Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Fetelor, voi ati dat gutuie la bebe? Eu am facut acum la cuptor, ca pe mar, cu scortisoara, dar stau in dubii...exista restrictii, ceva?

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Eu am luat carti din Real. Cartonate, solide, sa faca fata unei rasfoiri mai brutale.

Fetelor, se poate vota de mai multe ori aceeasi poza? Eu daca dau o data like imi apare apoi unlike. Sau fac eu ceva gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ANDUTA, si eu i-am dat gutuie, nu stiu sa existe vreo restrictie.

MADA, nu se poate da LIKE pe FB de mami multe ori. Daca te referi la PISCOTEL, ea participa la un concurs pe herdea.ro unde se poate vota o data pe zi.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mada..adica daca ai votat o data,ai dat like...te poti razgandii si dai unlike..adica nu mai votezi,nu iti mai place.

Andutza eu i-am dat gutuie,fiarta cu mar..ca un fel de compotel. nu stiu daca sunt restrictii,ma gandesc ca nu cruda pentru ca e innecacioasa.

Ziki..eu tot din Carrefour am luat carticele cu animle,pasari,sunete,iesite in relief..cu zornaieli sau fara.
In Diverta am gasit carticele ff interesante pentru ei cand mai cresc,le citesti si le explici. de ex am una ''250 lucruri pe care nu le stiai despre animale'' e animata,din carton gros,e foarte interesanta,cu animale domestice si salbatice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

la bcr depunem banii pt tunde ?!
vreau sa trimit sotul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Carmen, da, la BCR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Carmen..da la bcr!!!!
Andutza...si eu i-am dat gutuie cu mar..tot fierte..f bunasau gutuie foarta cu biscuiti..stai sa caut reteta si o scriu

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Ingrediente: 1 gutuie; 2 linguri zahar; pesmet din 4-5 biscuiti
Cum se procedeaza:

Taie gutuia si pune-o sa fiarba cu 2 lingurite de zahar. Apa trebuie sa treaca peste cu 2-3 degete.

Se fierbe pana gutuia devine foarte moale, apoi se paseaza foarte bine, se adauga 4-5 biscuiti pisati si cateva linguri din zeama in care a fiert gutuia.

Se serveste piureul ca atare, rece. Poti oferi copilului si zeama in care a fiert gutuia.
pofta buna!!!!!!!!!

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Uite o idee de un tort ceva mai sanatos. Tot nu merge pt aniversarea de 1 an ca are multe alune, dar poate pt cea de doi ani merge

http://bebster.ro/retete-copii-bebelusi-alimentatie-sanatoasa/tort-crud-cu-branza-fara-zahar-si-fara-cereale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

la bcr depunem banii pt tunde ?!
vreau sa trimit sotul !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

DA DRAGA MEA..SCUZE..ERAM BIZZZI ASTAZI

Mergi la inceput