Bine v-am gasit!
Buna ziua tuturor,
citesc de mult forumurile desprecopii.com dar este pentru prima data cand mi-am facut curaj sa scriu.
Sunt mamica de 2 baieti mici, sub 3 ani.
Sunt din Bucuresti.
De abia astept sa ne cunoastem mai bine!
Raspunsuri
Kristina31 spune:
buna, sa te bucuri de baietei si multa sanatate, eu sunt tot mamica de baietel dar numai unul singur, pupicei si mai vb, tot noua sunt si eu aici
addya_21 spune:
fetele vreau si eu o parere....sau mai multe:)
sunt insarcinata in 5saptamani.de fapt nu stiu exact 5 sau 6,ma rog uni aflu exact.sotul meu este plecat din tara de 2 saptamanisi se intoarce la sfarsitul lui noiembrie.ce sa fac?le spun parintilor si socrilor k vor fi bunici sau nu?dupa calculele mele ar trebui sa am cam 11 saptamani cand se intoarce sotul,se vede burtica pana atunci?
sarcina usoara si bebelusi frumosi si sanatosi tuturor!
gigica76 spune:
In primul rand felicitari addya_21!Sotul tau stie deja ca esti insarcinata,nu-i asa? Ar fi frumos sa le dati vestea cea mare bunicilor impreuna,nu stiu in ce relatie esti cu ei dar eu nu as putea rezista sa nu-i spun mamei mele. Orice decizie ai lua,poti fi linistita ca la 11 saptamani burtica nu se vede inca.S-ar putea insa sa observe intre timp alte siptome ale sarcinii : greturi,ameteli,pofte,...Eu sunt mamica unui baietas de 8 luni,David Gabriel.
miapalaria spune:
Buna Addya_21,
in primul rand bine ai venit!
Referitor la intrebarea ta, stiu ca se recomanda ca pana in luna a 3-a sa nu se faca anuntul public pentru ca sarcina nu este definitiv fixata si se pot intampla multe. Sigur ca persoanele apropiate ar putea fi exceptate de la regula dar stii cum e cu un secret cunoscut de mai mult de 2 oameni....
Eu una nu cred ca as avea rabdare 3 luni pana sa spun la toata lumea si nici nu a fost cazul, pentru ca mie mi-a fost rau si a trebuit sa-mi iau concediu medical asa ca a aflat toata lumea tot de pe la 6-7 saptamani.