Aspirante optimiste(722)FelicitariYlari,Stefulici!
Raspunsuri - Pagina 3
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 Felicitari Yalari si Stefulici sa aveti sarcini usoare si cu bb la termen! Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos Florin 18 ani si +35 Matei Ioachim |
Ce ma bucur ca ai intrat, sarcina si nastere usoara iti doresc.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Fetelor eu sunt chiauna de somn, azi noapte sotul a fost la o petrecere cu colegii si m-a sunat spre dimineata sa ma duc dupa el, vreo 30 de km dar s-a oferit unul din ei sa il aduca acasa si l-am asteptat vreo ora pana a ajuns ca mi-am dat seama de la tel ca e ametit bine, ne-am culcat pe la 5 si la 7 m-am trezit ca aveam ceva urgent de rezolvat.
Plus ca aici e un frig si mai si da sa ninga cate un pic, abia acum am putut sa mananc si de acum ma bag in pat.
Fetelor oare ii afecteaza cu ceva bauta asta sotului la gigei, eu normal sunt in ziua 8 pana la ovulatie se rezolva nu?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
stefulici spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Fetelor eu sunt chiauna de somn, azi noapte sotul a fost la o petrecere cu colegii si m-a sunat spre dimineata sa ma duc dupa el, vreo 30 de km dar s-a oferit unul din ei sa il aduca acasa si l-am asteptat vreo ora pana a ajuns ca mi-am dat seama de la tel ca e ametit bine, ne-am culcat pe la 5 si la 7 m-am trezit ca aveam ceva urgent de rezolvat. Plus ca aici e un frig si mai si da sa ninga cate un pic, abia acum am putut sa mananc si de acum ma bag in pat. Fetelor oare ii afecteaza cu ceva bauta asta sotului la gigei, eu normal sunt in ziua 8 pana la ovulatie se rezolva nu? Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Eu zic ca se rezolva ... dc nu mai bea pana atunci!
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
Corina87 spune:
Mihaela eu stiu ca alcoolul se mentine in singe 72 de ore.Asa ca timp de 72 de ore eu asa cred ca gigeii is ametiti si ei.
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
lorena_86 spune:
buna fetelor
nu mai stiu care aspiranta a vazut ca sunt din nou optimista dar realitatea e alta....
eu nu ma simt asa deloc, ba chiar din contra
nu m-am simtit prea ok azi dar imi trece mie
am renuntat de tot la tratament de ciuda cand mi-a venit cm si de atunci am dureri mari de cap, stari de lesin si un rau general
e clar ca am devenit dependenta de pastile
diseara merg pe la prietena mea cu bebe si abia astept sa ma joc cu el, e un scump
ylari ti-am luat-o inainte cu capitolul
pup
lorena_86 spune:
mihaela, alcoolul omoara spermatozoizii dar asta daca se consuma in exces si in mod repetat
dar pt o asa la un chef nu are nimic, stai calma
m-am nteresat eu ca si al meu a comis-o in trecut la un chef exact in perioada fertila
daca el nu are probleme cu spermatozoizii nu e nici o problema
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui lorena_86 ylari ti-am luat-o inainte cu capitolul |
De fapt eu eram
Imi ziceam sa fac eu capitol nou pt ca tu erai ocupata cu munca.
Nu are nimic
Lore, faptul ca ai stare de rau e din cauza ca ai intrerupt tratamentul. Dupa cateva zile iti trece.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
lorena_86 spune:
doamne, deny iti jur ca la tine ma gandeam
nu stiu de ce am scris ylari
sper sa fie un semn bun si sa o urmez si eu la odisee luna asta
eu sunt doar z 7 dar deja am inceput prestatul
nu a fost programat ci spontan
la noapte am auzit ca o sa ninga aici
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui lorena_86 mihaela, alcoolul omoara spermatozoizii dar asta daca se consuma in exces si in mod repetat dar pt o asa la un chef nu are nimic, stai calma m-am nteresat eu ca si al meu a comis-o in trecut la un chef exact in perioada fertila daca el nu are probleme cu spermatozoizii nu e nici o problema |
A lore atunci nu am de ce sa imi fac griji ca bea din an in pasti dar cand bea ii e foarte rau si acum stau langa el cu magneziu.
Mersi
gabyv spune:
Buna si de la mine
Lore, te-am visat aseara, vorbeam cu tine pe yahoo, dar cu camera si imi aratai cum era zapada la tine in oras. Ah si eu te intrebam cum e cu burtica
In rest nimic nou la mine