Sejur 3 Nopti cu plaja si mare-UNDE?
Am dori sa plecam de 1 decembrie, pt. 3 nopti (4 zile) intr-o zona calda, ca de frig sigur vom fi satui.
Avem 2 copii (3, resp. 6 ani) deci calatoriile foarte lungi se exclud.
Ma gandisem la Dubai initial
apoi la Insulele Canare
Ca Egiptul mi se pare cam nesigur, dupa tot ce arata la TV.
As dori niste sfaturi, idei, recomadari, daca cineva a mai fost si a venit incantat.
Va multumesc
Edit: am mai studiat problema - inspre Canare nu se poate decat cu escala - cred ca doar pt. 4 zile nu se merita; zborul dureaza ff mult.
Am mai vazut Tunisia ca destinatie calda
Raspunsuri
lavi02 spune:
In Tunisia dupa ultimele probleme politice nu stiu care mai e starea turismului. Noi am fost de revelion, o saptamana, cu scopul de a vizita. Temperaturile erau de pe la 5 grade sa zic dimineata, la vreo 15-16 la pranz, sa fi ajuns si la 18 intr-o zi. Cand era soare la pranz am vazut niste nordici pe sezlong in costum de baie, dar noi eram cu geci.
In plus de asta, in general sejururile prin agentii sunt facute la 7 zile, cred ca mai greu gasesti charter pentru 3 zile. Fara charter iesi scumpicel pt zboruri in afara Europei, mai ales daca mergi si cu copiii.
desprecopii spune:
Egiptul e f sigur.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
desprecopii spune:
Atentie, in insulele canare se fac zilele astea evacuari ale insulei Hierro datorita iminentei explozii vulcanice de acolo. Nu as alege tenerife in aceasta perioada mai ales pentru ca este o zona foarte intensa vulcanic.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
danamiha spune:
Eu nu as alege Tunisia iarna decat pt a vizita tara. Noi am fost la inceputul lui noiembrie, in urma cu 13 ani si a fost rece, am intrat in apa, putina plaja, dar nu recomand.
Vara mea s-a intors de 3 saptamani din Egipt, s-au simtit f.bine la Sharm el Sheikh, au avut zbor direct din Budapesta. Nu li s-a recomandat sa mearga la Cairo asa ca au mers in excursie la Petra in Iordania. Au fost cu niste prieteni care au un baiat de 10 ani, acesta a inotat cu delfinii.
Letitia1 spune:
Tarile arabe sint nesigure.
Hierro nu are nici o legatura cu tenerife, este si ea parte din insulele canare, dar asta nu inseamna nimic.
http://en.wikipedia.org/wiki/El_Hierro
Eu as alege Tenerife sau grand canaria. Nu stiu cum de nu ai gasit zbor direct, eu numai direct am fost si se fac 4 ore din UK, deci nu mi se pare mult deloc.