Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (58)
Raspunsuri - Pagina 17

Somleac spune:
Strumph multumesc pentru parola dar ceva nu este in regula ca mie mi s-a deschis cu vechea parola.??????
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

ailed_dota spune:
Fica-mea vb acum
in limba ei, de zici ca a facut curs de oratorie!Si am lasat-o cu ta-su ca azi a cam chiulit....
apropo, a facut un kk aia mica cat pe mine ma chinuia talentul...de i-am facut dus... i-a iesit prin pampers...
somleac, asa e... fiecare nastere e o poveste frumoasa. yasmy, si noi pe tine,
happy de acord cu tine cu laptele de vaca dar ai sa vezi in contextul discutiei ca eram de aceeasi parere cu tine
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Happiness_4_us spune:
Gata, sunt la zi, ma bag la somn.
L- am vazut pe bb Luca cel zambaret ca seamana cu mami Cris. E unn dulce si pare muuult mai mare, parca are vreun anisor.
Despre living, absolut superb si cu bun gust. Vreau si euuu.
Despre contul comun picasa ma abtin de la comentarii. Multumesc mult pentru parola, Strumph. Eu sunt de parere ca multe mamici citesc ce scriem si poate si vizioneaza pozele, insa nu mai apuca sa scrie. Asa mi se intampla si mie cand am perioade foarte aglomerate, cand sunt nedormita din n motive. Am avut o perioada, cand efectiv nu ajungeam sa postez sau postam numai strict si la obiect, cand cerrea cineva o informatie si nu primea raspuns. Sincer, sper sa nu mi se intample sa absentez o perioada, si sa se schimbe parola si sa fiu exclusa. tare rau mi- ar parea. La noi va urma o perioada mai grea, cu dus in Germania la inceput de dec ptr niste investigatii, plus intoarcerea in ian in Is, facut si desfacut bagaje si liste de cumparaturi.
nici nu vreau sa ma gandesc. Deci poate o sa postez mai rar sau deloc in perioada aia.
Oricum, in general, timp de DC imi fac dupa ce adorm copiii sau inainte de tzire, cand beau cafeaua. sper sa nu fiu atat de " rupta" incat sa- mi dispara placea asta.
Va .
Somn usor!

Happiness_4_us spune:
Ailed, iarta- ma! Da, am recitit pe urma. Sunt obosita asta e clar. A mai bine sa ma culc.
Te si inca o data- mi cer scuze.

Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Strumph multumesc pentru parola ![]() Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
Poate aveai activat sa- ti reaminteasca parola si ramane conectat contul. Daca dai sign out, nu te mai poti loga cat cu noua parola, ca si la mine era la fel

Somleac spune:
Asa , am vizionat
living frumos de scrish, o atmosfera calda de acasa. Bravo, visez cu ochii deschisi la clipa cand va fi si la noi gata. Scrish esti o finuta , nu stiu de ce dar mi te-am imaginat asa mai barbata. Luca e un scump, are un zambet ce ma topeste.
Bulinuta scumpa de maryM, ce privire smechera are. Waw si ce dintzoci frumosi arata si ea.
Ochisori superbi de Tea Maria. Sunt superbe pozele, mai ales aia cand sta tantosa pe scaunul stilat. Off si ce fustita de balerina are, o mananc toata si asa am pofta pe ceva dulce.
Andra si Vladut de Miki. Ce ochi superbi are micuta ta Miki. Ma bagati in boala cu caciulile voastre. Unde le gasiti???
Apropo de ochi Ilincuta mea are inca ochi albastri, credeti ca se mai schimba?
Na ca bauna
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happiness_4_us Ailed, iarta- ma! Da, am recitit pe urma. Sunt obosita asta e clar. A mai bine sa ma culc. Te ![]() ![]() |
nu e cazul de scuze , iubita

mami de fete frumoase:

ailed_dota spune:
Somleac, se zice ca se definitiveaza culoarea cand intarci....asa ca mai de asteptat..., eu sunt happy ca i-au ramas negrii lui Dodo...
Neatza! Si o cafea!
(2008)

ailed_dota spune:
Andra s-a trezit la 2 jumate, dar nu de tuse.. cred ca-i ramasese in obicei
si noi am adormit cu tv-ul deschis....cine stie.... si statea in 4 labe si se uita la noi zambind si ta-su s-a inmuiat de tot
si a luat-o in pat si radeau si vb de numa'A baut ceaiul si statea ca popandaul... Am pus-o in patutz, am inchis lumina si o simteam cum face sport
..as
ca am aprins lumina de veghe si i-a
m spus ca fetele cumintzi dorm la ora aia si ea e o fata cuminte si s-a intins pe burta cu
suzi in guritza si
Acum a baut bibe de lapte si sta la mine in bratze si vb ca fetele
, bine ea cu mam, ama bam bma etc...Ma duc sa fac cafeaua aia ca sa fie vb
(2008)

scrish spune:
neatza fetelor!!
ailed ce frumos momentul de aseara
happy multumim de aprecieri! la tine nu se pune problema sa ramai exclusa cu parola, chiar daca o mai schimbam tu tot o sa o primesti, stim ca esti fata serioasa
somleac multumesc! am noroc cu fizicul k altfel la cat de barbata sunt ramaneam singura glumesc, anii de studentie departe de casa m-au facut sa fiu destul de infipta si sa invat sa imi rezolv toate problemele, sa fiu barbata!
la noi in buc vad ca e un vant cumplit, nu imi place deloc vantul. astazi pe seara ne vin finii in vizita, ea mai are putin si naste, la inceputul lui decembrie de abia astept sa ii vad! pana una alta, merg la putina smotruiala ...off cum e treaba asta, parca niciodata nu se termina