intrebare donare de sange
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
aalina2003 spune:
ancadragoman,
asa s-a-ntamplat. nimeni nu a putut sa-mi ofere garantie 100%. mergeam la Centrul de Hematologie din Dr. Felix (din spatle spitalului Filantropia)lunar in ultimile luni de sarcina pentru monitorizare anticorpi antiRh, deci cunosteam atat asistentele cat si dr de la laborator. am ajuns si la directoarea centrului doar ca sa pun intrebarea asta. cat este de sigur? sangele pentru analize
l-a transportat sotul meu personal de la spital la Centru si inapoi. fetita mea avea 8 zile. apoi 14 zile, la a doua transfuzie.
mi s-a spus doar ca, in cazul copiilor, "se lucreaza cu grija".
pentru fetita mea era nevoie de sange grupa 0, Rh negativ. nici macar nu aveau sangele asta atunci in centru. mi-au spus ca vor chema din donatorii lor "cunoscuti" care vor dona, apoi vor face analize, vor pregati sangele si ne vor anunta. deci fiica-mea trebuia sa astepte pana cand veneau doantorii. dar daca donatorii luau o hepatita sau altceva cu o saptamana inainte sa doneze? nici macar n-ar fi iesit la analize.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Fetelor eu va cred numai ca na mi-a venit greu sa accept ca sangele recoltat azi il si baga la transfuzii.Eu ma gandeam ca ei au o banca si de acolo iau pentru ce au nevoie iar donatorii completeaza aceasta banca si sangele controlat fff bine.
Si fetita mea are aceasi grupa de sange.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
![](images/user_woman.png)
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya O analiza se face face pe loc, la toata lumea, dar nu stiu ce anume verifica. |
grupa de sange, hemoglobina si glicemia
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anaraluca/anaraluca.jpg)
anaraluca spune:
Multumesc pt raspunsuri,
Am aflat ca oricum nu pot dona acum pentru ca a trecut abia un an de la nastere si inca alaptez. Am gasit alti oameni cu suflet care sa doneze...
Da, au foarte multe reguli si e dificil pentru o familie sa fie refuzata la donare pentru un membru de-al ei. Parintii sunt in varsta, copii au avut boli care nu le permit, eu alaptez... Ii multumesc lui Dumnezeu pentru donatorii anonimi! Chiar salveaza vieti! Sa le dea Domnul numai bucurii! Cand sta sa moara cineva nici nu te mai intrebi daca un sange are sau nu nu stiu ce virus. Beneficiul vietii e mai mare decat riscul unei imbolnaviri.
Sanatate tuturor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
sangele e testat inainte de a trimite la spitale in principiu...
acuma, la concret, eu am primit trasnfuzii si m-am verificat de hep B la 9 luni si la un an jumate, si de Hiv si Hep C. Din fericire sunt ok. dar oricine face tranfuzii trebuie sa verifice astea dupa o perioada. In general 6 luni. E important.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo