Sfarsit tragic pentru un sportiv de 23 de ani!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

mersi. perfect de acord cu tot ce spui, insa nu tineam sa ma lansez intr-o discutie comparativa despre sistemele medicale si veniturile pe care ele le aduc. pur si simplu imi daduse cu virgula.

am descoperit insa ca specialitatea mea e mai bine platita acolo decat imi imaginam eu (pe vremuri stiam ca e dupa anestezie si terapie intensiva - se pare ca nu-i)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

$326,000 este salariul anual inainte de income tax (pe unde la 33%...pot gresi dar acolo se invirte).

Malpractice insurance (in medie pe an in Florida, de exemplu) este $250,000 pe an (citeste bine te rog).

Anamaria

33% din 326,000 = 107,580.

326,000 - 107,580 - 250,000 = -31,580

in cazul asta sper ca salariul este totusi mai mare, fiindca altfel, dupa ce scade income taxu' si malpraxisu' deja vine cu bani de-acasa. nu-mi vine totusi sa cred ca pe toti medicii ii intretin nevestele, si ei fac munca asta doar asa, ca hobby.

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Ce crezi tu e treaba ta!
Cifra de $326k a scos-o XIO (repede de tot...cred ca-i salvata la favorite).

Ideea era ca aici doctori platesc rate foarte mari pentru asigurarea de malpraxis. Cea mai mare rata este pentru ObGyn (obstetrica/ginecologie)...normal, ratele variaza de la stat la stat.
In plus, daca ai gresit o data, ratele iti cresc ENORM.

Pe mine m-a deranjat ideea lui Xio ca e OK sa greseasca doctorul ca oricum se plateste din asigurare...ca si cind e un fleac. Doctorii muncesc foarte mult sa isi mentina aceasta asigurare (fara sigurare nu practici)...muncesc BINE si RESPONSABIL si ii si motiveaza sa NU GRESEASCA.

Restul conversatiilor despre casa si masina sint total irelevante.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Eu am impresia ca scriu "frunza" si tu incepi sa construiesti povesti nemuritoare.
unde am scris eu ca e ok sa greseasca si ca e un fleac?
jesus!
cat despre remarca ta ironica (cea cu favoritele), intri pe google, scrii in engleza doctor salary si intri pe primul link. Nu-i greu.
Si ca sa vezi ironie, matale ai fost cea cu salariile exemplificate, cota de mlpraxis, de platit facultatea si altele.
le-ai scos din vreun putz al gandirii sau le ai salvate tu de fapt, si ai presupus ca facem toti asa?
:)))))

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.

Mergi la inceput