Strugurasi de Sept-Oct2011-Haideti fetele!!!!(122)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

LORE.. mamele noastre sunt surori? a mea imi repeta de pe acu ca daca continui asa nu o sa stea cu Ele cand merg la munca... Ele a depasit faza cu statu la titi, insa cu bratele lui mami nu, mai sta si la altii in brate insa cand e obosita, o doare burtica , numai eu sunt bune... eu nici nu ma chinui sa o dezvat, daca fetita asta simte , asta fac, de asta stau acasa sa ma ocup de copil..

credeam ca frisoanele astea denota o carenta.. eu ziua stau imbracata cu un maieu decoltat si peste o bluza mai groasa de trening cu fermoar , desfac fernoarul, dau maieul in jos si asa papam, iar eu nu mai stau dezbracata ...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza, cautati-va de lipsa de calciu. eu am luatg calciu gluconic si mi-au trecut transpiratiile.
eu am avut un episod aiurea ieri cu bibi. a refuzat tzatzi la 2 mese... facea iar criza de isterie cum o apropiam de mamelon...
mi-a fost frica rau azi noapte ca iar face crize, dar a mancat de 2 ori de la tzatzi. o data la 3 si o data la 6 cu stat cate o ora si molfait.
la 10 i-a dat mamaie un pic de biba ca eu dormeam si acum o astept sa faca un pic de oki sa vedem daca face crize sau nu...
sper sa n-am surprize

mamica de Beatrice Ana - 26.09.2011

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

rach , felicitari pt apartament

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

RACH ,... super.. sa aveti parte de multa fericire in 3 ( sau 4 ?) in casuta voastra..

MAY . aveai cumva sanul prea plin/tensionat cand l-a refuzat?

JADE cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Ziua buna!
Am intrat sa va spun ca pe 30.09 ora 18.55 am nascut-o pe Madalina Maria.A avut 2500 g, apgar 10 si am nascut prin cezariana.
Suntem de 2 saptamani acasa si inca ne mai acomodam una cu alta.Laptic este, dar cateodata suntem mai lenese si nu vrem sa luam sanul.Asta cred ca in mare se datoreaza si biberonului din spital;eu am avut mici complicatii si revenirea mea a fost mai lunga.
In rest suntem bine, fericiti si un pic zombi de nesomn.
Intru sa mai cer sfaturi, va citesc , dar nu intotdeauna apuc sa si scriu.
Va pup pe toate si pe bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Felicitari Racheel. O sa fie foarte bine in noua casuta. Sunt convinsa.

Sei, a mea a dormit de la 12 la 8 dimineata noaptea asta , dar parca nu as mai lasao sa doarma asa mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Citat:
citat din mesajul lui marryan
[Bunny ma bucur ca esti mult mai relaxata, te vezi cu prietenii,la fel ma bucur ca nu aveti colici , nici sa nu aveti
ia zi-mi si mie ce fel de ceai minune folosesti
Despre bb2 nu are nimika daca vine mai devreme decit e planificat?

aaaaa avem si colicei, strangem picioruse, pumnuti si ne rosim toata de durere...dar nu dureaza mult, banuiesc ca de-acum incep si la noi de la 3 saptamani in sus incep adevaratele crize, nu¿

uite www.magazin-naturist.ro/ceaiuri/african-dawn,-ceai-rooibos,-50-grame---1919" target="_blank">aici am gasit o varianta in romaneste a ceaiului Rooibos
In unele tari se da si bebeilor, eu n-am curaj inca, il beau eu. E bun la digestie, insomnii, stres...relaxant!

Azinoapte am stat si noi o ora cu okii pe pereti, daca ziua doarme bine, candva trebuie sa-si si studieze caruselul, camera, una alta, nu¿

intrebare tuturor: faceti intuneric total in camera noaptea¿ ca eu mai las pe hol lumina aprinsa, si usa deschisa...dar cred ca fac rau...

am baut un pahar de sana...om vedea ce cade pe noi

Dbunny cu Daniel (23.11.2006) si Noa (1.oct.2o11)

Dbunny multumesc pentru link, am sa ma documentezi despre ceai si vad pe unde il mai pot gasi... banuesc si la noi.

daaa colicii vin adevarat pe la 3-4 sapt dar sa te inarmezi cu muuulta rabdare

noi stam cu o veioza de 30 watti toata noaptea aprinsa din cauza ca valeria la inceput regurgita si noaptea si mii era frica sa las intuneric in casa.

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

seidana , suntem tot plangaciosi si coliciosi
in plus de asta , sunt suparata ca este f fonfait si mucios , iar sambata avem botezul
imi e teama cu frigul asta sa nu il ia mai rau...

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Marryan... am verificat cu cheile.. plangea , am inceput sa zgrangan cheile si tacut, dupa cateva secunde si-a intors capul, a facut ochii mari si gurita O, am mutat cheile in cealalta parte s-a intors dupa ele......
Dupa rosii nu face urat Valerica? Ele are niste colici infioratoare dupa ce le mananc..

Bunny.. la inceput lasam o lumina mica in camera ( o veioza) in timp am trecut la lampa de veghe , acum de cele mai multe ori sting toate luminile pt ca am obs ca doarme mai mult, si chiar daca se mai trezeste , fiind intuneric adoarme imediat, cand avea lumina se uita pe pereti..

Lena .. eu in casa la 22-23 grade o tin cu body lung, sosete, salopeta ( sau bluzita si pantalon) , cand sta in patut pun si patura pe ea , iar noaptea o bag in sac + paturica pe picioare ( e cand cu sacul doarme 7 h noaptea, insa la 6 dimineata cand se trezeste nu mai accepta nici sac nici nnimic numai patul meu,si de la 6 la 8.30 -9 mai bagam un somn impreuna...

Vezi SEI Elenuta e perfect sanatoasa nu te ingrijora poate e mai grasunica un pik si e mai lenosica dar sa vezi cind va incepe sa gingure eeee atunci vorbe cu ea

Valerica de la rosii nu are colici, am observat ca de la iaurturi avea asa ca de cum le am scos nu are asa crize, se motaie la scos pirturi si apoi tace chitic si doarme dusa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

NEata

Si la mine bebe papa la 4-5h noaptea si doarme mai tot timpul, foarte putin sta la joaca.
Ieri a regurgitat prima data, azi iar... sa o tin mai mult la verticala dupa masa?

Fetelor e prea subtire imbracata daca ii dau un body si o pereche de pantalonasi bumbac normal, adica nu gros (la noi sunt cam 23 24 grade in casa si o invelesc cu o paturica de obicei)?

Soacra mea zice k o tin cam dezbracata si ca are manutelesi piciorusele cam reci... intr-adevar nu sunt calde, dar nici reci gheata nu sunt.

Am imbracato acum in body cu maneca scurta, o bluzita si pantalonasi plusati si are manutele mai calde... oare o imbracam prea subtire?

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

Lena eu am in casa 24-25 de grade DAR din cauza ca spatiul e deschis sunt 100 m patrati cu tot cu living primul etaj si e deschis si nu simt acesti 25 de grade e mai rece si eu ii pun un body cu mineca lunga si o bluzita, iar la picioruse ii pun dresuri si ciorapei si deasupra o pereche de pantalonasi subtiri, cind doarme mai adaug o paturica de flis.

Mergi la inceput