Aspirante optimiste(722)FelicitariYlari,Stefulici!
Raspunsuri - Pagina 17
YLARI spune:
Stefulici si eu sper acelasi lucru. Ma mai gandesc cum spune Alex ca iau oricum tratament deja de trei luni fara intrerupere, sunt foarte constiincioasa din punctul acsta de vedere si imposibl sa nu ma ajute, sunt mult mai protejata decat in mai cand am cam si fumat si nici tratament nu luam. Asta ma incurajeaza si pe mn n-are cum sa fie apa de ploaie tratamentul. Vineri sau luni ma gandesc sa merg si la eco. Luni as avea sase saptamani, credeti ca e prea devreme?
Of ma scuzati ca am acaparat discutia azi, sunt stresata si eu...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
MeAlex spune:
Ylari, poti merge, la mine s-a vazut embrionul in uter de ambele dati, la 5 saptamani si cateva zile. S-ar putea sa prinzi si activitatea cardiaca.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
DenyAnd spune:
Ylari, nu te scuza ca ai acaparat discutia. Pt asta suntem aici, sa ne ajutam, sustinem unele pe altele.
Abia astept sa ne spui luni ca ai activitate cardiaca la bebedoi
Fii calma.
Daca instinctul iti spune ca nu ai incredere cu Fundeni, asculta-l si du-te la alt medic, cum a si facut Stefulici.
Eu nu am nimic de raportat decat ca va citesc ora de ora.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
Corina87 spune:
Alex mersi de parola.Am incarcat si eu ceva poze.Noapte buna.
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive second baby
Bettercy spune:
SS-Tzuky, ai grija de tine, draga mea. Sper sa fie totul bine!
Ylari, incearca sa te relaxezi. Faci tot ce tine de tine, analize, iei vitamine. Ai rabdare acum. O sa simti ca esti insarcinata dupa 6 saptamani, acum e prea mica sarcina.
Sper sa fie totul bine pentru amandoua!
ancadragoman spune:
Neata
Tzuky cum esti?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
SS-Tzuky spune:
citat din mesajul lui ancadragoman
Neata
Tzuky cum esti?
Neata fetelor!
Anca, saru' mina, e spre bine. Ieri cind am venit de la control, am avut citeva picaturi de rosu, dar mi-am inchipuit ca e de la control. Colul este inchis, bebeloiu' e bine, 3.4cm si da din minute ca nea nicu. A zis dr. ca n-am hematom, lichid amniotic intact, banuieste ca singerarea a fost dinafara uterului.
Acum e curat, slava Domnului!
Am interdictie la sex pina la nastere dar na, ce nu face mami pentru bebeloi
Acuma am 2 saptamini concediu medical, exact pina la transparenta nucala pe 2 nov. cind o sa ne vada si tati
O zi frumoasa va doresc!
P.S.: Ylari ma bucur ca ti-ai facut programari in alte parti, sper sa te lamuresti ca sa ai oleaca de liniste. Si da, cred ca esti protejata cu tratamentul pe care il iei, din cite am inteles eu taranca, mutatiile tale nu sunt din cele mai agresive.
Despre eco: la mine la 5 sapt si 6 zile s-a vazut embrionul (arata ca o virgulitza), la 6 sapt si 4 zile am vazut inimioara. Multa bafta, mamico!
11+ Doamne ajuta!
ancadragoman spune:
Ma bucur ca esti bine,ai grija si nu face efort sa eviti complicatiile.Placenta este lipita bine nu?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2