Aspirante optimiste(722)FelicitariYlari,Stefulici!
Raspunsuri - Pagina 7
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bettercy La multi ani, Mihaela! Sa fii fericita si sa ai un bebe cat mai curand posibil. |
Multumesc sa ne dea DD la toate.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Bettercy, asa este, suferi enorm...si eu am pierdut cateva animalute, dar chiar e frumos sa ii ajuti...e ca si cum ai spune ca nu faci copii pentru ca se pot imbolnavi, pot avea accidente si tot asa...Eu am cules intodeauna animalute amarate de pe strada, deci oricum le-am salvat, n-am contribuit la inmultirea lor, am incercat sa le ofer o viata buna...acum, fiecare are sansa si sanatatea lui...unii au trait mai mult, altii mai putin, dar macar stiu ca le-am oferit un adapost.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
DenyAnd spune:
La multi ani Mihaela!
Multa sanatate si sa-ti implineasca dorinta mult asteptata ca in acest an sa ramai gravidutza
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
YLARI spune:
Seara buna fetelor,
Ah ce fericire sa scrii de pe un calculator, ma omoara faptul ca mi s-a stricat laptopul, acum sunt la mama si am dat drumul la desktopul lor...
Felicityhope, ba io sper sa ma tina cat mai mult, sa imi fie greata, sa imi fie rau, orice semn care sa imi spuna ca bebe e bine in burtica si creste. Dar iti multumesc oricum, inteleg ce vrei sa spui
Mihaelaaa, la multi ani scumpa noastra sa iti ajute bunul Dumnezeu sa iti implineasca dorinta, sa te vad graviduta cat de curand!
Gabyv felicitari ptr adoptie
Eu mi-am facut dosarelul, mi-am scris pe o foaie ce m-au invatat fetele si maine dimineata la Fundeni cu mine. De aceea am si venit la mama ca n-aveam cum sa iau fata la 6 dimineata cu mine, si mama sta si aproape (in pantelimon, ajung imediat)
Sunt un pic suparici ca azi n-am prea vorbit cu sotul (de obicei vb pe video messenger si e cat de cat suportabil fara el, ca il vad, il aud, nu e stresant ca nu costa nimic, etc.) dar azi a fost cu colegii lui sa vada nu stiu ce viaduct cel mai mare din Europa si a fost pe drumuri toata ziua, vreo 2-3 sms uri am schimbat si atat si sunt suparici din cauza asta.
Stefulici tu ce mai faci? Ma intrebai de simptome, pai inafara ca sanii au devenit foarte sensibili am un gust ciudat in gura si peste zi sunt foarte foarte obosita, dimineata imi este foarte foame si cam atat. Abia astept sa vad ce fac maine la Fundeni, si asa sunt foarte stresata ca am stat atatea zile, dar oricum nu a fost doamna U si mi-e frica sa nu se intample ceva dar sper sa nu am totusi atata ghinion. Si abia astept sa ajung si la eco peste doua saptamani, o sa imi fac programare astfel incat sa poate veni si sotul ca tot peste doua saptamani vine si el in tara. Nu o sa am liniste pana atunci... stiu ca nu e bine sa fiu asa, stiu ca ar trebui sa fiu optimista dar imi este si foarte teama. Nici macar n-am vizitat sectiunea Odiseea sarcinii... si asta cred ca spune multe. Oricum ma simt bine aici cu voi si in siguranta, stiu ca ma intelegeti.
Va pup.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
Mihaelafalt spune:
Deny, ylari si multumesc.
Ylari te astept maine cu vesti bune, te cred ca iti e dor de sotul tau, eu as fi terminata daca as fi departe de al meu, el pleaca dimineata dar seara e acasa.
Nu te mai panica si o sa vezi ca totul o sa fie bine, eu simt ca o sa fie bine.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Bettercy spune:
Asa este Alex, stiu ca ai dreptate, este parte din viata. M-a speriat putin experienta prietenei mele, daca ati fi vazut cu ce lacrimi de crocodil plangeau toti...sper sa-mi treaca in curand. : )
MeAlex spune:
La multi ani, Mihaela!
Ylari, esti protejata de tratament, e foarte bine, vei vedea acum daca iti da alt tratament. Oricum, de multe ori recomanda anticoagulant dupa ce se vede embrionul in uter. Stai linistita, esti in grafic.
Bucura-te de timpul asta in care esti singurica sa faci mai multe lucruri frumoase pentru tine si Eva. Profita de momentele in care vorbesti cu sotul pe messenger...revederea va fi frumoasa.
Hai, tin pumnii, daca e nevoie de ceva, imi scrii.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
YLARI spune:
Alex, Miha, merci de incurajari!
Alex, pe bune, acum nu imi da nimic? Hm pai si de ce cere sa vii la ea imediat ce ai test pozitiv? Nu inteleg... Am o prietena careia i-a dat imediat clexane, mai pierduse doua sarcini din care una ptr ca a intarziat vreo trei zile de la data testului pozitiv si pana a ajuns la ea, deci ptr prietena mea nu a fost suficient tratamentul bine, ea are si lupus anticoagulant si factorul V. Nu stiu ce mutatii are/daca are.
Hai ca am facut un pas mi-am pus un lilipie
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lbdf.lilypie.com/cRWrp3.png]bebedoiu[/url]
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
YLARI spune:
Vad ca tot nu imi iese semnatura. Niciodata nu mi-a placut formula asta cu paranteze si u ghilimele si cu url-uri
POZE
Mami de Eva scumpa
[url"http://lbdf.lilypie.com/cRWrp3.png