Nasterea la Arcadia - Iasi(23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

ZIUA BUNA!
MADA, mai e fetita in puseu?
mandruta mea, cateodata mesteca de parca ar avea o intreaga sarmaluta in gura , si cu buzele si cu limbuta..asa fac si bebeii vostri? inseamna ceva ? si inca o nedumerire..cand mananc eu, sta si se uita fix la mine o perioada apoi incepe sa tipe.cateodata daca mananc mar ii mai ating buzele cu o feliuta de mar si ii place .

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

Sa mestece, sa manance, invata prin imitatie. faptul ca o iei langa tine cand mananci e bine. Ca e curioasa e si mai bine. Se pregateste pentru diversificare. Acum studiaza, incet-incet va invata sa si imite. Nu e semn ca cere de mancare... invata, observa...e absolut normal.
pana una alta ea crede ca tu bagi in gura vreo zornaitoare ceva cum roade ea jucariile. Copii nu au pofte, nu le e pofta de nimic. Pentru ei lapte= hrana... restul lucrurilor sunt de ros fara rost
Nici 5 luni nu are, si marul atins cu limbuta e prea mult. Abia de se maturizeaza sistemul digestiv, marul poate fi un aliment inca prea acid pentru ea.
Tu faci cum vrei, evident

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

merci claumarcoci, am trecute cearceafurile absorbante de la Happy, sunt cate 5 bucati pe set... voi ce folositi? la ce fel de plasturi te referi? nici despre burtiere nu stiu prea multe, care ar fi cea mai buna,dar mai ales ce marime :( , recunosc ca inca nu am fost in farmacie sa ma interesez...

31+ Razvan-Teodor

Eu am de la Dalin cearceafuri absorbante (10buc), sunt mari dar le tai in jumatate si sunt super ok.
Plasture am luat Vivapore (10x20cm)
Burtiera mi-a luat sotul Sana cam 40 ron de la farmacia Aris, marimea L cred (talie 90-98) initial imi luase M si imi era mica. Nu e chiar asa super ca cea de la Arcadia, dar eu nu cred k se merita 130 ron pentru 2-3 zile.
Doctorul a spus sa nu o port mai mult pentru ca o sa imi atarne burta

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Mie mi s-a tras burta mult mai repede cu burtiera, plus ca noaptea ma ajuta enorm sa sar din pat la bebe si am dat 90 si un pic la sensiblu, si mie dr mi-a zis cand am fost la scos firele ca nu e nevoie sa o mai port, dar nu am ascultat.
Plasturele e tot asa,uitasem cum se cheama.
Cearceaful de la Panda e mai mic, ca la celelalta le taiam si faceam toata casa vata din el
Lena ce face bebelina Maia??

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

IONELA MULTUMESC FRUMOS PT RASPUNS, CA DE OBICEI MA SCOTI DIN CEATA SI IMI SUNT ,CA INTOTDEUNA, F PRETIOASE SI AJUTATOARE INFORMATIILE DE LA TINE
IN leg cu marul, asa e, ma gandeam eu ca nu e f potrivit fiind acid pt stomaceul ei, i-am dat de maxim 5 ori intr-o luna,si am obs ca la putin timp dupa ce-i dau face kk.
ASTA e un motiv pt care eu nu vreau sa incep diversificarea cu sucul de mere, ci alegerea mea vor fi cerealele, amestecate cu laptele meu,mai ales ca e mai slabuta.dar asta peste vreo luna,peste 9 zile are abia 5 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

waaaaau ce am facut aici, ma scuzati, e opera fiica-mii,tocmai o luasem in brate si probabil a avut si ea ceva de spus atingandu-mi tastatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Claudia la mine s-a tras deja bine, nici nu mai simt nevoia de burtiera, plus ca noaptea nu tb sa sar din pat pentru ca pitica e langa mine. Azia venit patutul si o sa incerc sa o culc in el... sa vedem ce iese. As opta mai mult ziua pentru patut si noaptea cu noi
Cele de la Dalin sunt super ok, chiar nu iese deloc vata si pretul este bun... Nu mai stiu cat, dar erau mult mai ieftine decat cele de la Happy.

Maia e bine: papa, se joaca si doarme. Putin sta fara sa doarma...
Oricum e o dulceata si imi vine sa o mananc. In rest probleme nu am avut, noaptea o trezeam la 3h sa manance, dar de noaptea trecuta astept semn de la Maia. Se trezeste cam la 4-5 h.

Cori, pai vrea si pitica sa isi puna semnatura pe mesaj

Mergi la inceput

Mamici voi ce fel de sutien pentru alaptare aveti?

Eu am luat unul de la Anis si mi se pare foarte incomod sau poate sunt sanii mei sensibili acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:

Mamici voi ce fel de sutien pentru alaptare aveti?

Eu am luat unul de la Anis si mi se pare foarte incomod sau poate sunt sanii mei sensibili acum...

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

eu am cumparat bustiera pentru alaptat din carrefour, chiar din hypermarket si a folosit si o prietena de-a mea si-a fost foarte multumita de ele...

31+ Razvan-Teodor

Mergi la inceput

O sa ma gandesc si la bustiera
Eu as fi vrut sutien din bumbacel care sa se deschida in fata, dar nu am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:

O sa ma gandesc si la bustiera
Eu as fi vrut sutien din bumbacel care sa se deschida in fata, dar nu am gasit

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

LENA eu am cumparat sutien pt alaptat de la UNICONF din bumbac ,este un magazin in MOLDOVA MOOL la etajul 3 sau 4 intr-un colt ,in rand cu JOLIDON .a costat 30 ron ,daca poti trimite pe cineva sa intrebe mai intai ca eu cand am fost l-am cumparat pe ultimul ,poate au mai primit intre timp ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Buna dimi si de la noi,
Clauditza, Dada, ma bucur ca voi ati avut un feedback bun la dr ruginosu, se pare ca eu sunt cu ghinion, recunosc ca aveam o lista de intrebari si nu mi-a raspuns la nici una, ce a facut a fost doar sa-l asculte ca restul a facut asistenta, nu sunt neintelegatoare si pricep ca nasterile au prioritate, dar totusi....
Daniela noi stam in Tatarasi, si la lista ta as mai adauga cearcefuri absorbante si daca faci cezariana vreo 2 plasturi speciali si burtiera
Noi din pacate ne luptam cu colicii vineri nu stiam ce sa-i mai fac, in cele din urma am sunat dr seara si sambata dimineata la ora7.30 eram la consultatie, avem o gramada de gaze, ne-a dat alte picaturi si deocamdata e mai bine.
Ionela ne pregatim de galerie
Eu de la ora 8 ma chinui sa adorm bebe si cand il pun in patut se si trezeste ,il las acolo pana plange, apoi o iau de la capat, ceva sfaturi??
Va doresc o saptamana frumoasa, bebei sanatosi si pupam si burticile.

Claudia David Andrei 12 sept 2011

CLAUDIA baietelul meu e cu o saptamana mai mic ca al tau ,asta inseamna ca pe saptamana viitoare sa ma astept la niste colici ?? cum se manifesta? si cum procedezi ca sa mai treaca ,ai incercat alinan si nu a functionat?

Mergi la inceput