici multi de la noi! Prin mami insa...azi ne-am intors din spital dupa o cura de penicilina inj...din cauza scarlatinei...crezi ca ii oferi ce-i mai bun...din pacate sunt si parintii care-si trimit copii bolnavi la gradi... Isabela mamica de Vlad Matei (22 septembrie 2007) |
Offf,Isabeluta,ce urat...

Cum naiba???????Scarlatina?????Bine c-ati trecut,nu vreau sa ma gandesc la Vladut insa!!Un
mare la baiat sa treaca si o
pentru mamica incercata!
mihailescu teodora spune:

Alesia!!!Rnico
sa-ti traiasca comorile!
Cum va mai descurcati in Franta???N-ai mai scris nimic despre voi!
Luy
esti minunata cu eforturile pe care le faci sa iasa lucrurile perfect!!!!
As fi fericita ca mamicile de la cealalta odisee sa realizeze si sa te aprecieze la fel de mult cum o facem noi aici!![]()

Cat despre Ilina,mi se rupe sufletelul de ea 
,mititica scumpa...aveti tratament acum???
Danuta
,stai linistita,o sa-i treaca lu' Miru si tusea,o sa faceti si analizele,ea va uita repede momentul,dar tu te vei linisti cand vei vedea ca lucrurile sunt in regula!
Eu nu-i dau lui Mihnea antibiotic niciodata fara analize de sange,sa vad ca e de natura bacteriana(infectioasa) problema.Asa ca noi am mai facut analize(si din degetel si din vena)!
rnico spune:
cat despre mine si franta: inca suntem la capitolul acomodare!
da, pare lunga perioada, dar e o perioada anevoioasa cu suisuri si coborasuri!
un prim punct pozitiv: nu mai e acel gol in stomac dimineata cand tre sa ma trezesc sa plec la serviciu, sau cand trebuie sa deschid gura si sa vorbesc (desi mi se intampla de multe ori sa fiu nevoita sa repet cele spuse la cererea interlocutorului
)
comunicarea imi da mari batai de cap, de la imposibilitatea de a intelege un banc la limitarea unei conversatii din lipsa de vocabular (si atunci te gandesti cate ai putea spune daca ai fi acasa, sau ce fain ai rade daca ai pricepe care e poanta

totusi la serviciu sunt multi concetateni cu care ma intalnesc intamplator in pauza de pranz, la masa, si atunci daca asezarea ne_o permite, purtam o frumoasa si bogata conversatie in romana
, daca nu, vorbim monosilabic si zambim des si cu subinteles![]()
si toti noii prieteni sunt romani![]()
e drept ca programu de lucru nu iti prea lasa loc de nimic, iar vecini avem doar 2, 2 neni, unu la parter si unu la etaju 2 celibatari![]()
e greu sa iti incepi emigrarea la o varsta avansata, cu 2 copii mici dupa tine, si mai ales cu cunostiinte limitate de franceza
dar nu imposibil![]()

inca mai pastez iluzia ca voi reveni in rom (in dezacord cu jumatate
)
mama, ce m_am intins, ca o placinta![]()

Ea, care era anti-petreceri, anti-copii
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
Vlad Matei (22 septembrie 2007)