Nasterea la Arcadia - Iasi(23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Cori, copiii sunt diferiti. e bine sa o urmaresti atenta sa nu dea semne de deshidratare . stii deja: vesela, uda scutece, mananca bine cand vrea ea... fontanela....

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 38+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

IONELA, EA PAPA BINE LA 2-3 ORE..chiar si la o ora mai vrea ,ca de ex azi..a papat la 10 dar a mai vrut si la 11 putin si la 12 mai devreme putin,fontanela doctorita a zis ca e ok, cu veselia stam bine,mai ales cand ne jucam cu tati si la scutece e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

IONELA, EA PAPA BINE LA 2-3 ORE..chiar si la o ora mai vrea ,ca de ex azi..a papat la 10 dar a mai vrut si la 11 putin si la 12 mai devreme putin,fontanela doctorita a zis ca e ok, cu veselia stam bine,mai ales cand ne jucam cu tati si la scutece e ok.

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

Atunci.... zen. Ti-a dat si tie putin timp de odihna. E perfect

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 39+ cu Tudor

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

FETELOR VOI DE LA CATE LUNI LATI BAGAT IN CADA CU APA DE LA ROBINET?MIE IMI ESTE CAM FRICA!!!DAR TOTUSI AS VREA SA INAUGUREZ SI COLACELUL...PLUS CA BEBE MEU NU MAI ARE STARE IN CADITA LUI DA DIN MAINI SI DIN PICIOARE DE FACEM TOTI BAIE CARE STAM IN JURUL LUI!!!

lui CEZAR GABRIEL nascut pe 29.07.2011

Mergi la inceput

eu i-am facut baie cu apa de la robinet,fara fierbere sau altele..nu am vrut sa-i sensibilizez pielea,la fel mi-a facut si mie mama si nu am avut nicidata prb cu pielea,ba din contra.
plus de asta, nasa mea la fetita a fiert apa si acum ef sensibila..ii apar tot felul iritatii in diverse situatii sau locuri...de ex ..la buniici la tara, insa la baiat nu a mai facut asa ,l-a spalat cu apa direct de la robinet si el e ok..,asa ca m-a sfatuit sa fac baie cu apa direct de la robinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauditza89

FETELOR VOI DE LA CATE LUNI LATI BAGAT IN CADA CU APA DE LA ROBINET?MIE IMI ESTE CAM FRICA!!!DAR TOTUSI AS VREA SA INAUGUREZ SI COLACELUL...PLUS CA BEBE MEU NU MAI ARE STARE IN CADITA LUI DA DIN MAINI SI DIN PICIOARE DE FACEM TOTI BAIE CARE STAM IN JURUL LUI!!!

lui CEZAR GABRIEL nascut pe 29.07.2011

Clau
eu din prima zi am spalat fata cu apa de la robinet, nu avem nici o problema cu pielea, desi e blonda si are ten sensibil, nu a avut vreo iritatie..deci se poate!
Iar in cada, am bagat-o cu colacelul de la 6 sapt, am spalat bine cada cu pur de vase, am clatit-o bine si am dat startul la balaceala!!

Mergi la inceput

Ionela, azi e sarbataore mare!! 39! Esti pregatita?

Mergi la inceput

Fetelor, ce stiti de umidificatoare si purificatoare de aer? La ce sunt bune, daca sunt intr-adevar bune ? Si daca aveti si voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Da, Claudia e somnorici gagica mea. Noaptea asta am trezit-o la 5h.

Fetelor la voi bebe-ul plange dupa baita... bombonica mea e ok la spalat, dar cand incep sa ii sterg ochii, nasucul apoi masaj face tare urat

Clauditza, eu din prima zi am bagato cu apa de la robinet si am vaga impresie ca la fel fac si cei de la Arcadia... nu cred k e fiarta apa de la robinetul lor
Ieri a insistat soarca mea sa punem fiarta, dar dupa ce pleaca o trec inapoi la apa de la robinet, probabil .

Madline, eu stiu ca umidificatoarele sunt ok, mai ales iarna cand dai drumul la caldura si se usuca aerul, dar tb sa ai si higrometru ca sa nu fie umiditatea prea mare; ca nici asa nu e bine.

Eu azi am fost la stomatolog. Am hranito inainte de a pleca si i-am lasat 90ml lapte la frigider si vreo 20 storsi dimineata la temp camerei. a plans foarte mult si nu prea vroia lapticul cu seringa... abia la final s-a prins de chestie si manca cu seringa.
Eu am incercat sa storc tot din sani... dar ce inseamna tot, ca stiu ca laptele se produce permanent.

Mergi la inceput