INSEMINARE 82

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Tinuta draga mea ,
Asa o veste minunata ne-ai dat !!!!!!!!!!!!! Felicitari din toata inima , sa ai o sarcina usoara si la termen!!
Am inteles corect ca ai reusit sa ramai insarcinata natural??
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Pentru Lauri, Angelica , Alexa tin pumnii stransi , stransi pentru reusita voastra !! De data asta trebuie sa fie cu ochisori .. neaparattttt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

Multumesc alexa
Vestea este ca dupa 4 ani de incercari si 3 de alergat si cheltuit prin spitale in care am facut (HSG, Laparoscopie, Tratament endometrioza, 3 IA cu Tutunaru, alta cu Albu la MF(la care am facut stimulare aproape ca de FIV), si un fiv cu ICSI reusit, dar cu sarcina oprita la 6 saptamani tot cu Albu la MF, am acum un bb de 9 saptamani pe care Doamne Doamne ni l-a facut cadou cand ne pregateam de un alt fiv. Asta insemna alti bani cheltuiti...., fetelor, Doamne Doamne cred ca stie mai bine decat noi cat putem duce. Sincer.., ne aruncam in al doilea fiv fara banii necesari, ne facusem planurile cum sa imprumutam banii, dar cum ii vom da inapoi.... era doar
Credinta la Dumnezeu.
Acum ne rugam sa fie sanatos bb si sa-l tinem in brate peste 7 luni.

Tinuta

FELICITARI !! SARCINA USOARA ,UN BEBE SANATOS SI FRUMOS.

Tinuta ma bucur f mult pt tine .Tu esti dovada ca minuni exista si ca ele apar in viata noastra atunci cand ne asteptam mai putin.
Si totusi ai ramas insarcinata natural cu toate ca ai anticorpi antispermatici .
Sa stii ca reusita da imi da si mie mai multe sperante.
si ai grija de tine si de

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Alexa , Lauri ,Angelica bafta multa sa fie cu ochisori

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Da aruam, am anicorpi antispermatici care-mi umbreau zilele de 3 ani. Nici mie nu-mi vine sa cred, parca este un vis, n-am crezut niciodata ca-i voi putea invinge.
Acum ar fi frumos sa merg la dr Mihalache("Amica danei") care in urma cu 3 ani, mai ca m-a dat afara din cabinet cu expresia" EU NU-ti pot scoate anticorpii astia din sange, si EU NU FAC FIV, CAUTA-TI UN DOCTOR CARE FACE FIV")
Eva, da, ai inteles foarte bine, am ramas natural"cum se facea pe vremea bunicii", vorba unei prietene dragi de pe forumul asta.
pici si bafta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Alexuta, tot marti am facut si eu inseminarea, la cabinet, pe la 17,30. Tu erai prin zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Tinuta, felicitari, felicitari, felicitari! Imi creste inima de bucurie pentru o noua reusita. E clar, toamna asta e cu noroc!

Eva si Aruam, multumim pentru incurajari si urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy_mary78 spune:

buna fetelor!
ma alatur si eu voua in lupta pentru un bebe!
va marturisesc ca de 6 ani tot sper sa vina barza si pe la noi dar nimik! am tot facut analizele atat eu si sotulmeu si cik nu ar fi nici o prob sa raman , desi au fost mom cand au fost prob cu spwermograma sotului k nu avea cele mai bune valori!drept urmare am recurs la o stimulare ovariana pe care am inceput-o de astazi cu GONAL F, timp de 5 zile, iar in a 6-a zi treb sa ma prezint din nou la dr , nu stiu pt ce alt medicament! uimirea mea afost ca desi am discutat cu dr Onofreiescu inainte si mi-a spus k aveam sanse f mari doar cu stimulare( noi initial am mers la clinica ca sa ne interesam de inseminare), astazi , colegii domnului dr mi-au spus k in functie de rezultatele de miercuri o sa vedem cand o sa programam inseminarea!!! deci am ramas fara replica!!!
intrebarea mea este! tratamentul pe care il fac eu acum este acelasi k si cel din schema pt inseminare? mentionez ca azi sunt in z3 de cm! o a doua intrebare ar fi in ce consta consultatia de miercuri care ar fi prima zi dupa tartamen( si a 10- de la prima zi a cm)
va ultumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Aruam si Eva multumesc pt urari.
Lauri, eu am facut dimineata. Luna asta ne testam in acelasi timp. Sper sa fie bine pt amandoua
Adarev cum a fost spermograma de azi?
Valy_mari tratamentul este acelasi si pt inseminare. La eco iti numara si masoara foliculii. Atunci cand acestia vor avea cel putin 18 mm iti va da un medicament pt spargerea lor si eliberarea ovulelor (pregnyl, ovitrelle). Cred ca sunt mai mute sanse de reusita la IA fata de o simpla stimulare.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

valy cred ca ai inteles gresit
eu cred ca la stimulare cu gonal f nici nu se putea sa nu fie vb decat de inseminare. probabil te cheama in ziua 10 sa vada ecografic cand sa faca inseminarea si sa-ti dea o injectie de declansare a ovulatiei.
eu habar nu am mai mult. nu am facut inseminari. am facut fiv dar in ungaria. sunt din iasi in schimb si inteleg dilemele cu onofriescu si tot medicii din iasi.....

Mergi la inceput