Aspirante optimiste(722)FelicitariYlari,Stefulici!
Raspunsuri - Pagina 21
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui EllaR La multi ani scumpa cu intarziere! Iti doresc din suflet sa ti se implineasca visul cat mai repede si sa-ti tii odorul in brate! Te pup si inca o data Lamulti ani!
Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen! |
Multumesc.
Fetelor eu sunt rupta de oboseala ca de obicei, am plecat la 8 azi dimineata la cumparaturi pentru botez si dupa la scoala.Abia astept botezul mi-am imbracat azi finuta si m-am jucat cu ea e o scumpete de fetita o sa va pun si voua poze dupa botez.
In alta ordine de idei mi-am reprogramat eco maine in loc de joi sa vad ce iese si va spun, joi nu mai merg la judet si de asta am reprogramat sper ca nu e nimic doar maine sunt in ziua 12 si macar sa imi zica ce e pe acolo.
Ioana stai linistita si o sa vezi ce este dupa tratament.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Simo_82 spune:
Deny, pot sa te rog sa ma treci si pe mine in lista de aspirante?
Povestea mea: de 3 ani incercam fara rezultat pozitiv sa obtinem un sufletel al nostru. Am ovare micropolichistice, iar CM este f. neregulat. Am tinut tratament cu inductie de ovulatie, am facut chiar si o IA, dar din pacate fara rezultatele asteptate.
Dumnezeu sa ne ajute sa ne tinem copilasii in brate.
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd EllaR te-am trecut pe lista de aspirante. Sper ca nu te superi Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi |