Sfarsit tragic pentru un sportiv de 23 de ani!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Cu capul americanului mai ca nu s-a jucat fotbal si atunci oricum nu mai puteau sa-i faca nimic, el a murit din cauza ca 4 tigani au sarit pe el, nu ca l-a impins unul cu degetul si a cazut artistic.
http://www.ziare.com/sporturi/baschetbalist-american-ucis/marturie-cutremuratoare-in-cazul-baschetbalistului-ucis-la-giurgiu-1126768
Acum se reia ancheta, ca bravii nostri procurori au luat o teapa prima data bazandu-se pe spusele tiganilor.
Si pana la discutia de fond despre medicii romani, mai sunt cele despre clanurile tiganesti si interlopii barosani cu ceafa groasa, mercedesuri si lanturi de aur pe care politia se face ca nu-i vede.

Eu sunt revoltata la culme, pentru ca la noi nu s-a putut aplica legea, casele timisorenilor luate cu japca s-au transformat in palate, vilele din cele mai bune cartiere ale orasului au fost luate ilegal prin forta, amenintari, santaj, acte false si nu s-a luat nicio masura pana acum, cand s-au trezit germanii ca au facut tiganii evaziune fiscala la ei in tara si i-au cautat. Deci la noi se face curatenie cu strainii. Ptiu, scarba mi-e.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Pt. stabilirea acelui diagnostic trebuia CT. Aceea nu era o unitate de primire urgente, era cabinet medical dpdv al dotarilor, ca orice medic trebuie sa aiba la cabinet o trusa destinata primului ajutor (diferita fata de alte insititutii). Femeia a primit un om despre care stia ca era in coma alcoolica. Greselile ei le-am scris. daca avea vanatai se facea Rx, dar din cate imi amintesc nici ala nu era si oricum nu diagnostica hematomul.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.

Spitalul Giurgiu are laborator propriu disponibil non-stop, are aparat ptr Rx, doar CT nu se putea face. Medicul de garda a primit un pacient in coma cu urme de agresiune nu a facut investigatiile necesare si nici nu a trimis pacientul la un spital in care i se putea face un CT. Nu are rost sa dam vina pe lipsa de aparatura cand unii pediatrii din spitalul Giurgiu nu sunt in stare sa diagnosticheze o amigdalita pultacee acuta, sau macar sa se recunoasca depasiti si sa recomande un examen ORL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Citat:

Pt. stabilirea acelui diagnostic trebuia CT. Aceea nu era o unitate de primire urgente, era cabinet medical dpdv al dotarilor, ca orice medic trebuie sa aiba la cabinet o trusa destinata primului ajutor (diferita fata de alte insititutii). Femeia a primit un om despre care stia ca era in coma alcoolica. Greselile ei le-am scris. daca avea vanatai se facea Rx, dar din cate imi amintesc nici ala nu era si oricum nu diagnostica hematomul.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Spitalul Giurgiu are laborator propriu disponibil non-stop, are aparat ptr Rx, doar CT nu se putea face. Medicul de garda a primit un pacient in coma cu urme de agresiune nu a facut investigatiile necesare si nici nu a trimis pacientul la un spital in care i se putea face un CT. Nu are rost sa dam vina pe lipsa de aparatura cand unii pediatrii din spitalul Giurgiu nu sunt in stare sa diagnosticheze o amigdalita pultacee acuta, sau macar sa se recunoasca depasiti si sa recomande un examen ORL.

Eu iti spun ce a declarat Arafat: ca laborator nu exista, este unul particular care COLABOREAZA cu spitalul, CT nu exista, Rx nu stiu daca exista sau daca s-a facut.

Ingrid, s-a declarat ca a pimit un pumn, a picat si s-a lovit cu capul de o bordura.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca. Biata lui mama...trist ce se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:

Sanctiuni financiare s-au dat la medici si pana acum intr-o parte din cazurile mediatizate (alea reale), vedeti doctorita cu chiuretajul, a fost sanctionata dur. In alte tari se plateste mai scump pt. ca salariile sunt mai mari, iar peste tot se plateste din asigurarea de malpraxis.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

off-topic - Cine plateste asigurarea de malpraxis luna de luna...si stii cit costa?
OBGYNu' meu plateste mai mult de $600,000/an doar asigurarea. Fara chirie, echipament, staff, etc. Iar asigurarea mea il plateste pe el pentru consultatia mea anuala $75. Fa o socoteala mica...si apoi viseaza tu la salariile fabuloase ale medicilor in State.

on-topic - ma uimeste si pe mine faptul ca s-a reactionat asa urit la faptul ca s-au luat masuri. In rest...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ocebine, cat cazuri ai vazut in presa in care s-a scris ca POP ILIE sau X-lescu roman a primit despagubiri de x lei de pe urma malpraxisului doctoruluiY ?
Pe mine asta m-a deranjat cel mai tare, ca pentru un american si pentru ca erau sub lupa FBI s-au luat asa repede masurile de rigoare, iar pentru pacientii romani nu se misca mare lucru.

Iar banii pe care ii primesc pacientiipagubiti de malpraxix sunt de la statul roman, nu credeti ca ii da celebra ginecoloaga din buzunarul ei!Deci tot contribuabilul plateste greseala medicului, deci tot nu rezolva amre lucru.Daca ai pune medicul roman sa scoata din buzunar vreo 200.000 de euro in acest caz, sa vezi ca ar avea mult mai mult interes.Dar nu m-ar mira ca doamna sa ceara pensionare anticipata,si sa traiasca linistita din pensie.

Vezi celebra doamna procuror care este condamnata definitiv pentru luare de mita, dar i s-a aprobat pensionarea anticipata, si are o pensie de vreo 4 zerouri!Si traieste linistita, ba parca a dat si statul in judecata ca i-a taiat ceva din ea!Deci se poate in Romania orice!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

ocebine, cat cazuri ai vazut in presa in care s-a scris ca POP ILIE sau X-lescu roman a primit despagubiri de x lei de pe urma malpraxisului doctoruluiY ?
Pe mine asta m-a deranjat cel mai tare, ca pentru un american si pentru ca erau sub lupa FBI s-au luat asa repede masurile de rigoare, iar pentru pacientii romani nu se misca mare lucru.

In esenta, decit sa se fi luat masurile de rigoare pentru un american, mai bine nu se luau de loc si lumea era in continuare multumita de mersul normal al lucrurilor. Am inteles acum...

Nu urmaresc presa...urmaresc reactiilor celor de rind, ca mine. Mi se pare mult mai indicativ la nivel de societate.

Anamaria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Citat:

Sanctiuni financiare s-au dat la medici si pana acum intr-o parte din cazurile mediatizate (alea reale), vedeti doctorita cu chiuretajul, a fost sanctionata dur. In alte tari se plateste mai scump pt. ca salariile sunt mai mari, iar peste tot se plateste din asigurarea de malpraxis.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

off-topic - Cine plateste asigurarea de malpraxis luna de luna...si stii cit costa?
OBGYNu' meu plateste mai mult de $600,000/an doar asigurarea. Fara chirie, echipament, staff, etc. Iar asigurarea mea il plateste pe el pentru consultatia mea anuala $75. Fa o socoteala mica...si apoi viseaza tu la salariile fabuloase ale medicilor in State.

on-topic - ma uimeste si pe mine faptul ca s-a reactionat asa urit la faptul ca s-au luat masuri. In rest...

Anamaria

In America medicii au cele mai mari salarii.
Visez asta?

Olim, exceptand rezidentii, toti medicii au asigurare obligatorie de malpraxis la care platesc din salariu.
Nu statul roman plateste in cazurile de malpraxis, cu medicul, respectiv spitalul daca se face vinovata conducerea.
toate cazurile in care pacientul a castigat au fost solutionate prin amenda.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Citat:

In America medicii au cele mai mari salarii.
Visez asta?

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Da, visezi. Ti se spune repetat cu cifre si informatii exacte.

Anamaria

Mergi la inceput

Specialty Median salary (USD)
Average salary/hour (USD)
Anesthesiology 331,000 to $423,507

Dermatology 313,100 to $480,088
103
Emergency medicine 239,000 to $316,296
87
Cardiac Surgery 218,684 to $500,000

Family practice 175,000 to $220,196
58
Internal medicine 184,200 to $231,691
58
Neurology 213,000 to $301,327
93
Obstetrics and Gynecology 251,500 to $326,924
83
Ophthalmology 150,000 to $351,000

Orthopedic surgery 397,879 to $600,000

Otolaryngology 191,000 to $393,000

Pathology 239,000 to $331,842

Pediatrics 160,111 to $228,750
69
Psychiatry 173,800 to $248,198
72
Radiology (diagnostic) 377,300 to $478,000

Surgery (general) 284,642 to $383,333

Urology 331,192 to $443,518

Neurological surgery 350,000 to $705,000
132
Plastic surgery 265,000 to $500,000
114
Gastroenterology 251,026 to $396,450
93
Pulmonology 165,000 to $365,875
72

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput