INSEMINARE 82
Raspunsuri - Pagina 17
dankutza spune:
Eva ce frumos arata bebicul din burtica ta.
Ai facut deja bitestul? Ti-a zis dr ce ar putea fi?
Mie la 12 saptamani si 5 zile, mi-a zis ca pare a fi fetita, dar nu poate spune sigur. Si fetita a fost.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BelissimaEva Miky, pata roz la 5 zile de la inseminare, nu poate fi decat de la nidatie .. ceea ce inseamna..!! Stiu ca nerabdarea este mare, dar nu faceti beta Hcg in ziua 10 de la IA pentru ca riscati sa va iasa niste valori care mai rau sa va bage in ceata.. din ziua 12 este perfect!! Vai, sunt moarta de nerabdare pentru voi , dragele mele ! Crisia , sa stii ca ma gandesc si la tine zilnic.. stiu ca zilele astea trebuie sa ne dai de veste,nu? (''); +12 weeks |
Sper sa rezist pana vineri macar , multumesc! sunt asa de dezamagita uneori ca nu am si eu ceva simptome dar ma gandesc totusi ca ar fi prea devreme, tu ai avut ceva simptome mai devreme de data la care ar fi trebuit sa apara menstruatia? Felicitari pentru sarcina, sa ai un bebe sanatos si mancacios
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
adarev spune:
Fetelor, sa aveti o zi buna. Nu am mai intrat ca deocamdata eu nu am vesti. Adica suntem intratament cu antibiotice si la inceputul lunii decembrie urmeaza histerosonografia. V-as multumi mult daca mi-a#539;i putea spune cum e procedura, in cazul in care a facut vreuna dintre voi. Eu o fac la Promed. Va pup pe toate.
BelissimaEva spune:
Miky, eu NU am avut vreun un simptom de care sa ma agat!! Nici durere de sani, nici de spate, nici de burta, nici .. nimic.. durerile de sani au aparut la cateva zile dupa test, iar greata la 6 sapatamani( iti povestesc situatia mea.. nu stiu in alte cazuri) dar eu zic ca nu ai motive sa fii dezamagita.. doar AI RABDARE si vineri vei vedea DUBLU !
(''); +12 weeks
BelissimaEva spune:
Dancutza, iti multumesc mult de tot,din toata inima !!
Bitestul l-am facut si a iesit minunat.. nici nu va mai trebui sa fac si triplu test
Ecografia am facut-o miercurea trecuta cand aveam 11 saptamani si 5 zile , iar bebicul arata de 12 saptamani si 5 zile.. dolofan rau heh
Mi s-a spus ca ar fi baietel .. in proportie de 99% dar nu asta ma interesa in momentul acela .. ci doream doar sa aud ca este bine , dezvoltat corespunzator si sanatos
Pe 14 decembrie, la urmatoarea ecografie, o sa stim 100% ce va fi si atunci vom incepe sa ne gandim la nume, si ce fel de hainute vom cumpara
(''); +12 weeks
evaioanna spune:
Buna seara,
Imi cer scuze ca dau buzna la voi pe topic si va rog frumos daca stiti sa ma lamuriti si pe mine...
Prietena mea a demarat luna aceasta o IA; i s-a dat de facut stimulare cu Menopur si Femara, din ziua 3 pana in ziua 8 (sub o anumita schema de tratament), iar apoi in ziua 8 dimineata prima eco de monitorizare; insa surpriza - la eco s-a vazut ca ovulase deja! A facut progesteronul in aceeasi zi si i-a demonstrat ca a ovulat, cu o valoare aproape de limita superioara a progesteronului in faza luteala.
Aveti idee ce s-ar fi putut intampla de a ovulat atat de repede? Credeti ca de vina ar fi putut fi tratamentul destul de puternic? Ori poate prima eco de monitorizare ar fi trebuit fi facuta mai devreme de ziua 8?
Multumesc frumos de raspunsuri si va doresc multa bafta, sa apara cat mai repede cele 2 liniute, sa fie IA-uri reusite din prima daca e posibil !
AlexaB spune:
Fetelor pentru voi sa stiti si sa va feriti.
Dna Dr Anca Moisa este o nemernica sau un dr incapabil, una din doua, sau poate chiar amandoua.
Cu ambele trompe infundate, cu depuneri si incarligari, m-a tinut un an de zile cu inseminari.
NU a avut bunul simt sa imi spuna ca nu are rost sa fac inseminari pana problema mea nu este rezolvata si trompele desfundate. A preferat sa ma chinuie psihic si sa imi ia banii in tot acest timp.
Feriti-va.
Multa sanate si mult noroc.
dankutza spune:
Am fost ieri la colposcopie. Nu e dureroasa, dar e ceva neplacut. In primul rand speculum ala rece si eu inghetata toata, m-a omorat. Apoi s-a chiolombit pe acolo cu microscopul si mi-a zis ca am colul curat, nici urma de rana. Eu am fost la spitalul Fundeni la o d-na ginecolog-oncolog. Cred ca nu se astepta sa nu gasesca nimic. Probabil ca m-a considerat un moft. Mi-a recoltat si un paps si trebuie sa astept ceva timp dupa el. M-am linistit!
Eva frumos ce povestesti tu acolo. Eu am facut si bi si triplu test. Am vrut sa fiu sigura! AM facut bine ca le-am facut pe amandoua pentru ca Herghelegiu imi spunea cu 5 zile inainte de nastere ca are copilul Sindromul Down. Pai daca nu aveam 2 teste pe acest lucru, il credeam, nenorocitul naibii.
Te poti pacalii cu baitelul, pt ca daca are cordonul ombilical intre picioare, zice ca e baiat. Intr-adevar, la morfofetala de 18-22 saptamani, spune cu siguranta ce e bebita! Dar important este sa fie sanatos!
Adi eu stiam ca ovulatia poate fi cel mai devreme la 9 zile. Parerea mea e ca i-a dat doze prea mari de medicamente. Trebuia sa fie monitorizata o luna- doua pt a vedea patternul ovulatiei si de abia apoi sa decida cat si de cand sa inceapa tratamentul.
Alexa inainte de a incepe inseminarile dr TREBUIE sa te trimita si la o HSG. Este obligatorie, ca degeaba bagi tu acolo, daca nu are cum sa se intample intalnirea. Imi pare rau ca esti dezamagita. Din pacate unii dr mai fac si greseli. SI Cezara are ceva scheletei in dulap.
Missy, Andra nu mai intrati pe aici sa ne mai spuneti ce ami faceti?
lauricea2002 spune:
Draga mea Dankutza, ce mult ma bucur pentru colposcopie! Poate va fi ok si Pap's, dupa tratamentul luat.
cristina.ela spune:
AlexaB, ai dreptate, nu trebuia sa faci IA inainte de alte investigatii. Eu la Promed am primit o fisa in care apar toate investigatiile anterioare oricarei proceduri de fertilizare.
Am facut tot ce tine de sange (inclusiv anticorpii antispermatici - care au iesit pozitivi cu putin peste limita), HSG (o trompa blocata de un polip, una OK), Histeroscopie operatorie cu extirpare polip endometrial si biopsie, secretii vaginale, culturi col, Papanicolau (toate excelente).
Nu am facut analizele genetice din lista, acestea fiind extrem de scumpe (in jur de 30-40 mil./partener). Nici trombofilie (meavand niciodata vreo sarcina). Oricum, am vazut ca tratamentul pe care-l primesc fetele cu trombofilie coincide cu ceea ce mi-a dat mir dr.
Abia dupa 3 IA mi-am dat seama ca problema nu e la mine...deci acum face el tratament naturist (dupa reteta Dankutzei). Nu am facut spermograma dupa 1 luna, dar am observat cu ochiul liber modificari ale acesteia. Am facut o recoltare acasa si am comparat cu probele pe care le avea inainte de IA. Desi Dankutza zice ca la sotul ei nu a crescut volumul noi am constatat acest lucru.
Oricum, ca volum el statea bine cand era diagnosticat cu normospermie (29 mil.), dar, chiar si atunci avea abia in jur de 20% forme normale.
Schimaba clinica sau dr., nu te mai chinui...