Dulceturile si papanasii de 4 ani (439)
Raspunsuri - Pagina 14
Erina spune:
Oh Luiza prin ce ati trecut. Sper sa fie ultima imbolnavire de acest fel. Cred ca esti sfirsita.
Mamicile multumesc pentru incurajarile cu privire la David.
Am revenit de la PN. A dormit 3.5 ore in masina. A mincat acum 6 ore dar refuza masa de seara, cere lapte. Sper sa nu fie o durere in git.
S-a invatat rost sa manince din mers. Vrea sa manince singur iaurturi, etc- trei sferturi sunt pe bluza, pe canapea covor. De maine ii dau un sirop pentru stimularea apetitului.
Salutam poe toata lumea. Carpatina multumim pentru ca te vei ocupa cu mutarea grupului.
Roxali spune:
Multumesc fete dulci pentru toate ganduri si urarile bune adresate Soniei si mie(Voluntara -yaia?)
Ce sa mai zic ca nu am avut chef de nik si nici puterea de a mai scris , inca nu pot sa pricep cum doua pers mature, cu 2 copiloi nu reusesc sa se inteleaga
...e dureros , dar e un adevar...am fost pre indulgenta, buna , prea mama , dar gata ...
Luy esti nemaipomenita!De unde atata energie , da-mi si mie secretul![]()
Annisia frumos nume
incerc sa recuperez ceva
Roxali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Cioc-cioc! Va mai amintiti de noi?? Am venit sa uram LA MULTI ANI cu sanatate si noroc! tuturor papanasilor si dulcetelor care au implint 4 anisori!!! Si sa va intrebam cati dintre voi nu au facut vaccinul de 4 anisori?? Noi nu prea am mai fost perfect sanatosi in ultima vreme, ca, deh, am inceput gradinita! Cris este un baiat mare si cuminte, foarte politicos si matur, care ma incanta in fiecare zi!!! La gradi am schimbat grupa si accepta noua colectivitate, ceea ce ma bucura. Am rasfoit putintel si va gasesc la fel de veseli/e si in verva! andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo la noi il putem face si la 5 ani |
Roxali spune:
Valentina esti intr-adevar o supermama...cred ca muream si inviam numai ptr baiat, dar se vede ca stii sa traiesti ptr altii
Sabina 
Annisia poate Edoardo(Edi, iedutul mami)...
Roxali spune:
Ligeea minunata surpriza ...ani au trecut si la mine mult mai multi
, dar ridurile nu m-au obsedat, ai mult kg mele si buna dispozitie![]()
Ne-am pregatit si noi ptr Halloween, vrand nevrand, baiatul va pleca cu colegii, toti mascatii +petarde , iar noi vom astepta acasa "strigoii"![]()
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ligeea In rest anii incep sa se cunoasca -cand ai baiat de 8 ani nu mai esti ,,adolescenta " ci ...in ,,floarea varstei " ligeea |
Nu sunt deloc de acord!!!!Eu ma simt din ce in ce mai adolescenta!

Roxana_G spune:
Salutare salutare, incerc sa prind ultimele momente ale capitolului de la Scutece.
Am revenit si noi dupa vacanta, copiii s-au intors bine si de azi s-au pus pe programul obisnuit.
Ziceati de vaccin...L-am programat pe Andrei miercuri, sa speram ca pana atunci nu mai recolteaza muci si tuse.
Sanatate tuturor va dorim, si in special micutei Irina de Luy! Cred ca fost tare greu.
Si cu intarziere:
Mircea
si
Eliza
! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Ali, cum a iesit petrecerea?
Erina,
felicitari lui David pentru progrese.
Ligeea,
ma bucur tare ca ai postat. E drept ca ne cresc copiii mai repede decat ne gandeam noi. Ce o sa fac dupa Floarea copilariei? O sa ma bucur de fiecare moment si sa postez cu drag si la sectiunea Nepoti cand o sa fiu bunica.
bernix spune:
Buna dimineata, fete dragi!
Imi fac si eu simtita prezenta in ultima zi de scutece...
Citind ce ati ascris mi-am amintit aseara cum a fost primul revelion cu voi, pe forum, cu cata nerabdare s-a asteptat miezul noptii.
Eu cam asa ma simt acum, nerabdatoare sa vad ce o sa ne aduca Floarea Copilariei. Carpatina, multumim tare ca ne deschizi tu usa!
bernix spune:
Luy, sanatate Irinei si tuturor celorlalti bolnaviori!
Bafta multa sa scapati de fecbra celor care si-au programat vaccinul. Pediatra Anei zice ca sunt foarte posibile reactii, cu febra cateva zile, pt ca e un vaccin pe care organismul il cunoaste si poate reactiona vehement in prezenta lui. Pe mine una m-a cam sp-eriat si, desi a fost recomandat cu caldura, am ales sa-l aman. Nu stiu inca pana cand, poate pana vom prinde cateva zile fara muci si hornaieli in care sa-mi pot lua si concediu sa supraveghez copilul.
bernix spune:
Ana e si ea de astazi la gradinita. V-am spus ca-i incantata de educatoare si extrem de cuminte? Se dedubleaza usor, e zmeu acasa si extrem de docila acolo.
Rox, multam de povestirile despre gradinita lui Andrei!
Citind postarile tale am observat si eu ca Domnisoara Anisoala isi face bine treaba. A pus si Ana muraturi si a facut compot din fructe de toamna la gradi,iar o alta saptamana a fost dedicata florilor de toamna si mi-a si spus vreo doua poezii.
Vorbeati la un moment dat de litere si sunerte. Nici fata mea nu pronunta r-ul ropmanesc, insa il recunoaste si il zice din gat, cum am invatat-o eu. Face si comentarii: "Asta-i litela aia de nu pot eu s-o zic". In rest, fara sa fi facut noi vreun efort, recunoaste toate literele si tasteaza la tastatura fara probleme dupa dictare. Cu scrisul insa stam foarte prost, in sensul ca refuza sa presteze fiind nemultumita ca nu-i iese prea usor.
E extrem de voluntara si ambitioasa, vrea sa fie mereu prima si face adevarate crize de plans cand iese pe locul doi. Asta ma cam sperie...