Brumarei de nov-dec 2011 (76) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

In sfarsit acasa, am fost la medicul de familie, unde evident a fost asa cum am crezut..doamna doctor imi calculeaza dupa rozeta ei DPN 8 decembrie deci acum avem 32 saptamani cronologic asa ca poate sa-mi dea prenatal, apoi se uita pe ultima ecografie pe care mi-a cerut-o, si pe care nenea doctorul a scris ca ecografic avem cu cele 12 zile mai putin(pe care le-am avut asa de la inceputul sarcinii), dar pe care a precizat ca marja de eroare este de aprox 15 zile...si brusc doamna doctor se pune iar pe calculat DPN si cand fac 32 saptamani dupa ecografie si apoi se intoarce spre mine si imi spune ca cel mai devreme imi da prenatal dupa 21 sau poate de pe 28 octombrie si ma intreaba daca nu cumva ma pot duce inca vreo 2 saptamani la munca si apoi sa-mi dea concediu..am crezut in clipa aia ca lesin de nervi..si am incercat sa ii explic..a mai citit apoi ecografia inca o data si apoi i-am zis ca ginecologul meu a zis sa nu ia in calcul ecografia pentru prenatal ca nu are relevanta necesara pentru asta...si mi-a zis intr-un final ca poate sa-mi dea de luni prenatal.....la care la cat de enervata eram i-am zis ca e bine si asa ...dar tot nu e bine ca eu mi-am luat concediul de odihna exact inainte de 14 oct data cu care mi-a zis ea ca intru in prenatal asa ca am ramas cu o zi in plop adik azi..am sunat la munca si am vb cu colegul meu, contabilul si mi-a zis ca nu e nici o problema..asa ca luni merg sa imi iau concediul prenatal..pfffiuuu ce complicat...macar apoi m-am relaxat ca am fost si am dat comanda pentru patutul bebelinei..dureaza 5 saptamani dar avem timp....acum urmeaza comanda la saltea..ce parere aveti de cele de la mondocarp? sunt singurele saltele fara arcuri pe care le-am gasit si pe alte dimensiuni fata de cele standard...si asa s-a desfasurat jumatate de zi..acum mergem sa papam ceva si ne intindem un pic in pat....pupici si sper ca voi aveti o zi mai frumoasa decat a mea

nu am reusit sa citesc ce ati scris azi dar recuperez dupa amiaza dupa somnic

Laura 31 saptamani Alesia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

eheheeee, irina, stii tu ce stii. N-ai zis ca vrei bb3?

laura - bine ca ai rezolvat pana la urma!

many - mai ai vesti de la uratica?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 35s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

am arsuri incontinu
nush ce sa mai fac
am baut 1 l lapte
am mancat N rennie
nimic

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +35 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

irina vrei bb3?...fetele la al treilea copil beneficiaza de toata admiratia si uimirea mea...eu una n-as putea
am fost la sedinta la gradi, ma asteptam la mai rau..da fi-miu cica e civilizat, mult mai civilizat ca acasa. apoi am fost in cora si am luat pastrav si canelloni, sa fac cu spanac si feta (reteta e cu ricotta, dar eu am chef de feta). si am mai luat o placinta cu dovleac, din aceea congelata, ca n-am nici timp, nici chef de gatit chestii complicate, pofte am insa cu duiumul.

ooka eu presimt ca te intorci acasa daca n-ai contractii. bucati de dop poti pierde timp de o luna. daca ieri bebe era sus si colul f inchis, eu cred ca apuci sa te ocupi de gogonele mie mi-a cazut tot dopul odata, era lung ca un sarpe...asta dupa 2 nopti de contractii dureroase. si tot au mai trecut inca 2 zile pana s-au rupt membranele. bineintele ca nu e o regula.
scot si eu hai ooka!!!...sa se dea Zoica dusa de la mami din burtica, ca nu mai are rabdare

apropos de rupt membrane...mie nu mi-a zis nimeni ca n-am voie pe hol cu mebrane rupte...drept urmare am tot stat pe holuri. cred ca de pinde de medicul de garda si de moasa.

ela f tare aia cu buricul mamei si cu cordonul ombilical...cordonul ombilical al cui?, tot al mamei probabil fii serioasa, n-are nicio legatura
si eu am cumparat chestii de la piciul si au fost ok. dar am cumparat in principal lucruri de la firme pe care le stiam ca-s bune (absorba de ex). i-am luat si acum fetei un costum de iarna cu totul absolut demential. sper sa apuce sa-l poarte ca e de 6 luni...la noi cum tin iernile pana in mai, sper sa nu fi dat banii degeaba pe el.

mie inca mi-e somn de mor, am reusit sa dorm o sg ora..+cele 3 de azinoapte= 4 ore, sunt varza...si in ora aia ce credeti ca am visat? ca intrasem in travaliu si medicul meu ma anunta ca nu ma lasa sa nasc natural, facem cezariana..iar eu nu si nu, ca nasc natural pe semnatura...am un stol de pasarele la cap'shor...eu treaza fiind, desi imi doresc f tare natural, nu-s chiar asa anti cezariana...nu vreau sa o fac fara motiv, dar se pare ca-s mai panicata de idee decat credeam
ma duc sa gatesc rapid si poate mai apuc macar juma de ora pana ajung baietii acasa

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 36+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, da bb3...barbatul inca nu stie! sau cel putin nu stia, da a aflat de pe FB:))

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Da, da bb3...barbatul inca nu stie! sau cel putin nu stia, da a aflat de pe FB:))

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

ce ti-e si cu FB-ul asta !!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 35s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Am venit! nu nasc, cica miercuri, mi'a facut eco si a iesit mai mica decit data trecuta si i'am spus, 'da' n'a mai crescut?' zice 'nu, a intrat la apa' si sa nu fac sporturi extreme, in rest pot sa pun gogonele, sa'mi cat halat, sa ma duc la film si ce'mi mai planificasem (o vizita la dragonul rosu) da' mi'e ca nu mai merge nimeni cu mine ca cica sa stau cuminte.

Va multumesc tare mult, sunteti foarte dragute, mi'ati adus zambetul pe buze :)!

Lia, imi pare rau ca ai arsuri, la mine mere cu apa minerala, uimitor, da mere bine!

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mda nici eu nu stiu prea multe femei cu 3 copii la varste apropiate. majoritatea au facut doi unul dupa altul si al-3lea a aparut din greseala la 5 sau mai multi ani dupa cel mijlociu.

asa ca Miere - multa bafta sa tocesti rochitele comandate

hmm stiti ce dilema aveam eu acum? oare unde s-a dus dopul meu data trecuta? daca am ajuns la spital cu dilatatie deja(mica dar era) cum de nu am pierdut dopul acasa?

mama de mic +s32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am iesitr putin in parc cu fi-miu, am alergat dupa pastrama de berbecut, maine mergem la niste prieteni la gratar, cu must si tot tacamul, si nu am gasit decat porcarii pline de pileite! asa ca am luat pulpa si o facem acum, pana maine se pastrameaza suficient
alinuk, sunt experta in dureri degat si amigdalite pultacee, din pacate... am avut 3 in sarcina asta, si a mer asa: Decasept cu albastru de metil, Tronsilotren ptr amigdalita, influcid, homeogenele au fost slabe pt mine.. ceai de macese, catina, lamaie, cu miere!
ooka, eu am pierdut dopul gelatinos in cateva zile, travaliul a inceput la mai bine de 5 zile dupa... deci, nu e o regula, nu e la fel la toata lumea... la spital am mers abia cand contractiile dureau si erau cat de cat regulate... in rest, am stat acasa, in cada mea mare, cu apa calduta, super misto! si eu eram la fel de ZEN ca si tine, al meu era palid, randunicile nu intelegeau de ce nu plec la spital si tot asa..
anna, uite reteta minune http://www.bucataras.ro/retete/cozonac-pufos-si-gustos-la-masina-de-paine-358.html
alinutza, ne vedem saptamana viitoare, asa vorbisem cu fetele! fii pe faza ref la bagaj(walkira) eu data trecuta, cum am mai scris, nu am luat decat dosarul cu analize, ecografii, CI - astea sunt absolut necesare! ap foto, ceva ptr machiaj, o crema de fata, apa termala am vrut eu in travaliu, clama/elastic de par si cam atat... a, deodorant, stick, nu parfum, nu spary, e iritant ptr copil si nu-l intereseaza decat mirosul de lapte atat si nimic mai mult, sotul mi-a adus hainele mele si ptr bebe la externare.
dana, ti-am admirat pozele, ai o burti tare draguta!
aris, mie nu mi-a mers linkul, mai pune-l o data, pls!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

in primul rand eu zic sa renunti la antiacide gen rennie. au efect bumerang, in prima faza iti trece arsura dupa care revine mult mai violent. incearca sa schimbi pozitia un pic(ma rog..tu nici nu ai variante) si poti incerca chestii gen paine prajita, covrigei.
te mai pot incuraja daca iti spun ca dupa 34 de sapt coboara un pic uterul si nu o sa te mai apese pe stomac...asa ca probabil o sa scapi cat de curand de arsuri. si eu am avut sarcina trecuta, dar rele rau...dadeau in durere de'a dreptul. cand ma gandeam ca trebuie sa beau sau sa mananc ceva imi venea sa plang la propriu numai cand imi dadeam seama ce arsuri o sa am

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

am arsuri incontinu
nush ce sa mai fac
am baut 1 l lapte
am mancat N rennie
nimic

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +35 Matei Ioachim

mama de mic +s32+

Mergi la inceput