Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ha! Ce chestie...n-am castigat niciodata la vreo tragere la sorti pana acu, cred ca e norocul fiica-mii

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Simo, Doloress, multumesc.

Suntem bine in general, eu alerg mai toata ziua dar nu ma plang ci ma bucur de fiecare moment (atunci cand nu-mi pierd rabdarea ().
Bebe creste are 10kg, mananca bine, n-a racit deloc, a dat febra asta uarata peste noi, dra zice ca e infectie urinara, eu am citit pe net si m-am speriat, fetele nu au avut infectii urinare. Azi insa i-au aparut pe tot corpul bubite si e posibil sa fie de fapt rozeola (daca nu e alergie la antibiotic ) Astept acum telefon de la doctora sa vedem ce si cum.

Ne chinuim insa cu dormitul, nu e chiar bun la somnul de noapte si nu-l doare nimic doar ca vrea cu mine in pat, managaiat, nici nu mai stiu ce vrea, uneori il las sa planga, acum ca a fost bolnavior iar l-am luat cu mine si suntem in cercul vicios.

Eu am scapat de toate kg-mele (mai stiti cand ne faceam probleme acum vre-un an, am zile mai usoare, altele mai grele, this is life . Cam astea-s vestile, ve mai scriu cand aflu rezultatele la problema lui Stefan

Pup bebicii si mamicile harnice si pricepute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Buna seara, Buburuze!

Tunde, nici al meu nu vroia la inceput sa stea in mei tai, se foia, se intorcea, ma impingea, dar dupa cateva incercari s-a obisnuit. Acum, dupa cum ziceam, adoarme super repede in el. Si ca tot vroiam sa-ti zic de mult: are Soniuca niste pulpanele, mama-mama. Iti vine sa le musti. Si felicitari pentru dintz!

Ziki, felicitari pentru bebe alpinist. Al meu n-are cum sa urce ca toate paturile/canapelele sunt inalte. Trebuie sa fiu atenta sa nu mai cada. De ceva vreme chiar incerc sa-l invat sa se dea jos din pat alunecand pe burta. Cand are chef, chiar asa procedeaza si aterizeaza destul de lin in funduletz. Oricum, vad ca de vreo 2-3 zile chiar exerseaza ridicari in picioruse apoi aterizari in fundulet. Si culmea ii place sa stea in patut (evident doar cand exerseaza).

Madalina, eu iarna trecuta i-am dat Oscilococcinum preventiv, cate 1 tub/saptamana. Nu stiu daca a fost efectul lui sau ca l-am imbracat adecvat si nu la-m dus in alglomeratie, dar atunci chiar nu a racit. Sper sa avem acelasi noroc si iarna asta, desi acum nu mi-a recomandat decat un tub daca intra in contact cu persoane virusate sau mergem in zone aglomerate (oricum le evit).

Simo, nu stiu daca ai spus, eu parca n-am citit: cum e masinuta noua? Te-ai obisnuit cu ea?

PufoasaLaura, sanatate puiutei! Ai grija sa o hidratezi bine.

Si eu trebuie sa iau aparatori de colturi si pentru prize. Cred ca tot la Ikea voi apela.

Cu doctorii, intr-adevar nu poti avea 100% incredere; pentru unii nici mai putin. Principul meu este sa cer parerea la 2-3 medici daca avem o problema, pentru ca gresesc si ei fie pentru ca sunt pur si simplu oameni si gresesc ca noi toti, fie pentru ca nu sunt bine pregatiti sau au fost bine pregatiti, dar nu mai sunt in pas cu noutatile medicale. Pai chiar stiu o mamica care ia dat bebelusului mar cu biscuite de pe la 5 luni ca asa i-a zis pediatra (o tipa in varsta). Deci, ce gluten, ce zahar!!!
Aaa, si aplec urechea mai mult la sfaturile pediatrilor care au si ei copii mici. Mi se par mai avizate parerile lor daca au trecut de curand prin aceleasi probleme.

Carmen, vreu si eu tutorialul cu Bazarul. Am niste jucarii aproape nefolosite de vandut. Foarte harnicutza ai fost. Muraturi si carne la oala, mmm.

Bebelu, eu am schimbat sticluta de Vigantol la o luna. Stiu ca s-a mai discutat pe aici ca poate nu-si are rostul, dar am facut-o ntotusi. Cea de fier am schimbat-o prima data, apoi nu.
Voi de ce ati trecut pe Vigantoleten? E mai puternic/slab

Zumzu, faci niste poze dementiale. Pe langa aparatul ala super, talentul din dotare, ai facut si ceva cursuri?

Fragrant, sa-ti dea D-zeu sanatate pentru ca ne-ai adus Camilia. Am terminat 30 fiole pe un dintisor si un coltzisor. Acum trebuie sa caut sa mai cumpar. (Eu tot nu-s impacata ca mai aveam sa-ti dau niste banuti, chiar de zici tu ca a fost ok.)

Adryii, bravo ca ai reusit sa dai toate kg jos. Eu mai am vreo 2 care se incapataneaza sa ramana. Dar azi am facut un pas spre eliminarea lor. Am fost sa vad programul la aerobic si locatia Sper sa ma apuc de sptamana viitoare.

Ieri si azi n-am scos nici eu bebele afara la plimbare. Ieri pentru ca am fost in vizita, azi pentru ca a batut vsantul prea tare. Sper ca maine sa fie ok, ca nu-mi place sa-l tin atata in casa. Azi, in schimb, am iesit eu ca simteam nevoia sa ma racoresc. Am fost la un shopping mic pentru bebe si o plimbare. I-am cumparat sosete cu talpa antiderapanta de la Miniblu. Mi se par super. Eu aveam sostete cu talpa de piele, gen opincutze, dar ii alunecau tot timpul din picioare. Astea mi se par super. Mai ales ca nu mai sta locului deloc.
Si la noi incasa e inca frig

Roxx, mi-a placut mult articolul despre bebe purtati. Bravo! Pe al lui Ziki inca n-am apucat sa-l citesc,; maine sper.

Voi stiti ca la 1 an trebuie sa facem 2 vaccinuri? Brr. Bine, ca mi-a zis ca le pot face si la distanta de o luna intre ele.

La multe lunite sarbatoritilor de azi! De fapt, pentru toti bebeii, pentru ca n-am mai reusit sa le urez pe luna asta!

Maine mai scriu si eu retete facute pentru bebe. Ca prea m-am intins.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

mimo unde mergi la sala? tu parca stateai pe langa mine?13 sept?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

multumesc..ma faceti sa rosesc
voi sunteti "publicul"meu
nu am facut nici un curs, dar am citit cate ceva

Mergi la inceput

Zumzu, sunt doua sali in incinta Electromagnetica (pe colt cu Liberty Center). Una are program si dimineata si seara, alta doar seara. In a doua se face aerobic dance. O sa ma duc cate o ora la ambele, apoi decid la care imi fac abonament. Si vrea si sotul , dar sa vedem cum facem cu bebe.

Mergi la inceput

E tarziu, nu mi-e somn si bebe sigur o sa se trezeasca pe la 2-3, ca nu prea a mancat in seara asta. Ma duc la dus, apoi ma bag in pat.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Seara buna shi de la noi,
Yeap am absentat motivat, am intrat in bucatarie shi am gatit;niste gratar cu zuchini shi ardei plus un sos cu ciuperci , da sosul a iesit demential, apoi prajitura cu iaurt shi o crema de lamaie, apoi niste baghetute crocante al la Laura shi bineanteles mancarea fiicamii, ma simt minunat au ras tot, am mai ramas cu parjitura la jumate darse rezolva pe maine, e adevarat ce e bun te shi ingrasa, maine mai am papa pt piticutza am facut portie dubla sa am shi pt maine.Am ramas cateva zile fara bona si-a luat lkiber de fapt a trebuity sa plece ca avea ceva urgent in familie, ma descurc....inca....
Pitixutza mea e in focuri ca ii dau shi dintii de sus dar ca sa nu zic tare shi in gura mare aici pe forum ca nu se stie.........e f. cuminte(ptiu, ptiu) sper sa nu o deochi.Am cantarit-o shi are 9.440, e un mic monstruletz, se agata de tot shi toate merge tinuta vrea deja s aste dor tinuta de o mana ceea ce evident nu se poate ca in sec 2 e pe jos, trece pragurile cu o viteza......shi se tine de usi.

Piticul mare a inceput gradinitza shi e f. incantat ca a primit multe chestii noi de la buni a lui , au fost in we la cumparaturi shi a cheltuit soacra-mea o groaza de bani cu el, plus in fiecare zi e asteptat de la gradi cu o jucarie noua, zici ca e domnul Goe.

Am facut planurile de revelion , pun casa la bataie pentru prieteni shi cunoscuti caci dau un party,desi in fiecare an am petrecut la Cota 1400 la Sinaia, anul asta lipsesc, ma reantorc la anul, daaaaaaaaaaaaaaaaaa cu dezmatz shi baute ca in facultate de-abia astept sa vad ce o sa iasa.Pe astia micii shi bunici ii mut in apartamentul cu 4 camere pe perioada sarbatorilor sa pot sa-mi fac de cap ca lumea, bag muzica anii 80, fara manele, shi romaneasca dar ca lumea, plus de petrecere!!!
Am stabilit shi meniul deja e batut in cuie!!!

Dedicutz iti trimit un PM, vreu sa te intreb ceva personal shi o parere daca se poate!!!

Roxx eu zic sa mergeti, Viena e un oras minunat shi au grija cei de la restaurant sa faca mancarea buna shi pt cea mica asta sa fie ultima problema, targul de Craciun e ceva de vis , e f. frumos iar orasul e magnific, eu in fiecare an il vizitez shi sunt uimita in fiecare an de ce vad!!!
Acum mi s-a pus pata sa plec la Istambul in bazar shi mai ales in cel egiptean, plus de vazut o tona de chestii, shi la shopping, ma duce sotzul meu sper ca pe 1 Martie, asa a promis, biletul de avion vorbeste...
Tunde ai PM!!!!
Ma bag la un film!!!
Simo felicitari de casutza shi sa fie intr-un ceas bun!!! Cum sunteti cu lucrarile?

Mergi la inceput

Intrebam shi eu dar nu cred ca ma baga nimeni in seama de unde s-au luat hainutzele alea, parca mada zicea ceva as vrea sa comand shi eu pt piticutza mea!! Merci fain!!!

Mergi la inceput

Tunde am o intrebare ce steamer ai luat tu ca as cam vrea sa-l shimb pe asta al meu s-a cam invechit shi vreau unul nou, ma intereseaza de unde shi cat!!!!

Carmen vreau shi eu PM cu bazarul,cum sa pun lucruri la vanzare in bazar, vand patutul lui asta mica cu 4 lenjerii facute pe comanda sa vedem cat iau pe el!!! Cum a fost la dermatolog?

Am shi eu o intrebare la cele care le-au venit balaurii prima data , a doua oara la ce interval au aparut ca la mine e pauza totala dupa ce mi-a venit prima data nu au mai aprut , am facut shi testul de sarcina shi nu sunt , deci........astept rasp sa vad daca au mai patit shi altele la fel ca mine!!!

Mergi la inceput